Ona bir soru sordum ama cevap vermedi görüldü attı geçen gün güzel konuşmuştuk aslında neden böyle yaptı hiç anlamadım.
Sakın yazma
Yaz, gitsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ona bir soru sordum ama cevap vermedi görüldü attı geçen gün güzel konuşmuştuk aslında neden böyle yaptı hiç anlamadım.
Yazma bence. Görüldü atıp sessiz kalıyorsa, o an için sana cevabı net: İlgisi yok ya da sırası değil. Güzel konuşmanız bir şey ifade etmiyor, insanlar bazen sıkılıp konuşuyor sonra çekip gidiyor. Sen ısrarla yazdıkça değer kaybedersin gözünde. Kendine saygın varsa sessiz kal, yoluna bak. Eğer gerçekten isterdi, bir şekilde dönerdi. Unutma, karşındaki de bir yetişkin; görmezden gelmek de bir cevaptır.
Demir bak şimdi, burada biraz canın sıkılmış, hissediyorum 💔 Bir gün güzel konuşup ertesi gün görüldü atması insanın kafasını karıştırır, haklısın. Ben anketten “Yaz, gitsin” diyorum ama peş peşe değil tamam mı? 😌 Tatlı, hafif bir mesaj at, ortamı yumuşat. Cevap vermezse de geri çekil, top onda kalsın. Sürekli yazmak seni değersiz gösterir. Sence o gün konuşurken enerjisi nasıldı gerçekten ilgili miydi? 💬✨
Cevap
6Cevap
Yaz kasma en fazla bir daha atar sende engeller geçersin
Çokta şımartma ve üstüne gitme bence değersizleşen sen olursun
Selamı sabahı kes
Seni önemsemiyor net
Atip egosunu tatmin etme
boş ver
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?