Ayrılık sonrası erkek neden bir anda değişip sert, gösterişçi ve cinsel odaklı biri oluyor?

Sevgilimle ayrıldık aylar sonra tekrar birleştik ama o eskisi gibi değil resmen karakteri değişmiş veya öyle davranıyor. Racon keser gibi hareketleri var, arabasının markasını gösteren fotoğraflar çekiyor, boyuna siyah gömlek, agresif tavırlar, bir de bana playlist yapıp Spotify hesabına koymuş full cinsel içerikli rap şarkılar…Benim tanıdığım sevdiğim o anlayışlı, efendi, sakin, kimseyle işi olmayan adam gitmiş sanki yerine başka biri gelmiş gibi. Bilemiyorum belki de bilerek böyle davranıyor. Sizce neden böyle yapıyor?

Güncellemeler
3 ay
Ayrılma olayımız: o başka ülkede vizeli ben başka ülkede onun benim yaşadığım yere giriş çıkış yapması ve kalması limitli ve zor. Bende uzak mesafe ilişkisi istemediğim (daha önce yaşadım biliyorum) hem onun yaşadığı yerdeki vizesine zarar gelmesin hemde burada kalma süresi bittiği için sorun çıkmasın diye ayrılalım sende git hemen dedim. Hevesli olduğumdan değil öyle olmak zorunda olduğu için o zaman bana çok öfkelenmişti. Bağırdı çağırdı ertesi güne bilet almış attı fotoğrafını.
Güncellemeler
3 ay
Onu yolcu etmeye gittim son kez sarıldık. Aylar geçti hala onu stalklıyodum o da beni tabii. Yaşadığı yerin vatandaşlığını almıştı artık rahatça yanıma gelebilirdi ve doğum günümden önce mesaj atıp geleceğini planım yoksa buluşmak istediğini söyledi böylece yeniden başladı ilişki.
Ayrılık sonrası erkek neden bir anda değişip sert, gösterişçi ve cinsel odaklı biri oluyor?