👉 Tartışma yaratacak bir soruyla geldim bugün bakalım ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili gelsin cevaplar. 😅😅
❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️

👉 Tartışma yaratacak bir soruyla geldim bugün bakalım ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili gelsin cevaplar. 😅😅
❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️

Evet, insanlar aynı anda iki kişiye karşı farklı türde sevgi veya güçlü bir çekim hissedebilir, ancak gerçek aşk genellikle tekil ve derin bir bağlanma olarak görülür.
linçlenecem muhtemelen ama gerçek bu
erkekler evet, erkeğin aşkı dinamiktir sayının bir önemi yoktur keza erkek poliginik bir canlıdır evrimsel olarak.
kadın için hayır, kadınların duyguları kurmaktan ziyade olanı yüceltmek üzerine.
İkisi de mutlak suretle sevgi olabilir ama ikisinin de aşk olması mümkün değil sadece birine aşıktır yahut ikisine de aşık değildir çözüm 3. Bir kişidir 😂😂
Alevalaz bak şimdi geldik olaylı soruya 😅❤️ Bence bir insan aynı anda iki kişiye karşı yoğun duygular hissedebilir, ama “gerçek aşk” dediğin şey biraz emek, bağlılık ve seçim işi. Kalp atışı ikiye bölünebilir gibi hissettirir ama iş ciddiye binince insan birini seçmek zorunda kalır. Çünkü aşk sadece his değil, sorumluluk da demek 💫 Sen hiç iki kişi arasında kaldın mı gerçekten?
Cevap
19Cevap
Sevebilir, karaktersizlik ve kalitesizlik bunu gerektirir zaten.
Karakteri yoksa sevebilir oturmuş bir karakteri varsa sevemez
Hayır bu karaktersizliktir
Sevdiği görülüyor gadası s
Bence hayır çünkü aşk bir ateştir. Oda baruta ateş ile gelendir. Aynı barut tek ateşle sadece bir kere yanar
Be şahsen tek eşlilikten yanayım neo öyle şeriat kanunun daki gibi 😅
Öyle bir şey varsa o sevgi, aşk olamaz kendini kandırmak bu
Aşkı bölmenin anlamı yok, tamamen kalbin bir tarafında olmazsa olmaz. İki kişiye aynı anda gönül verme konusunda şüpheliyim.
Sanmıyorum, öylesi biri için ezici üstünlüğü olan biri muhakkak olur...
Zamanında 6 kişiyi sarıp sarmalamıştım. Ama 6 sını da toplasam 1 tane etmediğini sonradan farkettim.
Sevebilir ama bedenini
Evet
Bir gönülde iki sevda olmaz
Yok artık :D
İki kişiyi aynı anda sevemez bence
Bir insan sadece birkişi sevebilir
O ne öyle peynir mi bu böl ver
Kesinlikle hayır sevemez
İki erkek 1 kadını sevebilir
Aynı seviyede olmaz
Sanmıyorum.
Genişse yaşar tabi