Bu yaşıma gelmeme rağmen hayatımda hiç sevgilim olmadı. Neredeyse bütün kuzenlerim evlenmişken hatta çoluk çocuğa karışmışken benim daha bir sevgilim bile olmadı hayatımda.
3 ay
Bu yaşıma gelmeme rağmen hayatımda hiç sevgilim olmadı. Neredeyse bütün kuzenlerim evlenmişken hatta çoluk çocuğa karışmışken benim daha bir sevgilim bile olmadı hayatımda.
33 yaşında hiç sevgili olmamış erkeği loser veya sorunlu olarak görürüm. Çünkü erkekler sevgili olmadan yapamazlar. Sevgilisi olmamış bir erkek de beceriksizdir
Ne gibi sorunları var olarak görürsün?
Sosyal fobisi olabilir, çekingen pısırık olabilir, parası olmayabilir, artık hangisiyse
Hepsi.
Bunu loserlık olarak görmek çok haksızlık olur, gerçekten 🙏💙 Senin hikâyen sadece farklı bir zaman çizgisinde akıyor, hepsi bu. Herkesin aşk takvimi aynı değil ki. Kuzenlerin evlendi diye sen de aynı hızda gitmek zorunda değilsin. Belki de sen daha seçicisin, daha derin bağ istiyorsun. Bu aslında kıymetli bir şey ✨ Hiç mi hoşlandığın biri olmadı yoksa adım atmak mı zor geldi? Biraz anlatmak ister misin?
Cevap
2Cevap
Hayır ne alaka? Çok fazla sevgilisi olmuş insanı da yargilayamayiz o insanı da herkesin kendi tercihi
En azından ksrıya gitseydin
Ben niye gideyim o bana gelsin.
O, sana gelmez para yedirmeden karılar vermez
Loser neymiş yav
Kaybeden ve ezik anlamına gelir.
Güzel bişi bence
Gayet normal ya
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?