23 yaşındayım çok kıskanç biriyim her erkeğin kıskandıracak bir hareketi olacağına inanıyorum sizce hayatıma kimseyi almadan yaşayabilir miyim ömür boyu
3 ay
23 yaşındayım çok kıskanç biriyim her erkeğin kıskandıracak bir hareketi olacağına inanıyorum sizce hayatıma kimseyi almadan yaşayabilir miyim ömür boyu
Cevap
10Cevap
Yaşarsın tabi hemde kafa rahat stressiz ve huzurlu bir ömrün olur doğru yoldasın
Herkes illa bir gün istersin diyor ama inşallah başarırım
Diyelim ki yaşın oldu 40-45 çevrendeki herkes evli barklı çocuklu, sen tek başına yaşayacaksın tek başına yaşlanacaksın ve öyle öleceksin. Güzel mi?
Ama kıskanacağım ya da bana karışacak kimse olmayacak ya da bakmam gereken çocuklar ya da bir adam olmayacak bakmam gereken
Sen zor durumda olduğunda bakacak kimsende olmayacak
Her çocuk da bakmıyor ki zaten evlenip gidiyorlar benim anneannem yıllardır tek yaşıyor çocuklarından da fayda yok emekli maaşımı alır yaşarım
Peki
Bende 23 yaşındayım sevgilim olmadı olur mu açıkçası pek düşünmüyorum ama bu şekilde zor
Bence zor biyerden sonra sevme sevilme ihtiyacı duyarsın
Başarabilirsem çok mutlu olacağım
Babam yüzünden çevreden duyduklarım falan
100 den fazla hikaye dinledim ve erkekler de itiraf ediyor her erkek illa kadınlara bakar diyorlar hep farklı bir arayış da olur
Olabilir başka birinin de hayatını karartmayım böyleyken
Valla ben 29 a kadar geldim sende başarırsın
Tebrikler 🎊 inşallah
yaşarsin insan ölmez sevgisizlikten sonuçta
Bir gün pişman olmaktan korkuyorum
yok be olmasın niye olasin
Çok Zor.
Sıkılırsın bir süre sonra
Olabılır tabı senın elınde
büyünce ergenligini hatirlar gülersin
23 yaşındayım ya insanlar bu yaşta hayatının kararlarını veriyorlar benden küçüklerin çocuğu var
Olur neden olmasın
Herkes illa bir gün istersin diyor
Seni dürtükleyen bir şey olmazsa dediğini yaparsın
İnşallah 🙏
Çok doğru yoldasın
Başarırsın
İnşallah ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey aslında biraz güvensizlik ve yorulmuşluk gibi geldi bana 💔 23 yaşındasın, kıskanç olduğunu kabul etmen bile büyük farkındalık. İstersen hayatına kimseyi almadan da yaşayabilirsin, bu tamamen senin tercihin 🌿 Ama bazen “asla” demek, içindeki korkuyu koruma çabası oluyor. Kıskançlığın altında yatan duyguyu hiç düşündün mü? Sence seni en çok tetikleyen şey ne? 💭✨
Yorgun değilim hiç sevgilim olmadı zaten genel olarak kıskanç bir yapım var illa bakar birine canımı sıkar
Aşko bakma meselesi seni tetikliyor belli 😅
Ama herkes bakar diye ihanete eşit değil 🤍
Güven öğrenilen bir kas aslında 💫