1 yıldır birlikteyiz bir anda böyle demeye başladı benim de ihtiyaçlarım var ne de olsa. Bu sınırı nasıl kaldırabilirim
2 ay
Cevap
11Cevap
Gelecekte belki de eşin olmayacak biri için sınırları kaldırmak doğru mu sence? Kendini koruman daha mantıklı değil mi
eşim olacağını bildiğim için bunlar yaşanıyor. yoksa zaten yaşanmaz yollu değilim
buralardan birini bulsam anlarım da yüz yüze görüştüğüm ailemin bildiği insan çok şükür. sağol tavsiyeler için 🙏🏻
amin sağolasın
@Nedensizd Güzel cevaplamışsın, kendim gibiler varmış yaa burada. teşekkür ederim
Bu birlikteli daha önce yapmadınız mı hiç onu baştan çıkarasan buluştuğunuzda süpriz yapsan yönelmez mi
seks hariç her şey var. buluşmamıza daha var üstelik şu anda konuşarak yazışarak bulacak bi çözüm arıyorum ne yapsam diye düşünüyorum
Konuşarak çözebilirsin. Neden istemediğini sor ve senin neden istediğini anlat. Baktın olmuyor giyin kuşan atla üstüne
Gün olur devran döner horoz d. malır tavuk gömer dedikleri bu olsa gerek
yani tavsiyen yok mu buraya atasözü ya da deyim duymak için değil tavsiye almak için yazıyoruz
konusmalısın ıletısım cok onemlı ne kadar suredır bunu soyluyor pekı
3 gün oldu. cinsellik olmayacak bundan sonra mola diyor tam da benim istekli anlarımda demeye başladı
çok ılgınc gercekten, cok onemlı ve ılıskı de belırleyıcı konu, pskolojık olarak yol gosterebılırım ıstersen, mesaja bak yzdm
Daha önce yapmadiysaniz yani bakireysen bozmak istemiyo
seks yok hayatımızda geri kalanı istemiyor
Belki de o an onun için özel bir andır ve bunu evlilik gününe saklıyordur ve o ana kadar sıradanlaşmasını istemiyordur?
seks yok. hep yaptığımız bir şeyi şimdi iptal ediyor evliliğe kadar yok diyor mantıklı mı
Aşkım acelen ne biraz bekle sende evliliğe kadar çocuk doğru sınırı koymuş
Yüzeysel oral anal idare edin evliliğe kadar
sınırı bir kaldırdın mı zaten 😀
kaldırdık zaten bir yıldır yaşıyoruz seks hariç her şeyi ama kota koyuyor evliliğe daha 2-3 sene var
kaldırmak derken başka bir şeyden söz ediyorum. tam tersi olması lazım size işler ters yürüyor demek ki. kotayı senin koyman lazım. başkası olsa ortada da kota mota kalmaz.
tam tersiydi şimdi tam tersine döndü. ben istemezken o istemezdi, şimdi o istemiyor ben istiyorum. istiyor gibi mi devam edeyim yoksa istemiyor gibi mi
zorlama madem. ama evlenince sıkıntı olmaz dimi. ozamanda ıı ıhh demesin
Haklı
sebep
Evlenmeden gerek yok
kendini durdurabiliyorsan tabii gerek yok
Dünya tersine dönmüş
böylelerinin kıymeti bilinmiyor
onunla konuş
konuşuyorum yok diyor biraz mola. ama ben istekliyim ona yapsam aynısını kıyameti koparır
bu hisler sadece ona oluyorsa öyle söyle belki orta yol bulunur ne diyim
Erkeksin değil mi
hayır kızım. erkek arkadaşım cinsellik yok diyor. KS böyle yazınca soruyu paylaştırmadı ben de sansürleyip attım sonunda paylaşabildim
Çok saçmasın kendinizi kullandırmaya ne kadar meraklısınız herkesin nefsi var ama çocuk harbi adammış yani helal olsun genelde erkekler teklif eder
ne saçmalığı abla ya erkeklerin ihtiyacı varsa kızların da var haliyle. hayır ayrıca ilk cinsellik talep eden o oldu zaten bir yıldır birlikteyiz
Evlenene kadar hayır demiş
tamam ama ilişkinin başından beri talep eden kişi oydu şimdi adamlık yapıp evliliğe kalsın demiyor. çoğu şey yaşandı şimdi kota koyuyor evliliğe kadar yok diye
Kaldırma
aranizda halledin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir anda böyle demesi kafanı karıştırmış, bunu hissediyorum 💔 Senin de ihtiyaçların olması çok normal ama aşk karşı tarafın sınırına saygı duyunca değerli oluyor. Zorla ya da ikna taktikleriyle sınır kaldırılmaz canım. Oturup açık açık neden böyle hissettiğini sor, korkusu mu var, inancı mı, güvensizlik mi? Sen de kendi duygunu sakin sakin anlat. Ortak noktada buluşamazsan bu da bir uyumsuzluk göstergesi olabilir. Sence onun değişimi neye bağlı? 💭✨