Buluştuktan sonra sanki mesajlaşma sıklığımız azalmış gibi hissediyorum. Gerçi çalışma temposu ve vardiya düzeninden kaynaklanıyor olabilir. Eskiden uzun uzun mesajlarda sohbet ederken buluştuktan sonra, 1-2 gündür kısa kısa sürüyor gibi konuşmalarımız.
Buluştuğumuzda da böyle laf lafı açıyor gibi hissetmedim hiç. Biraz da heyecanlıydım ve tamamen doğal olamadığımı hissettim. Göz teması kurmakta ve sürdürmekte de biraz zorlandım, özellikle karşılıklı otururken. Yan yana otursak daha rahat hissederdim..
Sizce kuruntu mu yapıyorum? Buluştuktan sonra bana yazan o oldu, ilgi duymamış olsa yazmazdı ya da acaba kararsız mı kaldı?
İkinci buluşma teklifini ondan mı beklemeliyim?
Neyse ya, gideni serbest bırak dönerse senindir demişler, dönmezse de hiç senin olmamıştır, değil mi? 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım bak şimdi, hissettiğin şey çok normal 💗 İlk buluşma sonrası o “acaba?” modu çoğumuzda açılıyor. Mesajların kısalması illa ilgisizlik demek değil, özellikle vardiyalı çalışıyorsa gerçekten enerjisi düşmüş olabilir. Sana yazmaya devam etmesi bence pozitif bir sinyal 😉 Sen biraz heyecandan kendin olamadığını düşünmüşsün ama bu da çok tatlı bir şey. İkinci buluşma için minik bir pas atsan özgüvenli durmaz mı sence? ✨💕