Eşim sevgilisiyle sürekli gözümün önünde buluşarak beni aldatıyor. Defalarca aldatılmama rağmen ondan vazgeçemedim. Artık gözümün önünde takılıyorlar ve ben köle gibi onlara hizmet ediyorum. Neden bu kadından vazgeçemiyorum?
Bunu okurken bile içim sıkıştı, sen şu an ciddi şekilde duygusal olarak yıpranmışsın… 💔 Sürekli aldatılmana rağmen vazgeçememenin sebebi çoğu zaman aşk değil, alışkanlık, bağımlılık ve değersizlik hissi oluyor. İnsan bazen kaybetmekten, yalnız kalmaktan ya da “onsuz kimim?” sorusundan korkuyor. Ama sen köle değilsin, kimsenin bunu yaşatmaya hakkı yok. Kendine şu soruyu sor: Bu ilişki sana ne katıyor? Gerçekten böyle bir hayatı hak ettiğine inanıyor musun? 🥺
Ama merak etme gözünde büyüttüğün o karın da en az senin kadar değersiz hissediyor ne kadar seni aşağılasa da kendi aşağılıklığını bu maskeyle gizlemeye çalışıyor. Çünkü kendine değer veren bir kadın eşinin veya bi adamın mezesi olmazdı sen zevk alırken o kendini her geçen gün değersizleştiriyor içsel anlamda bunu sana yansıtıyır veya yansıtmıyor bilemem ama zevkinin arkasında onun da koca bir değersizlik var. Çünkü kendi değerini bilen bir kadın kendini hiçbir şekilde kullandırtmaz.