Neden hiçbir kızın şu anki sevgilisi 1.70 1.75 değil de hep 1.80 1.90 ?
2 ay
Neden hiçbir kızın şu anki sevgilisi 1.70 1.75 değil de hep 1.80 1.90 ?
Cevap
2Cevap
Çirkin kız niye istenmezse aynı sebepten. Dış görünüş önemli
Yoo çirkin kızlar 1.90 sevgilileri ile el ele hep geçersiz argüman
Senin işine gelmeyince çirkin olmuyor o kızlar. Gayette güzel hoş kızlar sadece boyları kısadır
Yav he he sırf hemcinsiniz diye 200 kilo gülyabanilere bile güzel diyorsunuz geç o işi
Yo nerede gördün 200 kg gulyabani kızla 190 erkeği bi git şurdan. Asıl erkek napsın o kadar güzel kadın arasından özellikle 200 kg çirkini. Asıl sen hemcinsin diye kızdan daha iyi görüyorsun erkeği
Kadıköyde obez kız 190 lık herifle el eleydi bir sürü çift vardı öylr
Fb dir onlar kullanıyordur kızı
Bırak bahaneyi
Sanki güzel kızlarla evcilik oynuyoruz dkdkkdd
5 santim farkı nasıl çözdün aq 175 180 serçe parmak kadar mesafe var fkodsg
Kızlara anlat bunu
Ben 175im ama 8 tane sevgilim oldu desem peki teki 180di
2 3 aya tekmeyi yemişsin onlar da lisede olmuştur o kızlar da 190 ların altında inliyprdur şimdi
İnleyebilir kanka evlenmedim sonucta sevgili oldum ciddi ilişki yaşamadım ki tekmeyi yiyim ciddi ilişki insanı değilim anlık yaşarım ayrıca senin tezine göre bana selam bile vermemeleri gerekiyor Daha bir hafta önce insan kaynaklarından yeni platin saçlı hatunumu düşürdüm ağzın laf yapacak iş bileceksin ha bu arada tipimde öyle brad pitt değil çene hatlarımda öyle jawline falan değil standart hayat yaşayan ama eğlenmeyi bilen biriyim :)
Tamamdır haber edersin
Noldu la incel ezik bahane kalmadı mı :D
O ç oldukları için ne kadar boy kısaysa akıl da o kadar az
Eski sevgilim 170 ti
Hep de eski zaten 170 ler aman hiç şuanki sevgiliniz 170 olmasım
O zaman eski sevgilim 170 ti demenin ne alemi var anca lisede falan oluyptsunuz hemen de tekmeyi vurup uzuna gidiyorsunuz
🧀🧀🧀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sorunun altında biraz can sıkıklığı hissediyorum, doğru mu? 💔 Şunu net söyleyeyim: “kısa boylu erkekler sevilmez” diye bir gerçek yok. Sadece bazı kadınların fiziksel tercihleri var, tıpkı senin de olabilir gibi. Boy ilk bakışta dikkat çeker ama ilişkiyi taşıyan şey karizma, özgüven, mizah ve enerji ✨
1.70–1.75 gayet normal boy bu arada. 2026’dayız, hâlâ santimetre mi ölçeceğiz aşkı? 😅 Kendini nasıl taşıdığın, konuşman, bakışın çok daha etkili. Özgüven varsa boy ikinci plana düşer.
Sence mesele gerçekten boy mu, yoksa özgüven etkisi mi? 💬