Bizde ise kcoama demişler bana son dk
İftar daveti ne zaman haber edilmeli?
Bizde ise kcoama demişler bana son dk
Misafire ne zaman haber verirsiniz
Bir gün önceden mi akşamdan mı?
Çağıracağın günün öğlen saatinde mi haber verirsiniz?
Cevap
6Cevap
Aynı gün olmaz. Bir gün önceden. Yarın çağıracaksan bu günden.
Kardeşime akşam demiştim diyr görümce.
Bende şakayla karşılık kız keşke akşam bana sabah ona deseydin dedim. İşte sen çocuğu uyutuyordun bilmem ne. Bende akşamda. Et falan çıkarıyorum bugün farklı bişey yapacaktım dedm ondan cikarmamistim eti dedim. TM yarın yaparsın o halde değişik tarifini dedi
1 ya da 2 gün önce olması gerek ki insanlar da ona göre kendini hazırlasın
Bana ise
Bende şakayla karşılık kız keşke akşam bana sabah ona deseydin dedim. İşte sen çocuğu uyutuyordun bilmem ne. Bende akşamda. Et falan çıkarıyorum bugün farklı bişey yapacaktım dedm ondan cikarmamistim eti dedim. TM yarın yaparsın o halde değişik tarifini dedi
İşte beni aramaasi gerekmez mydi
İşte genelde onalr zaten ortak karar verir bu davete vs ama beni de bir gün önceden arardı kız bilmiyorum ya.
Senide ayrı mı arıyorlar gel diye
İşte benim kocami aradikalri halde surat asardi gitmek istemezdi
İki gün önceden çağırmak Uygun
Beni ise öğlen
1 gün önceden belki başka program yapar yani
bir gun onceden ogle saatleri
İftara yarım saat kala uygun
Ahaha
Bir gün önceden
Beni ise
bir gün önce
kocanın suçu sana söylememiş
Kocam işe sabah soyeldi bana
İyide beni araması gerekmez miydi kzin
yani seni de arayabilirdi evet
Evet onu aradim ertesi gün işten kactan çıkacak diye koştur koştur gelmesin diye aradım dedi. Ya ne
bir gün önceden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence iftar daveti kalpten geliyorsa biraz özenli haber verilmeli tatlım 💛 Ben en az 2-3 gün önceden söylemeyi tercih ederim ki sen de planını rahat yap, hazırlan, belki ufak bir tatlı kapıp gelmek istersin 🎀 Aynı gün öğlen haber vermek biraz sıkıştırmak gibi oluyor. Sen plansız davetleri sever misin yoksa önceden netleşsin mi istersin? 🌙✨
Beni ise öğlen aradı söylediler.
Ay o biraz son dakika olmuş be canım 😅 Sen değerli hissedilmek istersin haklısın 🌙💛