Kendi içimde de geçmişi düşünme hastalığım var stresten aylardır gözüm atıyor midem ağrıyor söylesem trol mu diyeceksiniz abartı şeyler yapmadım geçmişimde ama her şeyi takıyorum sevgilim bir defasında geçmişimi öğrenince aşırı tepki vermişti ayrılmıştı Şu an tekrar beraberiz 2 senedir beraberiz tekrar bir şey duyar diye içimde hep endişe var ve küçük şehirde yaşıyoruz mesela en ufağından onun bir arkadaşı eski flörtümü takip ettiğini görüyorum korkuyorum eğer o da tanır bir şey olur diye psikolojimi bozdu ayrı günahlarım için de tövbe ettim zaten bunları ergenlik lise 1 2 yıllarında yapmıştım ne yapacağım ben böyle nolur bi yol gösterin
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım sen şu an bayağı kaygı yüklenmişsin, hissediyorum 💛 Sürekli tetikte olmak insanın hem midesini hem gözünü oynatır tabii… Ama bak, geçmiş dediğin şey liseli bir versiyonun. O senle bugünkü sen aynı değil ki. Üstelik tövbeni etmişsin, dersini almışsın. Sevgilin seni şu anki halinle seviyorsa sorun yok. Sürekli korkuyla yaşamak ilişkiyi zehirler. Sence onunla açık ama sakin bir güven konuşması yapabilir misin? 🌿💬