Başlıkta da yazdığım gibi onun bu ilgisinden etkilendim gibi ama sonu nereye varır
3 ay
Başlıkta da yazdığım gibi onun bu ilgisinden etkilendim gibi ama sonu nereye varır
Evli bir erkeğin evli bir kadına ilgi duyması bazı eksikliklerden kaynaklıdır duygusal boşluk gini kendi evliliğinde ilgi, anlayış veya heyecan eksikliği hissediyor olabilir. Anlaşılma hissi karşısındaki kişi onu dinliyor, anlıyor gibi hissettirdiğinde duygusal bağ oluşabilir veya anlaşılma hissikarşısındaki kişi onu dinliyor, anlıyor gibi hissettirdiğinde duygusal bağ oluşabilir. Bu nereye varır diye merak edersek te bence bu sadece flört ve ilgi olarak kalır ve bir süre sonra biter sevamı gelmez duygusal ilişkiye dönüşür ama gizli kalır ve karmaşık hale gelirve daha ciddi bir ilişkiye dönüşmek ister, fakat iki taraf da evli olduğu için çoğu zaman zor ve problemli olur.
İnsanlar genel olarak ya ahmak ya da populer kültürün kölesi herkes kendi dönemine göre... Evlenen insanlar genellikle çok mutlu musmutlu bir hayat geçirip hiç zorluk ya da iki insanın bir olabilmesi için gereken sorumlulukları göz önünde bulundurmadıkları için, evlilik işini oyun oynamak zannediyor. E evlenip cicim ayları geçince de biz olamıyoruz mutlu değiliz o bu gibi pişmanlıkları oluyor. Daha sonra kendilerini evlenmenin kölelik olduğuna boş iş olduğuna inandırıp o gençliklerinde ki freeliği arıyorlar. Bunu da en iyi kendisi gibi aynı süreçleri yaşamış bir kadında görüyor teselliyi onda buluyorlar. Halbu ki ikisi de aynı ahmak. İnsanlar sorumluluk almaktan kaçıyor. Ve çok sığ düşünceliler nefretlik.
çok yaşanan bir durum, kendinizi yargılamayın. Burada beklentiniz, bundan sonrası için isteğiniz ve karşıdakinin de bunu karşılayabilirlik düzeyi önemli. Ben de evliyim , eşimin başına benzer bir durum geldi, ve çok güzel şekilde çözdük, sorun yaşamadık.
Eşimin başına geldi derken eşiniz mi aldattı
Tatlı bir şekilde vay beeee
Evli bir erkek aşık olmaz canım benim onun amacı farklıdır o amaç doğrultusunda her şeyi göze alabilir alacağını aldıktan sonra da hiç bir şey olmamış gibi evine döner. Böyle ilgi görünce gevşemeyin ne o eşini bosar ne de sen...
Kalbinin kıpırdaması çok normal, ilgi görmek insanı etkiliyor 💔✨ Ama evli birinin başka bir evliye yönelmesi genelde heyecan, eksik hissetme ya da duygusal boşlukla ilgili oluyor. Bu yol çoğu zaman gizlilik, suçluluk ve kırık kalplerle bitiyor… Sen şu an heyecana mı kapıldın yoksa gerçekten bir bağ mı hissediyorsun? Kendine dürüst olman en kritik nokta 💭💕 Sence bu işte en çok risk alan kim olur?
Cevap
41Cevap
Sonu istenmeyen sonuçlarla dolu bir yere varır. Sen de o da yuvanızı yıkamazsınız. Velev ki yaptınız bu defa da geçmişiniz peşinizi bırakmaz bu yüzden mutlu olamazsınız.
Haklı bir yorum
İkinizde suçlusunuz hâlâ ilgi , aşk diyorsun. bunun sonunun bir yere varmasını istiyorsan bari eşinden boşan oda boşansın birbirinize gidin.
İyide onunla henüz bir ilişki içerisinde değilim ki etkileniyorum dedim
Sonu ayrılık orası çok net. Ama önce kendi eşlerinde hissedemediği heyecanı yeni kişide hisseder. Ardından cinsellik başlar. Bağlılık arttıkça çıkmaz sokakta bulurlar kendilerini.
Daha evvel böyle bir şey yaşadığım için cevap vermek istedim. Bir sonuç netice bekliyorsan bekleme.
Sonuç noldu
Sonuç olarak ayrıldık bitti. Güzeldi ve güzel şeyler yaşadık. Böyle bakıyoruz olaya
Hmm anladım
Her iki taraf da mutlu olur ara sıra iş bittikten sonra herkes kendi yoluna bu şekilde bir süre devam veya her iki taraf da boşanır
İkinizin hayatında da sonu bir yere varmış bir şey var işte. Belki de problem sona varıp 0'ı tüketmektir.
Evliler keşke sadece kendi karı kocalarına aşık olsalar ya
aşık olanlar baskalarindan hoslanamaz mi
Sonu iki tarafın da tercihlerine göre şekillenir. İyice Lut kavmine döbdğk
Bune ya biraz kendinize sayginiz olsun karakterli bir insan bunu yapmaz amac belli
Aşk hoşlanmadur evlilik demek yanlış her insan her insandan hoşlanabilir aşkın bana göre tanımı bu
İlgi önemli ve kadının boşluguna gelmiş olabilir. sen eşinden ilgi görmüyor musun
Aynı şeyi ben de yaşadım son zamanlarda Ne sen ne de o evliliğinden vazgeçmez fakat unutulmaz bir bir yatak macerası yaşayabilirsin
Vazgeçmediniz mi
Hayır vazgeçmedik birbirimizden zaman zaman bir araya geliyoruz yine
Dilerseniz konuşabiliriz
Çocuklarınin yüzüne nasıl bakarlar yüzsüz mendeburlar
Dayı sinirlenme ben daha 26 yaşındayım
Galiba benim eşimde evli biriyle görüşüyor neden yaparlar bilmiyorum
Sence ne yapabilir
Biliyomusun sen
Yok artık
Tamam da kadının evli olduğunu nerden anladın
Hmm anladım
Bisey sorsam olur mu @sdfakar
Sadece sen okusan @sdfakar
İhanet aldatma yakakanırsanız durum çok kötü olur.
Bir evli olarak bu olayı yaşadım yapman gerekenler çok basit
Şu an ben yaşıyorum duygu yoğunluğu
Ne görmezden gelmek mi
Görmezden geldim. Sonra bu bana yazdığında hemen engeli basmadım yavaş yavaş soğuttum kendimden
Hayır aksine iki tarafta aynı duyguda ve uzak farklı şehirler
Kadın eğitim. için yaşafığım şehre geldi götüştük geridi ses
Sonu iki yuvanın perişan olmasına varır tabii ki. Hele bi de çocuklar varsa bırak ilgiyi sevgiyi sal direkt.
hiçte sonu hüsran olmaz emin ol daha mutlu olurlar
Eşiyle arasında ki iletişimsizlik yalnızkık hissi ama pişsman olunası durum
B0k çukuruna ne ucuz kadınsın yaa
Sensin be ucuz
Belli belli kimin olduğu komik olma
İğrenç bir şey sonu mezarda biter
Sonun ebesinin nikahına varır
Sonu bok bacım hayırlı bir yere varmayacagi kesin
Yanlış zamanda doğru insan.
Karaktersiz olduğu için
sonu ya mezar ya boşanma risk büyük.
Aldatmaya veya boşanmaya varır
Aşık olmamıştır öyle davranıyordur
Yani ahlaki açıdan soruyorsan iyi bir yer değil.
Sadece cinsellik içindir bence
Sonu mutlaka hüsran.
Sonu mutlu son olur
Kim bu kişi işten mi
Sonu yok. Ya boşanmalı ya da yasak aşk cinay. ti.
Olumsuzluk abidesisin resmen
E ne bekliyorsun ki?
Genç Wherter'in Acılarını oku :)
yok mu şöyle eğlenceli bir şey
Ne gibi?
:)
Kitap
Ooo olmaz olur mu?
Tarzına göre dünya kadar kitap var.
Okumak iptiladır...
Kitapların sonu yok.
Grinin 50 Tonu? :)
İzlemiştim onu eski o 365 day desen yine iyi
Kitap olarak söylemiştim ben :)
Ahahahah film olarak anladım
Di, Çi, Pi de olabilir.
365'in ikincisini de izledim ben. :)
Bunları okumak ya da izlemek kadını etkiliyor mu?
Kitaptan filme neden geçeyim durduk yere. Ama konuyu sen açınca şimdi kitaptan yazdım, biliyorsun kitaptan uyarlama filmi :)
Tamam teşekkürler
Rica ederim :)
yatağa ---> mezera
Aşk değildir o cinsel ilişki isteği
sorduğun soruyu birebir yaşadım
Seni anlayan biri ile konuşmak ister misin
Hayır
Trol soru mu
Değil sadece buradaki konuşmaların sonunu biliyorum
Güven bana öyle olmayacak iyi olmani istiyorum
Yaşlar kaç ve iş arkadaşın mı
Hayır iş arkadaşım değil kendisi 10 yaş büyük benden