4 yıllık bir ilişkim vardı ve bu ilişkide daha çok seven, değer veren, çabalayan taraf bendim.
Belki bunun sebebi, ondan önce hayatımda yaşadığım çok kötü bir ilişkinin ardından bana iyi gelmesi ve ona bir anlamda sığınmış olmamdı.
Bu kişiyle aynı ortamda çalışıyorduk ve ortak arkadaşlarımız vardı. Bir dönem işten ayrıldım ve kafamı toparlamak için 3 ay ailemin yanına gittim. Bu süreçte ilişkimiz bitmemişti; her gün konuşuyor, mesajlaşıyorduk. Döndüğümde tekrar işe alındım.
Ben yokken işe yeni bir kız başlamıştı. Beni gördüğünde “Aa sevgili misiniz?” gibi sözler söyledi ve bana karşı tuhaf bakışları vardı. Açıkçası ondan hiç iyi bir enerji almadım. Buna rağmen sevgilimle ilişkim devam ediyordu.
Zamanla o kızın sevgilime karşı tavırlarından rahatsız olmaya başladım. Sevgilime mesafeli olmasını, mümkün olduğunca uzak durmasını söyledim. Ama aynı iş yerinde oldukları için tamamen iletişimi kesmeleri de mümkün değildi.
Bir gün hastaydım ve işe gitmemiştim. O gün aralarında büyük bir tartışma yaşanmış, fakat benim bundan haberim yoktu. Daha sonra o kız, çalıştığımız kuruma şikayette bulunmuş ve bazı mesajlar sunmuş. Mesajların içeriğini hâlâ bilmiyorum. Bu olayın sonucunda sevgilim işinden oldu ve başka bir kuruma gönderildi.
Ben o kızın sevgilime karşı tavırlarını, kıskançlıklarını ve elde edememe duygusunu gözlemlemiş biriydim. Ama bir yandan da öfkeliydim çünkü mesajların içeriğini bilmiyordum. Sevgilim bana sadece o kız izinliyken “Özlettin kendini, nerelerdesin?” gibi arkadaşça bir mesaj yazdığını, bunun dışında samimi bir şey olmadığını söyledi.
O süreçte ben ona destek oldum. İşinden olmuştu, farklı bir ortama gitmişti ve yanında oldum. Ama zamanla bana çok kötü şeyler yaşattı ve ona karşı tamamen soğudum.
Şimdi yıllar sonra tekrar beni aradı ve o kıza dava açacağını, benim de şahitlik yapıp yapamayacağımı sordu.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Şahit olur muydunuz, yoksa tamamen uzak mı dururdunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer