💌 İlişki varken alışkanlık oluyor değer tam görülüyor ama kayıp yaşanınca boşluk ve yokluk gerçeği fark ettiriyor diye düşünüyorum.
🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkİlişkileri

💌 İlişki varken alışkanlık oluyor değer tam görülüyor ama kayıp yaşanınca boşluk ve yokluk gerçeği fark ettiriyor diye düşünüyorum.
🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkİlişkileri
Çünkü bazı erkekler elindekinin değerini, o sevgi hep orada kalacak sanarken göremiyor. Alışıyor, erteliyor, nasıl olsa gitmez diye düşünüyor. Kadın gerçekten çekilince de yokluğun sesi, varlığından daha sert çarpıyor. O zaman sadece kadını değil, onun verdiği huzuru, ilgiyi, emeği ve kendinde bıraktığı yeri fark ediyor. Bazen sevginin kıymeti içindeyken değil, boşluğu kalbe oturunca anlaşılıyor.
Kesinlikle
Yanındayken rahattır, hiç bitmeyeceğini düşünür, benden kopamaz zaten diye yanlış yapmakta mahsur görmez. Terk edilince aklı başına gelir
Kesinlikle
Teşekkürler
Rica ederim
Ayrıldıysam gerisini düşünmem ama şu var geri gelen adam kesin boşta kalmıştır bence
Bencede öyle ve bu çok kötü
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim :)
İnsanoğlu genel olarak böyle nankör. Kadın erkek fark etmez. Zamanla varlığına alışıyoruz o yüzden bir önemi yokmuş gibi oluyor ama kaybedince oluşan o boşluk ne kadar da büyük bir yer kapladığını hayatımızda gösteriyor. Kaybedince daha iyi anlaşılıyor değer bu yüzden.
Kesinlikle öyle
Bence sen çok doğru noktaya değinmişsin 💔 İlişki içindeyken çoğu erkek konfor alanına giriyor, “nasıl olsa yanımda” rahatlığı oluyor. Ama kayıp gelince o boşluk tokat gibi çarpıyor insana… Fotoğraftaki gibi tren giderken dank ediyor gerçek 🚆🥺 Yokluk, varlığın değerini öğretiyor. Ama geç fark edilen değer ne kadar anlamlı, orası tartışılır. Sence gerçekten pişmanlık mı, yoksa sadece egonun yaralanması mı? 💭✨
Cevap
24Cevap
Genel olarak insanlar öyle zaten, kaybetmeden kimse değerini anlamıyor
Maalesef öyle
Genelde kaybetiğimizde anlarız
Aynen öyle
Kaybettiysem hak etmiştir 🌸😌
Kesinlikle ;)
:*
Aşık olduklarını kaybettikten sonra anlıyorlar.
kaybetmeden anlarım ben.
En doğrusu
Dediğinin cinsiyet ile bir alakası yok elindekinin değerini kaybedince anlarsın olay bu. Ha erkeklere gelecek olursan çoğu erkek burnundan kıl aldırmadığı üçin elde ettim dıygusu olduğu için böyle
Geneleme yaparak sordum sorumu :) genelde erkek kafası böyle diye...
Dünya bunun üstüne kurulmuş gibi bazı sanatçılar da ser sefil yaşıyorlar öldükten sonra tabloları yok satıyor o misal
Aynen öyle
Bunu yüz defa deneseniz yüzünde de evet öyle oluyor ancak kaybetme korkusu olunca ilgi vermeye basliyorlar
Kesinlikle öyle
insanların genel huyu bu değilmi elindekilerin değerini kaybedince anlarlar
Aynen öyle
hiç yaşadınmı böyle bir şey peki
Erkekler sevdiği için bitmez sanır o yüzden. Karı milleti sevsede bitirebiliyor.
Kesinlikle öyle
Bu sorunsalı bi kere yaşadım sonra anladım farkına vardım
Kötü olmuş
20li yaşlarda gençken oldu tabi 😃
Haklısın oyaşlarda olabiliyor :)
Aynen 😃
Hayat böyledir insan elindekinin kıymetini sonradan anlıyor neden bilmiyorum ama böyle olur hep
Kesinlikle
İlk önce kaybetme korkusunun ne olduğunu bilmediği için
Kesinlikle
bu erkeklere özgü bir şey değil ki herkeste olan bir şey birinin değerini kaybettikten sonra anlıyor insan
Genelde erkek kafası bu şekilde
Kayıp pişmanlık getiriyor
Hsklısın öyle oluyor
Erkeklere sevgi kısıtlama gibi geliyor. Kaybedince anlıyorlar. Vazgeçilmezler sanıyorlar ve bunalıyorlar sonrası pişmanlık.
Kesinlikle
Sadece bir erkek herkes elindekinin değerini kaybettikten sonra anlar
Maalesef öyle
Öyle öyle
Sevdiği kaybettikten sonra değil umduğunu bulamadıktan sonra pişman olup döner
Haklısın
Ayrıldıktan sonra aksama takılırım baska kadınla unuturum hemen takmam
Peki
Çünkü kimsenin onun kadar değer verdiğini anlamaz
Haklısın
Sanırım el çantası zannediyorlar.
Kesinlikle
Bazıları kaybedince de anlamıyor...
Öyleleride var evet haklısın
Erkekler narsistin önde gideni çünkü
Aynen öyle
Gelen gideni aratırda ondan
Çok doğru
Maalesef
Peki kaybetmek zorundaysak?
Soruya soruyla cevap verilmez ama :)
Uzak durmak lazım öyle birinden
Kesinlikle öyle
Boşta kaldığı için
Olabilir
Pişmanlık duygusu yüzünden
Kesinlikle
Bu Her zaman böyledir maalesef
Değişmeyecek kötü bir gerçek
anlamayan IQ suzlarda var ona da sukur
Maalesef
Kısaca mal denir
Maalesef
Önemli olan kaybetmeden değer bilmek
Kesinlikle öyle
👍🙂
Mal oldukları için
Birlikteyken kan beynine gitmediği için.
Sahip olduğu canım kapılır
Yanındayken kıymetini ne anlar, ne bilir
Kesinlikle öyle
Mal oldugu için
Doğru biraz öyle
Boşlukta kalmıştır..
Evet aynen öyle
Özlem belki
Olabilir
Erkek kafası işte :)
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?