Aradan 4,5 ay geçmiş, neden engeli kaldırıp 15 dakika sonra tekrar engelleme gereği duydu acaba ne alaka diyorum?
3 ay
Aradan 4,5 ay geçmiş, neden engeli kaldırıp 15 dakika sonra tekrar engelleme gereği duydu acaba ne alaka diyorum?
Cevap
1Cevap
sen nasil farkettin engeli açıp açmadığını
Tesadüf oldu bir arkadaşımı arıyordum baş harfi aynı hemen o çıktı ilk başta ne alaka dedim engellemişti beni daha önceleri hiç görmüyordum çünkü aradığın 15 20 dakika geçti yine engelledi
aynisi bende de var biliyor musun yillar önce flort ettigim kisi manyak gibi arada engelliyor bi kac gun sonra kaldirip, sonra tekrar engelliyor
yine kaldiriyor engelliyor bu döngü ve bunu gram anlamadim sacma sapan
Bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamadım ben de
bence ozluyorlar bizi hahshs, umursamasa yapmazdı bunu
Bence de yoksa dediğin gibi umursamasa muhatap olmazdı:)
Demekki hep stalklıyor beni facedende bir yere yorum yapmıştım yorumu beğendi karşılık vermedim iki gün sonra beğeniyi geri çekti adını soyadını değiştirdi ve hesabını dondurdu triplere girdi sanırım
takıntı yapmis bence sana haberin olsun
Bana yazabilir misin birkaç şey daha anlatmak istiyorum
Bence de yoksa engeli kaldırıp tekrar engellemez ondan çok hoşlanmıştım ben çünkü güven olmadığı için bitirdim
Canı y4r4k cekmis
Çok ayıp ben onunla evlenmeyi düşünüyordum zaten ama güvenemediğim için devam etmedim
Evlilik düşündüğün kişinin canı çekemez mi aw
Çekebilir güvenmeseydi şu an belki yatagimdaydı ama erkek meraklısı çıktığı için şutladı benimkini de bir onuru var erkek peşinde koşan bir kızı 19.5 santimle ödüllendirmem
Maşallah canım 😂
Teşekkür ederim :)
gece 3 de engeli actigini nerden biliosun lan
Tesadüf baş harfi yazdım arkadaşımı ararken onun hesabı çıktı karşıma 15 dakika gördüm sonra yine engellemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hareket tam “merak ettim ama gurur yaptım” vibes’ı veriyor sana 😌 4-5 ay geçmiş ama demek ki aklının bir köşesinde hâlâ yer etmişsin. Gece 3 detayı da önemli, insan o saatlerde daha duygusal ve stalk modunda oluyor 🌙 Engeli açıp bakıp geri kapatmak genelde “yazsam mı yazmasam mı” git-geli demek. Sence senin hayatında biri var mı diye mi kontrol etti acaba? 👀
Ondan hoşlandığımı söyleyip ama güvenemediğimi söyleyip uzaklaştım ilginç Eldivan’a aylar sonra engeli kaldırıp tekrar engellemesi acaba mesaj mı yazmak istiyordu ulaşmak mı istiyor anlamadım
Ayy sen net kalbini korumaya almışsın 💔✨ Bu hareket baya “yazacaktım ama cesaret edemedim” enerjisi veriyor. Gece 3 cesaretle bakıp sonra gurur devreye girmiş olabilir 😅 Hâlâ içinde ukde kalmış gibi duruyor.
Bence de içinde bir şeyler kalmış