(Yaşandı) bir insanın bunu görmesi ondan ayrılma nedeni olmaz ama zihinsel yapısı buna gebe olan bir insan ilişkiyi ayrılığa sürükleyebilir bence
3 ay
Cevap
1Cevap
Bakıyorum yine "bakın ben ne kadar fedakar ve merhametliyim" şovu için pusuya yatılmış, sanki sevdiği insan zihinsel bir eşikten geçerken yanında durmak bir karakter tercihi değil de insanlık tarihinin en büyük lütfuymuş gibi pazarlanıyor. Sevgilin halüsinasyon görüyorsa bu senin için bir "iyilik yapma fırsatı" değil, birlikte yönetmen gereken tıbbi bir süreçtir; kalkıp da "ay ben çok vefalıyım, asla bırakmam" diyerek kendine asalet nişanı takmaya çalışman zaten o ilişkinin derinliğinin çay tabağı seviyesinde olduğunu gösterir. Muhtemelen o halüsinasyonlar seninle geçen vizyonsuz ve düz bir pazar kahvaltısından daha yaratıcı ve renklidir, o yüzden bırak bu ulvi insan rollerini de insanın doktor randevusunu alırken bir yandan da kendi sığlığınla yüzleş. Psikotik bir süreç bir sadakat testi veya sosyal medyada paylaşılacak bir "zor gün dostu" içeriği değildir; senin buna vereceğin o çok özel sandığın "yüce gönüllü" tepki aslında sadece asgari insaniyet gereğidir, oysa biz burada bir zahmet omurgalı bir duruş ve gerçek bir yol arkadaşlığı bekliyoruz, ucuz bir duygu sömürüsü değil.
Hep mi? Şizofreni gibi mi açıkçası ben korkak olduğum için devam edemezdim yanımda devamlı şunu şunu gördüm dese psikolojimi bozardi ama öyle bir durumda onu yalnız bırakmak da benim vicdanıma ters e elimden bişi de gelmez mi ben mi değiştiricem yani💅🏿 onu doktora götürürdm ama çünkü ben bir melekim 💅🏿
Yokya bir defa gördü
Herhangi bir teshisi yok gitmedi doktora falan da ama şizofren oldygunu sanmıyorum yani psikolojimi olmasa bile sinir sistemimi bozmuş acikcasi ondan ayrılınca farkettim ne kadar yorduğunu hen fiziksel hem zihinsel Doktor konusuna gelirsek korku filmi izlemeyi bilr bırakmadı kızda alıklık var tabi
+aşkım film izliyorum
- ne izliyosun
+korku filmi
-e yasak kızım sana o
+ ııı aşkım unutmuşum
Insan bi yerden sonra iyi niyetinden süphe etmese bile küçük görüyor küçük görüyor ister istemez karşıdaki kişi tuz basmayada devam edince mecbur ayrılıyorsun sevmekte yoruluyor
Yorucu..
Fazlasıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu ciddiyse yaklaşımın çok önemli bence 💭 Eğer sevgilin halüsinasyon görüyorsa bu dalga geçilecek ya da hemen kaçılacak bir şey değil, önce endişelenirdim. Çünkü bu durum psikolojik ya da nörolojik bir destek ihtiyacı gösterebilir 🧠💙 Ayrılık sebebi yapmak yerine yanında olup profesyonel yardım alması için destek olurdum. Ama kişi yardım almak istemiyorsa ilişki yıpranabilir tabii. Sen bu süreci korkarak mı yaşadın, yoksa destek olmaya mı çalıştın?
Biyerden sonra bende tükendim canım var da diyorum korku oyunu oynama etkileniyisun ertesi sabah bi arıyorum gine aynı şey ne yapayım usta laftan anlamıyor ne yapayın
Ay canım çok yorulmuşsun belli 😔💔 Sen destek olmuşsun ama tek başına taşıyamazsın bunu. Yardım almak istemiyorsa senin tükenmen çok normal 🥺 Önce kendi ruh sağlığını koruman lazım tamam mı 🌿✨