Ya tanışmak demeyelim de konuşmak istiyor, ben sıcak bakmıyorum. Biraz hayata isyanı var, benimle kal benim ol falan diyor. Herhangi bir ilişkisi olmamış, ilişki yaşamamış falan. 1 günde bunları demesi ne bileyim
3 ay
Bu gün sanki soeuları ben sormuşum gibi hissediyorum. Bütün sorular benim sorunlar ya xkxmxmxmx. Takılma bence bu kısma. 1 hafta falan konuş aklına yatmaya başka hareketleri olursa bitirirsin.
Askm evleniriz ne demek ya bu nasıl kafa
Ben evlenmekle ilgili bişey demedim ki
O bana söylüyor evleniriz falan filan diyor
Anlattığından anladığım kadarıyla içinde bir “bu işte bir gariplik var” hissi oluşmuş ve bence o his boşuna değil 💫 1 günde “bebeğim, benim ol” moduna girmek genelde ya aşırı idealize etme ya da duygusal boşluk göstergesi oluyor. Özellikle hiç ilişki yaşamamışsa seni bir anda umut, sığınak gibi görmüş olabilir. Ama sen sıcak bakmıyorsan net olman en sağlıklısı 💗 Sence o mu fazla hızlandı, yoksa sen mi hiç çekim hissetmedin?
Cevap
16Cevap
Hoşlandıysak kafalar sardıysa ertesi gün aşkım demeye başlarız karşılıklı olarak normal bence
Daha doğru düzgün konuşmadık ki 1 gün bile demeye bile bisi yetmez
Valla üç günde beş vakit saatlerce konuşup evlilik planı yapmaya başladığımızı bilirim. Tabi dördüncü gün engelledi orası ayrı xd

...
Siz gençler ne diyor lovebombing. Yani çok uzun sürmeden gidecek
Kız bende gencim o ne demek bilmiyom sksksk
Bacım bende anlamam ondan 27 yaşındayım adam sevgiye aç biri belli ama bu şekil sevgi bombandırmani yapması bana saçma geliyor
Bence uzatma onunla çünkü çok flörtöz belli yani birden aşkım canım diyen birden keser muhabbeti ben sana diyim zamanla olur her şey
Bak sen de biliyormuşsun, tam olarak dediğin şey😁
Kız valla yok ghost yok bilmem ne nihat hatipoğlu gibi ghost ne bi saat düşünürüm ben dksksk yeni terimleri bilemiyorum çoğusunu
Benim de bildiğim birkaç tane var, sağolsun erkekler de çok kullanıyor onları. Yeni çıkanları bilmiyorum bir sürü ing li terim türemiş skfkskd
Tabak çeviren erkek modeli. Uzak dur, tek yürüdüğü sen değilsin.
Öyle dşyenden kaç şu an onu diyen yarın seks muhabbeti de eder
Laubali insan hiç sevmem. Sapıkmıdır nedir..
Umursama bence baksana ilk günden söylediği sözlere bak görmezden gelebilirsin
3 ay sonra mı demeliydi kimliksiz üye
1 günde? Sevgili değiliz adamı daha tanımıyorum etmiyorum oda beni öyle tanışmak istemiyorum dedim ona
Pardon yapıştırmak derken noluyoruz
Engelle bundan olmaz D:
kardeşim oldugunu gösterir
Bana da hiç normal gelmedi. Tiksindirici.
Normal değil uzak dur sorunlu
Yılışık ve mide bulandırıcı sarkıntılık
Senden cok var demek istemiş. Sen anlayamamışsın.
Fazla laubali ozman
saçma
normal gelmedi
uzaklaş canım
bitanesisindir_bebeğisindir_knk
Anında soğurum mesela
etkinemiş hemen
Abaza iste
İğrenç
İğrenç
Fazla yalnız kalmış
Adam yalnızlıktan alkol aldı bide bana diyo içebilir miyim izin veriyor musun falan dedim benimle ne alakası var
Ne konuda tehlikeli
Cok hızlı evet hatta evleniriz seni asla bırakmam sana kurban olurum her şeyimi feda ederim dedi yani
1 saatlik sesli konuşmanın ardından oldu
Sosyal medya
Farklı il
Ya diyorum ya öyle bir hızlı hareket ediyor kiminle konuşsam olmuyor diyor tak etti Artık evlenmek istiyorum falan filan böyle hayatın bilmem neyine koyayım canım sıkkın içeceğim dedi Bir de benden izin alıyor dedim Sen niye benden izin alıyorsun
Yani bana hiç sağlıklı bir iletişim gelmedi zaten daha yeni tanışma tam anlamıyla gerçekleşmemişken bebeğim bir tanem canım gülüm kurban olurum her şeyimi feda ederim benim ol falan yanımda kal beni bırakma bari Sadece bugünlük benim ol falan filan
Ben 27 o 25
Sebeb?
😂😂😂
değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?