Hal ve hareketleri ne olur bakar mı üstünü başını düzeltir mi maddeler halinde yazar mısınız (birbirinizi tanıyorsunuz ama hiç konuşmadınız)
3 ay
Cevap
3Cevap
Hic bisi yapmaz umursamaz
Niye aq
Ben kendimden biliyom hayatimda en umursamadigim kiz en sevdigimdi hddshhgd
Ya bak şimdi çocukla aynı köydeyiz. Tanışıyoruz ama hiç konuşmadık ve takiplesiyoruzda. Onu yakın arkadaşlara almama rağmen asla storylerime bakmıyor. Kuzenimin düğününe gelmişti gözünü benden alamıyordu. Ertesi gün çarşıda onu uzaktan görünce baya gülümsedim o beni ona doğru giderken görünce kuyumcu dükkanının içine girdi. Göz göze gelince gözlerini kaçırıyor. Bir kez aynı arabaya bindik kuaförden çıkıp dayımın düğününe gidiyordum ve söylemesi ayıp düğündeki en güzel kız bendim. Beni kuaförün kapısından çıkarken görünce dönüp bir daha baktı ve hemen gözünü çekti arabada Ece giderken de bir kere dikiz aynasından bana baktığını fark ettim ve o hemen gözünü çekti. Ne yaptığını anlayamiyorum
Ve normalde konuşkan biri olan çocuk o gün arabada tek kelime edemedi
Seni seviyor ama rahatsiz etmek istemiyor eger iyi niyetliyse ya da sapik sen bi ailesini falan sorustur iyi niyetliyse seni harbi seviyo
Aynı köydeyiz ailesi dışardan burnu havada gozukuyor sanki. Bu bayram ilk defa evlerine gitcez inşallah o da evde olur. Ona adım atmalı miyim veya nasıl adım atmaliyim.(Bu arada çocuk dayımın arkadaşi (Dayımla yaslarimiz yakın))
Yani ailene falan sor cocuk abazada olabilir ama ice falan kapaniksa harbi seviyodur ilk adimi atarsan muhtemelen reddeder ama
Niye reddediyor ya hayırdır
Seni reddemezki ben hep bu seneryolari kafamda kurmustum oyle cevap veriyom seni mutlu edemeyecegini dusundugu ocin reddedebilir nasi bi hayatin var bilemem
Bakar. Hareketlerini taklit eder
Evetttt
Neler yapar mesela
Sürekli bakar işte
Kacar
Onu uzaktan gördüğüme sevindigim için 32 diş güldüm. O beni gülerken görür görmez dükkanın içine kaçtı. Ve dayımın dugun gunu küçük dayim beni kuaförden aldı assiri derecede güzel olmuştum söylemesi ayip o da dayımın arabasındaydi normalde konuşkan biri olan çocuk o gün arabada kaskatı kesilmişti. Bunlar da sayılır mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gizlice hoşlanan erkek seni görünce minik bir panik yaşar kalbi hızlanır ama cool takılmaya çalışır 😌✨ Gözleri mutlaka seni arar, bakmamaya çalışsa da yine çaktırmadan süzer. Üstünü başını düzeltir, duruşunu toparlar, saçına el atar. Arkadaşlarının yanında sesi değişebilir ya da durduk yere ciddileşebilir. Sana yakın bir yerde konumlanıp fark edilmek ister ama ilk adımı atmaktan çekinir 💫 Sen ondan böyle sinyaller alıyor musun? 👀💕