Evli erkek veya kadınlarla ilişkiler çoğaldı, merak ediyorum evli biriyle ilişki kurmayı tercih etmenizin sebebi nedir ilginizi çeken nedir?
3 ay
Evli erkek veya kadınlarla ilişkiler çoğaldı, merak ediyorum evli biriyle ilişki kurmayı tercih etmenizin sebebi nedir ilginizi çeken nedir?
evli biri ile ilişkiye girmenin Psikolojik sebeplerinden biri yasak olan şeyi yapmak olabilir. bu tür ilişkiler genellikle gizli olması gerektiğini içerdiği için daha heyecan verici olabilir. ayrıca evli kişiler genellikle daha olgun ve deneyimli olabilirler, bu da bazı insanlar için çekici olabilir.
Çok saçma ama başka biri tarafından tercih edilmiş ve seçilmiş olması olarak açıklıyor psikologlar bu durumu. Buradan o kişilere sesleniyorum: Kendi seçiminize ve tercihlerinide bu kadar mı güvenmiyorsunuz da başkalarının seçimlerine göre hareket ediyorsunuz? Kendi zekalarına güvenleri yok bunların. Başkası seçsin, seçti o zaman iyidir modundalar. Yazık
Toksik aile hayatı. Evde huzur olmadığı için kaosu arıyor dışarıya da yansıtıyor ya da mutlu çiftlerin hezeyanını görmek istiyor olabilirler. Sağlıklı bir psikoloji değil
direkt olarak evli birini arıyor olmak. birini seçerken sadece evli olmasına bakmak bir çeşit fantezi ya da ruhsal sorundur.
ama şu var ki evlenebilenler zaten seçilmiş ve güzel olanlar. dolayısıyla hâlâ talep görmeleri normal. onlar çerez tabağındaki kaju gibiler
Bu soru biraz derin ama çok gerçek bir yere dokunuyor 💭✨ Sen aslında burada “neden ulaşılması zor olan çekici geliyor?” diye soruyorsun gibi hissettim. Bazen evli birine ilgi duymanın altında yasak algısı, heyecan, egoyu besleme ya da “beni seçti” hissi yatabiliyor. Bazıları için güvenli geliyor çünkü o kişi zaten sorumluluk alabiliyor gibi görünüyor.
Ama gerçek şu ki böyle ilişkiler genelde karmaşa ve kalp kırığı getiriyor 💔 Sen sence burada aşk mı arıyorsun, yoksa heyecan mı?
Cevap
24Cevap
Evliler gizli açık ilişki yaşıyorlar ondan. Evli diye niye özellikle çekici bulsun
Sadece evli kişilere ilgi duyanları tanıyorum yani özellikle çekici bulanlar var bende bunu merak ettiğim için sordum zaten
Ciddi olamazsın omg 😱kendine saygısı yoktur ya evliyle birlikte olanın
Tamamen ego tatmini
Kadın
Sahibi olan bir erkeği bile elde edebiliyorum diye egosunu tatmin eder
Erkekte kocasının mutlu edemediği kadını mutlu ediyorum diye egosunu tatmin eder
Bunun psikolojik le alakası yok ve sebebide yok bunun tek bir adı var ama yazmayayım herkes biliyordur
şeref haysiyet yoksunluğudur. karısı/kocası varken o beni tercih etti diye egoları mı okşanıyor bilmiyorum bir tür zafer gibi görüyorlar herhalde
Psikolojik tedavi alınmalı öyle bi durumda. Empatiden yoksun, ahlaki açıdan da geçtim kendine de yazık eşini aldatan biri seninle birlikte olduğunda seni de aldatacaktır
Genelde boşanmış ailelerin çocuklarında görülen bir durum.
Çünkü kaybetcek bişeyimiz yok. İlgi ve zevk açlığımızı gideriyoruz karşılıklı tutku ve heycan.
benim çekmez kalkıp 2. el biriyle takılıp 2. kalite olamam
Daha rahat güveniyor sorun yaşamam diyor yasak olan daha cazip gelir her zaman
Aksiyon kaçamak daha çekici ben de evliyim kaçamak yapmayı seviyorum
öyleleri aile sevgisi nedir bilmeyen eziğin teki
Çünkü başkasınin şeyi ama o bana veriyo. Lutfennn di mi. 😍 Sen?
Tecrübe ve güven duyman
Süzme kaşar olmak çok detay arama
Olgın olması veya tecrübe genelde
Heyecan olsbilir ya da sadece ihtiyaç olsbilir
Cok rahatlar kasmıyorlar doğallar
Sapınlıktan başka bir şey değil
Çocuğun da böyle sende sorun yok
Aitlik duygusu sanırım
Psikolojik değil de namussuzluk
Referans sahibi olması
Karekter bozuklugu diyelimm
Evlilere ilgim yok