Size soruyorum, normal mi aynı şekilde erkek sevgilisine çok güzel kadın voleybolcu dese trip atıyor tepki veriyor nedir bu?
3 ay
Size soruyorum, normal mi aynı şekilde erkek sevgilisine çok güzel kadın voleybolcu dese trip atıyor tepki veriyor nedir bu?
Cevap
0Cevap
Dış uyaran bunların hepsi ciddiye alma herkes bakıyor. Saygı açısından açık açık takip etmesi hoş değil sadece.
Evet ama takip etmesi hoşuma gitmiyor Yakısıklı diyor Sonuçta ünlü sende takip edebilirsin dedi Ama çok kıskanç Bende voleybolcuyu takip ettim Çok güzel bu kadın ya dedim Tepki gösterdi Hep böyle Dışarıda kızlarla şöyle yapma böyle konuşma Ee o zaman benimde hoşuma gitmiyor Futbılcuları takip ediyorsun diye madem beni bu kadar seviyorsan başka ünlü kızı beğenince tepki veriyor Tamam beni seviyor Eminim
İki durum birbirne tezat değil aslında. Hem ilgisini çekiyor hem seni çok çok seviyor. Zaten normali bu. Merak etme seni kıyaslamıyor kimseyle sen bambaşka bir yerdesin zaten. O da biliyor senin gözünde başka olduğunu. Ama ikinizde kıskanıyorsunuz bu çok olağan. Anlamak kıskançlığın olmaması demek değil.
Pardon benim gözümde başka olduğunu? Ben öyle biri değilim Beni tanımıyorsunuz Ben sevgilisi varken başkasını bakan biri değilim Diğer erkekleri bilemem Ama benim gözümde başka biri olduğunu nereden çıktı Şaşırıyorum
Sevgilim benim gözümde bambaşka biri olduğumu nereden biliyor Diyorum ki başkasını bakmıyorum ki Paranoyak gibi düşünüyorlar Yanılıyorsunuz
Yani sevgilim benim gözümde diyorum
Ben mi yanlış anladım Senin gözünde bambaşka biri yeri olduğu ne demek açıklar mısın
Yani sevgilim benim gözümde başka kimseyi görmüyor mu demek istedin
Sana demesin zaten yakışıklı falan diye. Kiskaniyorsan yanlış yani bunu demesi
Görüntülüde konuşurken hem öyle dedi Sonra bende bu voleybolu kız çok güzel dedim Tepki veriyor Trip atıyor Ama oda çok kıskanıyor
Kadinlar biraz öyle sen yapsan kiskanir ama o sorun görmüyo ünlü sonucta, rastgele bı insan degil çok dert edilcek bisi yok. Kimi takip ediyo ki
Peki ama hoşuma gitmiyor Bende ona ünlü voleybolcu kadın çok güzel valla dedim Tepki gösterdi Çok kıskandı Trip atıyor?
Hiç normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi aşko, burada mesele yakışıklı bulmak değil, çifte standart kokusu var biraz 🫠 Futbolcuyu takip etmek, beğenmek tek başına ihanete girmez bence. Sonuçta göz var nizam var, ünlü sonuçta 😅 Ama sen voleybolcuya güzel deyince trip atıyorsa orada denge şaşıyor. İlişkide adalet önemli. Senin sınırın ne, onun sınırı ne, bunu konuşmak lazım. Sende durum güvensizlik mi yoksa prensip mi? 💬✨
Allah aşkına sevgilisi varken çok yakışıklı beğeniyorum demesi normal mi sanıyorsun
Aşko sakin ol biraz 🫠 Hislerin kıymetli ama “beğeniyorum” demek direkt aldatmak değil. Asıl mesele seni rahatsız etmesi 💔 Konuşmadan çözülmez bu iş ✨
Benim hoşuma gitmiyor