Eğer uzun zamandır konuşuyorsak, güzel bir buket çiçek yaptırırım. Ufak bir de hediye alırım. Yedekte de bir mektup tutarım ona yazdığım duyguları içeren. Güzel geçtikten sonra tam arabadan inerken mektubu uzatırım.

Eğer uzun zamandır konuşuyorsak, güzel bir buket çiçek yaptırırım. Ufak bir de hediye alırım. Yedekte de bir mektup tutarım ona yazdığım duyguları içeren. Güzel geçtikten sonra tam arabadan inerken mektubu uzatırım.
İlk buluşmada küçük jest veya hediye düşünmek nezaket ve ilgi gösterir Küçük çiçek çikolata kitap veya el yapımı şeyler uygun olabilir Önemli olan abartısız ve anlamlı olması Jest karşı tarafı rahat hissettirir ve olumlu izlenim bırakır Hediyenin değeri maddi değil düşünce ile ölçülür
Gerek yok gibi ama uzun süre geçtiyse küçük bir şey olabilir tatlı olur. Ama ben öyle bir şey yapsam önce karşıdan beklerim ya, yanımda hediye olsa bile o vermezse vermem😂😂
Eskikiden kadınlara çiçek götürmeyen erkek red flag sayılırken şimdi götürene red flag diyorlar. Ben eski insanım ya götürürüm bana vaktini ayırmış o kadar ona bir çiçek götürsem ne olurki 😄 Bak sende hediye verirmişsin ne güzel tatlı yaparım diyorsun
Ben çok geri kaldım sanırım aşk işlerinde 😄 O tatlı erkek alıp evine götürür arkadaşlarını çağırır hep birlikte yerken seni över işte 😄
Erkeğin kalbine giden yol miğdeden geçer 😄
Karşı tarafa özellikle erkeğin kadına çiçek götürmesi kırmızı bayrak demektir.😀 Hemen göz boyamaya çalışan lovebombingçi erkek modeli. Ben götürmem
Bizim adımız çıkmış bence kadına eli boş gidilmez ben eski kafa adamım 😄
Yaptığınız her hareketin amacı kötü çıktığı için etiketleniyorsunuz 🙂
Bence genellemeyin 😬 her insan bir değil. Ben ne istediğini iyi bilen biriyim. İstemedğim insan için vaktimi harcamam kimseninde duyguları ile oynamadım oynamamda.
Anladım🙂
☺️☺️☺️
Olabilir maddi değer taşımayan ama zaman icinde ilsikinizde anlam kazanicak seyler olabilir
Bence jest işi tamamen vibe meselesi 💘 Uzun zamandır konuştuysan çiçek + minik hediye + mektup combo’su aşırı romantik, tam film sahnesi gibi 🎬✨ Ama ilk buluşma biraz daha fresh’sə ben daha minimal giderim; mesela sevdiğini bildiğin küçük bir çikolata ya da esprili bir obje tatlı olur. Mektubu da gecenin sonunda vermen kalp çarptırır 🥹 Sen romantik misin hep böyle, yoksa bu kişiye özel mi plan yaptın? 💐💌
Cevap
8Cevap
İlk buluşmada bir şey görütülmez bence yeni tanışılıyorsa
Erkek götürmeli bence ya kibarlıktır.
Bence değil, yani ilk tanışmada neyün hediyesi bu? Ben olsam böyle düşünüyüm. Böyle olmadık zamanlarda ince davranan erkekler genelde köprüyü geçince ayı olan tip oluyor😅🤷♀️
Çiçekte mi getirmesin :)
Bence de sebepsiz hediye almak senden bir beklentisi olduğunu gösteriyor. Insanlar genellikle kaçar öyle tiplerden.
hediye alırım
Bazı insanlar ilk buluşmada çiçek, küçük bir çikolata veya anlamlı küçük bir şey götürür amaç sadece nazik bir jest yapmaktır.
Değil mi aynı şeyi düşünüyoruz
Mektup biraz abartılı sanki. Bana çok yapay gelir. 😂 Ben genelde bir şey götürmem. Ondan da bir beklentim olmaz..
Ben biraz farklı adamım hayatıma giricek kişi kendisini özel hissetsin şımarsın
Bir şey diyemiyorum buna 😊
Mektup duruma göre o günki finale göre veririm bazen o ilk gün olmaz. Yazım iyidir oturur a4 kağıda el ile yazarım bazen bir kaç satır bazen bir kaç cümle.
Ya bana etkileme çabası gibi gelir. Bir erkek o kadar üstüme düşerse soğuyabilirim. Onun doğal halinden etkilenmeliyim. Bir yıl sonra nasıl olacaksa bugün de öyle olmalı yani. O zaman gerçekten sevdim derim
Dediğim gibi ilk buluşmada olmak zorunda değil erkek azıcık akıllı ise zaten ne zaman ne yapacağını bilir 😁
E iyi bakalım 😂 özel günde olursa hoşuma gider benim 😂
Sen zekisin 😉
Eyw birader 😝😂
Ben kendim hediye gibiyim zaten ya
Hediye götürmem, yanlış anlaşılabilir o tarz risklere girmem
Hayır ilk buluşmada götürülmesi de gereksiz olur bence
2 gün sonra da ben yapamıyorum mesajı gelir mal gibi kalırsın bu kadar ilgiye boğduktan sonra
En fazla çiçek alırım
Abicim çiçek alana dahi kadınlar bir kulp buluyor baksana red flag demişler
Harbiden öyle
Aklıma ilk çikolata geldi. 😄
Evet düşünürüm. Hoş olur bence
Beğendim söylediklerini
Tatlı yapardım
Amatör insan işi
Tek taş yüzük
Düşünmem
Çiçek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?