Erkekler tarafından beğenilmedikleri için erkeklere düşman olmaları saçma değil mi?
3 ay
Erkekler tarafından beğenilmedikleri için erkeklere düşman olmaları saçma değil mi?
Cevap
1Cevap
Mizandristlerden mi bahsediyorsun reis? Erkek incellerin tersi olan kadınlar mizandristtir.
Saçma, kadın tarafından begenilmeyip kadın düşmanı olan erkeğe incel denir bunun tam tersine mizandrist. Ne eşitlemesinden bahsediyorsun? Bİlmiyordum teşekkür ederim de geç.
Sen hiç incel tanımamışsın anladığım kadarıyla. Bunlar kadından nefret eder bu sevgili olmayacak anlamına gelmez. Hele yatmaktan hiç bahsetmiyorum. Ama bunları dahi vahşice ve bencilce yapar. Bana neden bileniyorsun anlamıyorum.
Okuduğunu anlama dersinden kaçarsan böyle olur. Tahsilde ilkokul dimi?
Bak şimdi kanıtlıyayım ama özür dileyeceğini sanmıyorum. Soru ne?
Çirkin kızlar neden erkek düşmanı oluyor? Açıklaması da su (Erkekler tarafından beğenilmedikleri için erkeklere düşman olmaları saçma değil mi?)
cevap;Mizandristlerden mi bahsediyorsun reis? Erkek incellerin tersi olan kadınlar mizandristtir.
Mizandristlerden bahsediyorsan sayfalarca yazmama gerek yok. Eğer onlarla alakası yoksa da yok reis oyle demedim dersin bende ona göre cevap veririm. İkinci cümlem ekstra. Ama gördüğün gibi soruna cevap vermişim. Bahsettiğin bunlar mı diye... Pasif agrasifin alasını kim yapıyormus?
Kanka ilkokula yeniden başla Alalha emanet ol. Bu ülkenin %75 i okuduğunu anlamıyor. Açıklamana rağmen30 ıq beyni algılamamkta ısrar ediyor. Onlardan birisisin haberin olsun. İster al ona göre çeki düzen ver kendine ister kulağına takma boş ver gitsin. Ben uğraşamam seninle.
Oyun değil brooooooooo 12 şirketin tüm ödeemeleri ve muhasebesel işleri brooooooooooo.
Aslında cinsiyet olarak ayırmamak lazım. Beğenilmek bir ihtiyaçtır. Erkek veya kızlar beğendikleri insanlar tarafından ksrşılık bulamadığında beğenilmemenin ve ilgi görmemenin oluşturduğu özgüvensizlikle karşı cinse bilenebilir bu çok normal
Benim şahit olduğum kadarıyla yorumluyorum sadece ve çevremde çok fazla erkek tanımadım tanıdığım erkekler sevmediğini söylediği halde kadınları çevresinde bulunduruyorlardı. Bu ya ilgi ya da malum ihtiyaçtan ötürüdür, bilemiyorum ama erkek kız diye genellemek bence doğru değil.
Aynı şeyi de çirkin erkekler yapıyor
Çirkin olan herkes incel zaten
Beğenilmemek insanı agresif yapar
E çirkin erkekler de kadın düşmanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bakış biraz genelleyici olmuş gibi geldi bana 🫶 Her kadın beğenilme üzerinden erkeklere tavır almaz ki. “Çirkin” diye bir etiket zaten çok öznel… Bazen insanlar reddedilince incinebiliyor, bu erkek için de kadın için de geçerli. O incinmişlik öfke gibi yansıyabiliyor sadece 💔 Ama bunu tüm kadınlara yaymak haksızlık olmaz mı sence? Sen hiç reddedildiğinde kırıldığını hissettin mi? 😊