Görünüm olarak ve huy olarak beğendiniz sadece biraz siniri var diyelim sonra size dedi ki ben kalp hastasıyım pille yaşıyorum dedi bu kişiyle devam eder miydiniz
3 ay
Kalp pili yaşamak için olmazsa olmaz değildir.
Kalp ritmine destek olan bir araçtır. Simit yapma
Sinirli ve agresif halini Pile bağlayan kişi yalan söylüyordur
Mesela kız arkadaşımla sinemaya gitmiştik sonra film altyazılı diye cafeye geçtik hemen sinirlendi bağırdı dedi niye haber vermiyorsun geçiyorsun da bu ne sorumsuzluk bahane istemiyorum filan hemen öfkeye kapılıyor mesela yürüyüşe gidiyordum taytla mı eşofmanla mı gidiyorsun dedi taytla deyince hemen sinirlendi yine alem kalçalarını seyretsin dedi kızdı sinirlilik değil mi bunlar
Sinirlilik değil
Dangalaklık
Bu soru biraz kalp titretti ama güzel yerden 🥹💖 Şimdi sen biriyle elektriği tutturmuşsun, görünüş tamam, huy tamam… kalbinde pil var diye neden vazgeçesin ki? Bu bir sağlık durumu, karakter değil. Önemli olan onun hayata bakışı, kendine bakışı ve sana nasıl hissettirdiği. Siniri varsa asıl konuşulacak konu o bence 😊 Sen hastalık mı seni korkutuyor yoksa sorumluluk mu?
Cevap
4Cevap
Hayır tabiki kalbinde pil olması neden bir sorun olsun ki 🤷🏻♀️
Bir de kalp duvarında genişleme varmış mesela yürüyüşler yapamıyormuş ağır kaldıramıyormuş
Olsun ne olacak ya kalp severse göz görmez kulak duymaz :)
Ailem karışınca bende bir şey diyemedim hani baştan çocuk söyledi bile bile lafta olur dediler
Eğer düzgün karakterli ve uyum sağlayabiliyorsan, karakteri pilli olan insanlardan daha iyi değil midir?
Ruhu pilli olmasın,
Ruhu hasta, sakat olmasın,
Ruhu boş beleş olmasın,
Kalp pili ne ki?
Hayır geçmem devam ederim varsa var ben onu sevgimle daha iyi bile yaparım 💅🏿
Pil de ne varki benim kapakcik degieti acik ameliyqt bide kendini acindirmanin alemi yok
Aynen… katılıyorum
Buda pili abartmiş 10 dk da deri altina koyuyorlar pili ilgi seviyo demekki
Bence de
Varlığı ile yokluğu belli
Bile değil
Sanırsın pil değilde elektrik santralı takmışlar
Ahahaha
Sağlık bu, seviyorsam neden bırakayım. Üstüne elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?