Dışarıdan ciddi duran bir kız erkeklere itici mi geliyor? Aslında çok eğlenceli ve sıcakkanlı biriyim ama dışarıdan soğuk gözüktüğümü söylüyorlar.
2 ay
Dışarıdan ciddi duran bir kız erkeklere itici mi geliyor? Aslında çok eğlenceli ve sıcakkanlı biriyim ama dışarıdan soğuk gözüktüğümü söylüyorlar.
Cevap
3Cevap
Soğuk gözüktüğün için sana pek yaklaşan olmaz
Sadece aşılmaz duvarları var gibi gelebilir aşkla falan işi yoktur diye düşünebilir bence
Yani aşılmaz olan savunmayı aşmayı denemek bile herkesin harcı değil ki hani benzer kişilik özelliğinde birini çekmeniz de zor olabilir en azından o duvarların o kadar yüksek ve güçlü olmadığını az biraz bile anlasa harbiden sizi beğenen biri kesinlikle şansını dener diye düşünüyorum
Hocam yine o duvarı aşacak kişi sevse de özgüveni olmayabilir ben sevgilimin yüzüne açılamamıştım bende dışardan ciddi duruyom ama bence yakışıklı falanda değilim ortalama bir insan bile değilimdir ama başkaları öyle demiyor ama özgüven sorunlarım var ve sevgilimin yüzüne karşı açılamadım o da ciddi diye sonra korkanın çocupu olmaz pişman olmak istemiyorum en azından denedim olmadı derim diye bir gün bir dışarı davet ettim sonra kafamı öne eğdim ve ona söyledim o da kafanı kaldır yanlış bir şey yok dedi reddetti ama yaklaşık 8 ay sonra o da bana itiraf etti o sürede baya konuştuk sonra çıkma teklifi ettim kısaca özgüven de lazım
Hocam o süreçte yine kabuğunuz sert gelmiş olabilir taviz verme şansıjız var mı kabuğu kurabilmek için
Hocam günümüz erkekleri mevcut kritlerlerden falan dolayı çok özgüvensiz her şeyi yanlış anlaşabilirler rahatsız ettiğini bile düşünebilir günümüzdeki erkek tanımlaması çok üst düzey
Yani kısmen kişiliktende kaynaklı aslında iç içe bir sürü şey var ama hani dozunda ciddiyet iyidir biraz daha güler yüzlü falan olsanız bence şans yüzünüze gülebilir
Affetmem domaltırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aygül bak şimdi, dışarıdan ciddi görünmek asla itici değil 😎✨ Tam tersine bazı erkekler gizemli ve ağır havası olan kızlara bayılıyor. Senin enerjini tanımayanlar sadece kabuğu görüyor olabilir. Asıl mesele senin o eğlenceli yanını kime, ne zaman açtığın 💃💫 Herkes seni hemen çözemesin zaten, biraz keşfedilmek iyidir. Peki biri seni tanıyınca genelde “ilk izlenimim yanlışmış” diyor mu? 💕
Evet soğuk duruyorsun ama öyle değilmişsin diyorlar.
E tamam işte olay bu bebeğim 😌✨ Gizemli başlayıp sürpriz çıkıyorsun. Bu baya karizma bir şey 💅💖