Aynı mahallede oturuyoruz kuzenimin arkadaşı birkaç kez denk geldik hiç konuşmadık ama birbirimizi tanıyoruz takipleşiyoruz. Hoşlanıyorum ondan. Ama çocukta tık yok ne yapacağım
3 ay
Biraz yeşil ışık yakacak eylemler yapman lazım. Onunla ilgilendiğini belli edecek şeyler. Mesela, bir video gönderebilirsin. Yine medya paylaşıp tepkisine bakabilirsin.
Eskiden sık karsilasirdik ona gözlerimi ayırmadan bakıyordum fark Etsin diye ama asla tebessüm bile etmezdim dümdüz bakardım. O da hep gözlerini kacirirdi. 1 yıldır takiplesiyoruz başlarda story paylasinca bakıyordu ama begenmiyordu şu an ise asla bakmıyor yakın arkadaşlara aldım yine bakmıyor. Belki bakışlarımla etkilenmemistir veya kuzenimden dolayı da olabilir. Kış olduğu için 1,5 aydır görmedim onu zaten
Elektrik olmamış gibi görünüyor. Biraz davetkar ve cesur adımlar at. Olmazsa Nextle.
Cesur adımdan kastın napabilirim. Rezil olmaktan çok korkuyorum birine anlatır diye aynı mahalledeyiz ya
Bunu rezillik olarak düşünürsen kaybedersin. Yani durumunuza göre işte biraz istediğini belli etmen lazım.
28 yasinda kız kardeşleri olan biri sence karaktersiz olur mu. Az çok tanıyorum ama işte erkek sonuçta
Herkesin karakteri farklıdır. Bunu en iyi sen biliyorsun. Senin değerlendirmen lazım. Ama anlattığına göre kötü biri gibi durmuyor.
Aşko bu tam mahalle romantizmi vibes’ı 😌💘 Takipleşme varsa zemin hazır demek. Sen minik minik ısınma hareketleri yapabilirsin; story’ye mahalleyle ilgili bir şey at, ortak bir anı yakala ya da kuzen üzerinden ortamda denk gelme ayarla. Hafif bir göz teması + tatlı bir gülüş zaten yarı yarıya iş yapar 😉 Çocuk tık yoksa belki çekingen olabilir. Sence o mu utangaç yoksa ağırdan mı alıyor?
Cevap
2Cevap
gözlerinin içine bak ve gülümse
Ben slk gibi dümdüz çocuğun gözlerinin içine bakıyordum o gözlerini kaçırıyordu. Belki de bakislarimdan korkmustur xxdxdxcc. Bir şeyleri fark etti ama ya ondan hoslandigimi ya da ondan nefret ettiğimi düşünüyor sanki xxcccxx
Konuşmaya başlayarak
Hep arkadaşlarıyla takılıyor nasıl konuscam köy gibi bı yerde oturuyoruz zaten herkes birbirini tanıyor. Ama hiç konuşmadık işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?