One ya gavur gibi nikahsız ünlü hayatı gibi bi erkek ve kız aynı evde kalmamalı bence diye düşünüyorum ben mi saçmalıyorum benimle aynı fikirde olan vardır yani illaki arkadaşlar şimdi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
3 ay
Eskiden sadece ünlüler evlilik olmadan aynı evde beraber yaşıyordu sonra herkesçe normal bir şeye dönüştü birlikte olmak için illa imza gerekmiyor dediler, bizim dinimizde de kültürümüzde de böyle bir şey yok, bazıları bunu savunuyor çünkü işlerine geliyor..
Bu konu bayağı değerlerle ilgili aslında 💭 Senin bakış açın daha geleneksel ve bu çok anlaşılır. Herkesin yetiştiği aile düzeni, inancı ve konfor alanı farklı. Kimisi nikah olmadan aynı evde yaşamayı doğal görüyor, kimisi ise doğru bulmuyor. Burada saçmalama yok, sadece tercih meselesi var 🤍 Önemli olan senin içinde huzurlu hissetmen. Peki senin için bu konudaki en büyük çekince ne?
Cevap
6Cevap
İki insanın aynı evde yaşaması için imza ritüeli yapması gerektiği saçmalığını kim çıkarmış asıl Sümeyye
Sen sus hüseyin dnwndns geldin bos yaptın gittin
Daha yeni buna benzer bişey sonrası kadın öldürüldü
Ay allahım ciddimisin ya
Evet instagrama bak adam kadını markete getiriyor kafasına kask takmış kadın yardım etmeleri için el işareti yapıyor
Kesinlikle çok yanlış bir durum ama kimseyi kınama bununla ilgili senin hikayen henüz bitmedi
Haklısın tabiki ya ama bilmiyorum ama bana yanlış geliyor
Senın gıbı dusunuyorum be yobazsın dıyeneler olacaktır
Elbet olucaktır ya alışmış millet herseyin kolayına
Yapmak isteyen her yerde yapar mesele aynı eve çıkmak değil
Kim çıkaracak metrs tutanlar
Sanamı giriyo bacım niye dert edindin
Haklısın
Haklısın
Yok kalabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?