Daha kaç kişiyi tanıyacağım ki bıktım devir kötü doğru insan 5 elin parmağını geçmiyor
3 ay
Cevap
20Cevap
İnsan tanımak yorucu bir iş o insana merak duymak ya da zaman ayırmak imkansız
Nasıl tanıdında dogru insan bulamadin kendi yaptigin yanlisi baskalarina maal edemezsin bakalim ne haltlar yedin sen taniyacam diye en nefret ettigim laflardan birisi türk kızlarında bu
Tamam Sen sor ben cevaplayayım bakalım ne haltlar etmişim
Ya da sen sus ben konuşayım Bu yaşımda hala bakireyim herhangi bir şekilde münasebetim Olmadı herhangi bir şekilde bak öpüşmek dahil buna bir erkeğin evine gitmedim bir erkek benim evime gelmedi bir erkeğe Özel fotoğraflarımı atmadım kimseyi aldatmadım ev kızıyım Ailemle kalıyorum sigaram yok alkolüm yok erkek çevrem yok gece dışarı çıkmam yok açık giyinen bir insan değilim erkeklerle çok görüşen bir insan değilim sadece evde ev işleri ve yemeklerle ilgilenen bir insanım Çünkü ailemin tek çocuğuyum sadece ailemle dışarı çıkıp gezerim biri tanıyan insanlar ne kadar sınırları duvarları olan bir insan olduğumu da bilir bugüne kadar olmamasının sebebi benden cinsellik istemeleri Ben de Bunu istemediğim için beni bırakmaları bu kadar
Aynı durumdayız bacım kimseyi denemek istemiyorum artık direkt doğru insana açılan kapıyı bulmak istiyorum
Öyle ya ben de beğenemiyorum olmuyor yani anlamadim begendigjm mantığa uymuyor uyani beğenmiyorum felan filan
Peki ömrünün kalanını yanlız geçirmeyi de kabullenmişsindir.
Beni buna mahkum edenler utansın
Doğru insan kalmadı yanlış insanlarla zaman kaybetmek yerine kendi hayatına odaklanman en doğru karar olacaktır.
Aslında mesleğin varsa çalışıyor sana yakın üzerinde duruyorsam boş ver kocayı
Düşünmemek senin kararın sonucda vazi şeyler ihtiyaçların olacak
Öyle maalesef sen yine birilerini bulmuşsun ben hiç bulamadım
Yanlış karar sabırli ol ve karşına çıkan kişiler yüzünden belki bu yaştan sonra doğru kişiyi kaçıracaksn
Tanımak dahi istemiyorum
Benim de umudum çok çok azaldı
sanırım artık aklımdan bu meseleyi atmalıyım
Ne istrdiğini bilen kendini geliştirmiş işimde gücünde karakteri oturmuş olgun biri olur mu
Sanki düzgün biri Allah aşkına kimi kandiriyosn aynı anda Allah bilir kaç kişiyle konuşur
Bilmiyorum
Yok valla Hiç güvenim yok sağ ol
Amaan salla icine sinmiyorsa zorlama kendini. Ben bir kisiyle görüsüp vaz gectim ahahah
Sen yanlış insanlara denk gelmişin bizim gibi bekarların suçu ne
boş ver o kadar takma kafana. Bizde evlenecek sadakatli, güven veren, anlayışlı birisini bulamıyoruz. Devir çok kötü.
Herkes evlenmek zorunda değil zaten
Zorundaligi bırak bulamadığı için evlenememek daha zor
Çok kişi mi tanıdınız ki?
Bulursun etrafına bak biraz :)
Bul genç bir erkek kapa🤣
He valla kaldık evde
Erkeklerin suçu bacım
Askm ama zor vallahi zor seni seviyorum oluyorum bitiyorum diyen adamların aynı anda başka kadına sexs teklif ettiğini gördüm ya nasıl inanırım artık
Balım yemin ederim gördüm Adam resmen böyle var ya akşama kadar 50 tane satır yazıyordu böyle yapacağız şöyle yapacağız seni seviyorum sana ölüyorum seninle evlenmek istiyorum iste yarın gelip seni isteyeyim falan filan Ben bunu denedim aynı anda başka kadına neler neler söyledi var ya görsen miden bulanırdı inanılmaz zor bir devirdeyiz güzelliğimiz ya da karakterli oluşumuz hiçbir şeye de yaramıyor
Ah ya :(( canım benim ne desem bilemedim çokta şeker bir kızsın boyunları devrilsn gerçekten haketmiyolar ne sevgiyi nede iyi niyeti anlamıyorum kötü olsak seviliriz galiba
Bende dusunmuyorum
Değill
Ümidini kesmek inanırsan başırırsın
Yanlış
Çok doğru
Bekarlık sultanlık
Doğru karar
Al benden de o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an o yorgunluğu iliklerine kadar hissediyorsun, seni o kadar anlıyorum ki… 27 yaşında “neden hâlâ olmadı?” baskısı çok yorucu olabiliyor 💔 Ama evlenmemeyi düşünmek bir pes ediş değil, sadece kendini koruma refleksi olabilir. Devir zor evet ama doğru insan az diye hiç yok değil. Sen yanlış insanlara tahammül etmeyi bırakmış olabilirsin aslında ✨ Peki gerçekten evlenmek mi istemiyorsun, yoksa hayal kırıklıklarından mı kaçıyorsun? 💭💕