Hoşlandığım çocuğun arkadaşı ben öndeyken ona şey dedi seni rahatsız etmiş olsaydım rahatsız olurmuydun diye neden öyle dedi?

daha önce bakışırdık o çevirirdi bir gün kızlar onun yanında bu aralar Zeynep güzelleşmiş dedi istwk attım önce kabul etmedi bilmiyordu ismimi sonra kızlar öyle dedi neyse fakeden yazdık anladı benim olduğunu engelledi sonra benim de hesabımı da engelledi 20 dk sonra neyse bu olaydan sonra tam tersine artık o bakıyor çevirmiyor bakıyor ben çeviriyorum kendisi utangaç sinirli dışardan soğuk falan öyle tıp her göz göze geldiğinde bakar yani baya SONRA bu olaylar oldu işte sonrasında ise ben meedivenelden yukarıya çıkarken arkadaşım dürttü beni bende baktım o bana bakıyor göz göze geldik sonra hemen çevirdim sonra arkadaşlarıyla geliyordu arkamda arkadaşı dedi ki seni rahatsız etmiş olsaydım rahatsız olur muydun diye sonra çıkışta birini bekliyor ya da bakmaya çalışıyordu ben o sıra Spor salonundaydım öyle gördüm sonra defteri sınıfa bırakacaktık ben arkadaşımı bekliyordum o hep benim tarafa bakıyordu hoşlanıyor mu sizce

Hoşlandığım çocuğun arkadaşı ben öndeyken ona şey dedi seni rahatsız etmiş olsaydım rahatsız olurmuydun diye neden öyle dedi?