Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Küçük bir yerde olunca insanın zihni aynı insanlara ve aynı hatıralara takılı kalabiliyor, bu çok normal. Ama bu döngüyü kırmanın yolu biraz hayatına yeni şeyler sokmaktan geçiyor. Yeni uğraşlar, yeni ortamlar, mümkünse yeni insanlar. En önemlisi de geçmişe değil kendine odaklanmak. Zamanla zihnin de kalbin de hafifler.
01 Yorumla
Soran3 ayOnları denedim küçük ilçe ise paran yoksa aynı döngü
En İyi Cevaplar
3 ayKüçük ilçe ile büyük şehrin bence yaşayış olarak farkı yok. Büyük şehirde de yanlız olabilirsin bu senin sosyal yeteneğinle alakalı biraz da. Acele edip panik yapmazsan zamanla kendi dengin insanlarla tanışıp yanlızlığını çâre bulursun. Yeterki eve kapanıp kendini izole etme ve kendine birtakım uğraşılar bul nacizane tavsiyem. Sen bunları nerden biliyorsun dersen bende küçük bi ilçede yaşayan yüksek lisans mezunu biriyim.
Takıntılı ex döngüsünü de anca kendi dengin biriyle birlik yaşarsan hem hayat kaliten hem ilişki kalitesi olarak büyük avantajın olur.014 Yorumla
Soran3 ayBüyük şehirlerde arkadaşım çok zaten büyük şehirlerde arkadaş edinemiyorsan sorun sendedir ama küçük şehirde edinemiyorsan ilcededir
- 3 ay
Benim şehirlerle alakalı sorunum yok büyükşehirde de kalabalık içinde kaybolup ona göre sosyal ortam kurarım küçük şehirde de yaşayıp geniş bi tanıdık çevresi içinde de yaşayıp küçük şehre göre bi sosyal ortam kurabilirim ve kurdum. Bunu tecrübe ettim. burada ben senden bahsediyorum
Soran3 ayBüyük şehirlere maddi sorunlar var çıkamıyorum onlarda her defasında gelmek istemiyorlar sorun bu küçük ilçeye gelince dedikodu kazanı ve ex yüzünden bir kaç kızla kavga ettim
- 3 ay
Merak ettim öz el den yazar mısın neresi bu küçük ilçe
- 3 ay
Dedikodu evet küçük ilçede insanın canını sıkıyor ama umursamamak en güzeli şahsen ben öyle yapıyorum ex yüzünden başka kızlarla kavga olayı da extrem durum her zaman olacak değil veya sen üstüne gitmezsen bi sorun olmaktan çıkar
Soran3 ayBekliyor hatta yapmamı ayrıca yeni birisiyle görüşmüştüm eski sevgilimin aldatigi kızla bağlantısı vardı ve yeni görüştüğüm oğlanın toksik ilişkisindeki kızida tanıyorum hepsi birbiriyle bağlantılı küçük ilçede sorun sen gelmissin bana umursamamak diyorsun herkes herkesin açığını arıyor bu kadar birbirilerine bağlantılı durum varken mümkün mü
Soran3 ayHatta yeni görüştüğüm oğlanı görücü usulü ile tansitigim birisiydi ona rağmen toksik ilişkisindeki kıza hemen söylemiş beni intagramda gönderi storysi atıp durdu az kalsın onlada kavga edicektim
- 3 ay
Bu ne böyle ya liseli ergenler gibi davranışlar. çok mu arıyorsunuz böyle tipleri
- 3 ay
Hem yozgat mı orası pardon 😂
Soran3 ayBenmi aradım görücü usulü ile tanıştım diyorum sanki ben bulmuşum gibi ayrıca ilçede herkes böyle benlik durum yok
Soran3 ayMarmara bölgesinde ama İstanbul değil çevresi
- 3 ay
Bende ege nin küçük bir ilçesinde yaşıyorum bazen büyükşehirde yaşamadığımı şükrediyorum bazen de büyükşehir in kalabalıklığını sosyal imkanlarını arıyorum ama bazen küçük yerde yaşamak beni de sıkıyor. Seni tamamen anlayamam ama biraz anlayabiliyorum. Bulunduğun yeri sevmeye çalış yoksa her günün zulüm gelir sana
Soran3 aySevilecek yani yoki seveyim dkkfofo
- 3 ay
Yüksek lisansı hangi anabilim dalında yaptın?
- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
3 ayKüçük yerde yaşamak zor. Yapabileceğin her şey kısıtlı. Biriyle iki adım yürüsen adın çıkar. Çalışma imkanı da yok denecek kadar azdır. Evlenmek de kader kısmet her önüne gelenle olmaz.
06 Yorumla
Soran3 ayOyuzden zaten ilçeden olmuyorum ya
- 3 ay
Yaşınız kaç
Soran3 ay29
- 3 ay
Takıntılı eski sevgili peşini mi bırakmıyor, siz mi devam ettiriyorsunuz
Soran3 ayBen takıntıliyim sorun orada 😂yalnızlıktan aldatmasina rağmen
- 3 ay
Yok artık şaka gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
3 ayAyağına çağıran olursa gitmeyeceksin, bu kadar basit. Ben date uygulamasından bir kaç kişiyle tanıştım, hepsi de kendisi geldi, uzak da olsa geldi. Beni çağıran olunca çok soğuyorum ya, böyle erkek mi olur diyorum. Hemen kendini belli ediyor zaten hiç geliyor musun buralara falan, yok diyorum gelmiyorum 😂 zaten artık kimseyle tanışma ihtiyacım da kalmadı, aşık olmak üzereyim. 😂 Takıntılı ex varsa ona da dikkat et, tehdit falan etmiyordur umarım
021 Yorumla
Soran3 ayPeki siz yanlış anlamazsaniz cinsel ilişki filan kuruyormusunuz? Onun için gelmek isteyen çok ama normal için gelen yok
- 3 ay
Yok hayır kurmadım kimseyle
- 3 ay
Sen henüz iyi insanlarla karsilasmamissin bence. Sadece cinsellik için gelecek olan da vardı, kendilerini belli ediyorlar zaten. Konuşmayı kestim. Haha adamlara bak ya seks yapmak için başka şehre seyahat edecek olanlar var 😂😂
Soran3 ayCinselliksiz buluşmak istemiyorlar
- 3 ay
O zaman güle güle 👋😊
- 3 ay
Peki neden böyle küçük bir yerde yaşıyorsun? Şehir merkezine taşınmayı düşünmüyor musun? Merkez olmadığı için kimse gelmiyor belki de..
Soran3 ayÇok kişiyle tanıştım %90 öyleydi maalesef engel listem kabardı artık sıkıldım bu durumdan
- 3 ay
Fotoğrafların nasıl
Soran3 ayEvet merkez olmadığı için zaten ve uzak olduğu için onun içinde maddi imkanım yok düşündüm
Soran3 ayFotoğraflarim profesyonel
Soran3 ayÇekim
- 3 ay
Profesyonel çekim olması güzel ama tenin fazla görünmüyor olsun bence. O zaman yanlış anlıyor olabilirler..
Soran3 ayZaten sorunda orada açık biriside değilim ona rağmen sanırım yaşımdan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum eskiden çok fazla talep görünen birisiydim ozamanlar eğitime önem vericem diye herkesi reddettim şimdide kimse beni istemiyor 😏ne halden ne hale düştüm
- 3 ay
Bence yanlış çevrelerde olduğun için. Senin ne hale dusmenle alakası yok. Peki hangi uygulamayı kullanıyorsun bence o da önemli..
- 3 ay
Yaşın kaç bu arada 35+ mısın
Soran3 ayHepsini denedim 20 30 tane uygulama denemisimdir
Soran3 ay29
- 3 ay
29 yaş ne ki? Insanlar 30 yaşından sonra evleniyor artık.. Bence egitimliysen iş bulup şehir merkezine gidebilirsin. Şu an bulunduğun şehir. O bile fark yaratabilir.
Soran3 ayEgitimliyim bulamiyorum ama iş denedim okuduğum bölüm düşük maaşlı bir bölüm maaşı yüksek branş değil kiraya veremem onuda
- 3 ay
Ne bölümün
- 3 ay
Başka bir şey yap. Çalışmayacak mısın yani
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarından gerçekten yorulduğunu hissediyorum… Küçük yerde aynı sokaklar, aynı insanlar derken ex’in gölgesi hep ensendeymiş gibi oluyor değil mi? Böyle olunca kopmak daha da zorlaşıyor 💔 Ama şunu bil, takıntı sandığın şey aslında alışkanlık ve yalnızlıkla karışmış bir duygu. Hayatına minicik yenilikler katman şart; yeni ortam, yeni hobi, yeni insanlar. Enerjini ona değil kendine yatırma zamanı 🌸 Sence seni en çok tetikleyen şey ne?
02 Yorumla
Soran3 ayGirdim herkes herkesi taniyor ve aynı döngü
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen3 ayAynı yüzler insanı boğar biliyorum 💔 Ama sen aynı kalmak zorunda değilsin. Kendine minicik kaçışlar yarat 🌿
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Hepsini denediysen sorun senin kafanda bence. Yanlış anlama şöyle; şu sözü düşün
"Uzaklaşmak istiyorum her şeyden ama kafam benimle gelmesin "
Yani senin kafanı toplaman, önce psikolojini düzeltmen gerekiyor gibi.25 Yorumla
Soran3 aySen önce sorduğum soruyu okumamissin birde aynı cinsiyeten olucaz kadın kadını destekleme yerine düşman yazı yazıyorsun küçük ilcedeyim yazmışım değil mi küçük ilçelerin sorunu bu büyük merkezi yerde oturmuyorum madem sorunluyum niye büyük merkezlerde sorun yaşamıyorum demeki sorun bende değil ama senin benimle sorunun var demeki şu an yazdığın mesaj bana kadın düşmanı akıyor lütfen insanları yargılamayı birakabilirsin kitap okuyabilirsin kültür öğrenip insan davranışını öğrenebilirsin mesela hani birisine psikolojisi bozuk diyecek kadar gelmissen bu senin vizyonun dar olduğunu gösterir canım
- 3 ay
Kızım sen hasta mısın kendin yazmışsın yaa hobi ver kursları demeyin işe yaramıyor başka şehirde denedim diye😀 kitap okumadığımı düşündüren şey nedir sana hasta😀 kızım işine bak dengesiz tavırlarını anan çeksin ben çekemem. Aynen canım ben pick me girl im baska soru? Kadın düşmanıyım kadınlar kapatılsın. Deli midir nedir ya Sen soruyu erkeklerden ilgi için sormadıysan ve bu sorudan 10 kişiyle dm geçmediysen hiçbir şey bilmiyorum 😀
- 3 ay
Ayrıca ben 5 sene gittim psikologa ben bunu açıkça söylüyorum insanların düşündüğü gibi ayıp şeyler değil siz böyle hasta hasta kıçınızı devirip yatın dm de erkek peşinde koşun kendiniz için hiçbir şey yapmayın tamam mı biri size gerçeği söyleyince de ona kadın düşmanı erkek düşmanı deyin kimse mi yüzünüze gülüp yanınızda olup gerçekleri söylemedi nasıl olsun ki siz 15 cm dışında bir şey bilmezsiniz😀😀😀
3 aySanırım taşınmak ya da uzun bir süre tatil yapmak rahatlatacaktır seni kafa dağıtmalıısın bunalmışsın sıkmış seni yaşadığın yer tatilden sonra çok iyi bir şekilde toparlanmış olursun bu sayede ikisinde de kurtulursun
07 Yorumla
Soran3 ayTatile her yıl çıkıyorum geçici iyi geliyor ama sonra yine aynı döngü devam ediyor uzun vadeli istiyorum tatil kısacık birsey
- 3 ay
O yüzden dediydim aslında mesela 3 ay 4 ay hiç gelme tabi tr şartlarında şu an imkansız gibi ama senin yapman lazım veya artık şikayetçi olmalısın exden en azından bir dertten kurtulmalısın
Soran3 aySorun bende takıntıliyim kdkdkldk o ne olucak birbirimizi mi edelim
- 3 ay
Ben o sandım takıntılı olan 😂 nefret ettirmelisin nefret ettirmeli seni kendinden ozaman
- 3 ay
Hee pardon gene yanlış anlamışım ozaman siz neden olmuyonuz? 😅
Soran3 ayİlişki toksik anlaşamıyoruz ve aldati beni
- 3 ay
E ozaman nasıl halen takıntılı olabiliyorsun anlamıyorum yok beni aştı bu 😂 anlamadığım yerden geldi
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
3 ayBazen insan aynı yerde kalınca geçmiş de sürekli karşısına çıkıyormuş gibi hissediyor kanka ama hayat küçük bir adım atınca bile yavaş yavaş başka yönlere akmaya başlıyor ❤️🌹
04 Yorumla
Soran3 ayGeçmişten çok kavgalı olduğum birisi var 😂exsim yüzünden saolsun kadinlari birbirine düşman etti
- 3 ay
Bazen geçmişteki bir kişi farkında olmadan etrafındaki insanları bile birbirine karşı doldurabiliyor kanka ama zamanla insan kendi yoluna bakınca o karmaşa da yavaş yavaş etkisini kaybediyor ❤️🌹
Soran3 ayYok bizim devam ediyor halen savaş biticek gibide değil sonu mahkemelik gözüküyor
- 3 ay
Bazen bazı insanlar gittikten sonra bile geride bıraktıkları karmaşa devam edebiliyor kanka ama eninde sonunda gerçekler ortaya çıkıyor, insan kendi yoluna bakınca o savaşın da gücü yavaş yavaş bitiyor ❤️🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayBir işin var mı sürekli evde misin diyeceğim ama muhtemelen sürekli evdesin ve boşluktasın o yüzden kendine sarıyorsun doğrusunu yazarsan öğrenmiş olurum
04 Yorumla
Soran3 ayDoğru
- 3 ay
Peki eğitimin nedir Yani iş mi bulamıyorsun çalışmak mı istemiyorsun
Soran3 ayİş bulamıyorum yüksek lisans mezunuyum
- 3 ay
Yüksek lisansı hangi alanda yaptın peki
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
3 ayPolise gidip de sonuç alamamaktan endişeleniyorsan Instagram da postmodeern sayfasının biosundaki avukat hesabına yazabilirsin. Ücretsiz hukuki danışmanlık veriyorlar. Ama ona haber verme.
16 Yorumla
Soran3 ayOna takıntılı olan benim 😂kendimimi ihbar edeyim
- 3 ay
Hee pardon
- 3 ay
O seni ihbar etsin o zaman xjsjzj
Soran3 ayHahhaha yok oda vazgeçemiyor birbirimizi ihbar edelim fkkfkfkfl
- 3 ay
O zaman birbirinizi kaçırın tam suç olsun jxjsnx
Soran3 ayMantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
3 ayYaşadığın yer dışında oturan erkeklerle arkadaşlık kur ve bence. il dışından senin yanına gelecek kişiler vardır mutlaka.
Hangi şehirde ve ilçedesin?
02 Yorumla- 3 ay
Yazarsan durumu değerlendiririz beraber.. özelim açık.
Soran3 ayMaalesef yok denedim date uygulamasi kullandım okadar cinselik disinda buluşmaya gelen yok
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Önce kafada bitirmen lazım olayı kafanda bitirmedikce sen bu döngüden çıkaman sonra çok özel değilse neden ayrıldin ikinci bir şans daha ver bunları yaşayacağına olmaz mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Giderleri öderseniz ayağınıza da gelirler. Sonuçta biri aşk için şehir değiştirecek ise bunu masraflarını da aynı kişiye yüklemek haksızlık olur. Ve tabi date beklentisi de burada önemli
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ay
Kendi hayatina odaklan.
02 Yorumla
Soran3 ayOdaklansam bile geçmiyor
- 3 ay
![Küçücük ilçede yalnızlıktan ve takıntılı ex döngüsünden nasıl kurtulurum?]()
Zamana ihtiyacin var.
3 ayKüçük şehir problemi bu. Ek olarak insanlar farklı şeyler denemekten çok çekiniyor bu da çok sınırlayıcı bir durum.
010 Yorumla
Soran3 ayKüçük şehir değil ilçe küçük bizim ilce dışındakileride buldum ama benim ilceme uzak
- 3 ay
Sen git onların yanına
Soran3 ayBen neden gidiyorum pardon
- 3 ay
Git değişiklik olur senin için de. Dar düşünme.
Soran3 ayDeger olunmuyor sonra keklik görüyor ancak arkadaş gözüyle baktigim erkeğin yanına giderim ciddi düşündüğüme gitmem
- 3 ay
Sen kaybedersin
Soran3 ayAsıl gidince kaybediliyor denedim onuda keklik gördü beni yedek hayata birdaha adım atmam erkeğe
- 3 ay
Yanlış kişilerle tanışıyorsun demek ki.
Soran3 ayHayır gayrete düzgün birisiydi
- 3 ay
Böyle düşünen herhangi birisinin düzgün olma ihtimali yok.
3 ayciddi mi ayağına cagıran mı kaldı kadını yuh
14 Yorumla
Soran3 ayEvet şimdi erkekler prenses bilmiyormusun intagram prenses erkeklerle dolu
- 3 ay
sacma sapan ya yuh artık ya kadın ayağa cagırılır mı, ciceğini alır gidersin
Soran3 ayEeee işte
- 3 ay
pegletiyordur onlar boş ver
Gizli Üye(36-45)3 ayBaska ilden gelen olabilir sen kucuk ilçede bulusma açısından sorun olmaz diyorsan ya da ilçeden cikabiliyorsan maddi özgürlüğü elinde olan kişiler olması gerekir gelmesi için yanina
012 Yorumla
Soran3 ayAsosyal insanlar cogusu oyun bağımlısı ve home Office çalışanları
Cevap sahibi3 ayHerkes öyle değil sende bıliyorsun gelen olsa ilçede mi kalirsin ilçeden cikabilir misin
Soran3 ayBen neden erkeğin ayağına gidiyorum ki o gelsin
Cevap sahibi3 ayO gelecek tabiki ya ilçede rahat edebilir misin onu demek istedim ilce dışında mi daha rahat olursun
Soran3 ayİlçe içinde ne olucak Allah aşkına ya milleten cekindigim yok
Cevap sahibi3 ayKucuk bir yer oldugu icin dedim dedikodu vs cok olur bilirsin
Soran3 ayOrdan birisiyle olunca olursun disaridan gelene ne diycekler belki amcam dayım kuzenim
Cevap sahibi3 ayMusait dedikoduya kucuk ilçeler ondan dolayi dedim kuzen bile olsa bilmedikleri için dedikodu yapabilirler hic geleyim diyen olmadi mi
Soran3 ayHayır olmadı olsa zaten sevgili olmuştuk
Cevap sahibi3 ayGizliden cikmama izin verir misin
Soran3 ayTamam
Cevap sahibi3 ayTamam
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. orada doğup büyümedin mi. buyuksehirden oraya geldiysen sıkıntı. ama orada doğup büyüdüysen sorun olmamalı. kendi memleketim ilçeleride çok küçük
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
3 ayEn sıkıntılı durum şu an takıntılı ex hayatına müdahale ediyor rahatsız ediyor ya da tehlike oluşturuyorsa polise gitmek en mantıklısı olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayFitnes salonuna git istemediğin kadar insanla muhatap olursun
01 Yorumla
Soran3 ayYok almayim gittim kadınları zorba
3 ayyalnızlıktan bi adım öteye gidemiyosan yalnızlığı seveceksin sevgili siparişle gelecek değil ya zamanı var her şeyin kendi hayatınıza odaklanın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayöncelikle bir işe gir. hayat ilişkilerden ibaret değildir işe girip kendi ayakların üzerinde durmaya başlarsan hem günün dolu dolu geçer sıkılcak vaktin olmaz hemde kendine yatırım yaparsın
02 Yorumla
Soran3 ayİş ver gireyim boş boş yorum yapma girmesini bende biliyorum ancak feministce canım canım yorum yaparsın ülkenin halini bilmiyormus gibide konuşma
Cevap sahibi3 aybir kadın olarak bu yazdığım yorumun hangi tarafı sana dokunmuş olabilir acaba? kendine yatırım yap demem mi? hayat ilişkilerden ibaret değil demem mi? işe gir çalış demem mi? aynı şehirde olsak emin ol iş bulman için yardımcı da olurdum. soru sorup cevabı beğenmeyince saldırıp hakaret etmenin anlamı ne?
Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Hayatın sadece bir ilişki üzerine kurulu değil, hobiler bul mesela
08 Yorumla
Soran3 ayHobileri denedim zaten ise yarasa o an uyuşturuyor sadece insan birileriyle görüşmek istiyor sadece ilişki değil mesele
Soran3 ayPsikologlar zaten yeni sevgili edin diyor 😂sen diyorsunki her şey sevgili değil diyorsun aradaki çelişki
Soran3 ayDeğiştirdim nasıl demiyorlar arkadaşım o şekilde tavsiyesiyle birini bulup evlendi bence sen psikologa git ne tavsiye ediyorlar öğren çok bilmiste taslama bir psikologa gidip önerilerini dinle gör
Soran3 ayHahhaah 19 yaşında okuyor daha inandım buna kdldoldldl kimi kandırıyorsun okuyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayYa içine kapanacaksın ya yaşadığın şehri değiştireceksin.
04 Yorumla
Soran3 ayİnsan sosyal varlık bir çay bile içmek yetiyor bir insanla
- 3 ay
Orası öyle. Yaşadığın yer küçük olduğu için yeni bir hobi bulup sosyalleşmek zor. Ama varsa işine yarayabilir.
Soran3 ayDenedim işe yaramiyor
- 3 ay
Geçmiş olsun öyleyse. O döngüden çıkmanın yolu yok.
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Neresi o küçük ilçe aynı dertten muzdaribiz sanırım
03 Yorumla
Soran3 ayİlçeler böyle maalesef
Soran3 ayTamam
Gizli Üye(25-29)3 ayBende küçük bir ilçede yaşıyorum. Kamu kurumunda çalışıyorum, görev gereği mecburiyetten buradayım. Gerçekten çok sıkıcı bir şey. Ben kimseyi ayağıma da çağırmam. Yanlış anlamazsanız tanışabilir miyiz?
02 Yorumla
Cevap sahibi3 ayAyrıca cinsellik gibi bir amacım da yok.
Cevap sahibi3 ayTanışmak isterseniz ben gelirim, amacım asla cinsellik değil. Bunun size garantisini veriyorum.
Kizim sen nerdesin babadagin tepesinde mi öyle konuşdun ki
02 Yorumla
Soran3 ayİlçede ilçeler böyle tavsiye etmem merkezde oturucaksin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayİlgi alanlarına fokuslanarak geçiştirebilirsin
02 Yorumla
Soran3 ayOnlar hep yaptığım şeyler bir süre işe yarıyor sonra aynı döngü
- 3 ay
Haklısın ancak kendini geliştirebileceğin şeylere yönelip kendini geliştirmen için bir fırsat olarak düşünmelisin bu dönemi.
Gizli Üye(45 üstü)3 ayHer yerin kendine özgü yaşam şekilleri var. Bazıları da küçük şehirlerde yaşamak istiyor. Sessiz sakin, gürültü yok. Az arkadaşın olsun ama güvenilir olsun. Hangi ilçeymiş bu yaşadığın yer.
06 Yorumla
Soran3 ayO az arkadaşınla erkek kavgasına dönüşüyor ve dedikoduya hiç gerek yok
Cevap sahibi3 ayDönüşmez bence, ne güzel dedikodu olmadan yaşamak.
Soran3 ayHayır dönüşüyor yaşadım
Cevap sahibi3 ayO zaman senin arkadaşında sorun var.
Soran3 ayHepsi öyle ilçenin arkadaşımda değil herkes birbirini tanıyor
Cevap sahibi3 ayNeresi o ilçe
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayDef et gitsin kurtul zor şeymi? spor yap uğraşacak birşeyler bul kendini sitresten uzak tut
02 Yorumla
Soran3 ayHepsini denedim bir süre iyi geliyor sonra aynı döngü
- 3 ay
En azından onu hayatından çıkar fazla rahatsız ediyorsa konuyu çekinmeden ailene söyle, yani ilerde de ondan sana kesin zarar gelir söyleyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayKolayı var ki. Ona baglimli olmaktan uzaklaşmak senin elinde. Bana dm den istek at çözümleri konusalim
00 Yorumla
3 ayBen de küçücük ilcedeyim ama yazdığınız tamamen cesaret ile ilgili bir şey bazen adım atmak gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 aySosyal sorumluluk projesilerine gir tegv çağdaş yaşam derneği kaçuv tema gibi güvenilir
26 Yorumla
Soran3 ayGirdim girdim onlarada kimse gelmediği için düzenli artık oralardada bir şey yok
Cevap sahibi3 ayHım o zaman yeni hobi yeni insanlar
Soran3 ayDenedim boş
Cevap sahibi3 ayO zaman yüksek lisans yap unutman kesin 😅
Soran3 ayYaptım bir yere kadar gidiyor sonra yine aynı döngü
Cevap sahibi3 ayO zaman git evlenme teklifi et bu kadar unutmamak olanaksız uıssjd
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. En doğru olanı yapmışsın buraya yazmışsın.
Aç horoz gibi bekliyor millet zaten:)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Düzgün birini bulana kadar diken üstündesin maalesef
00 YorumlaAynı döngüden şikayet ediyorsan ve her şeyi deneyip bir şey değişmediyse bence problem senin içinde dışarıda ya da yaşadığın ilçede değil
Aile dizimini araştırmanı öneririm döngüyü kırmak istiyorsan🌸01 Yorumla
Soran3 ayBunu yaşayan tek ben olsam hak vericem ama bunu tek yaşayan ben değilim benim gibi yaşayan çok fazla ilçeden bunalan var cogusuda evlenip kaçıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. öff kurtulamazsin ya sanirim yeni biri olmadan gecmiyo o döngü 🙄
00 YorumlaTakıntılı ex döngüsü değil de exe takıntı döngüsü yazsaydın kimse yanlış anlamazdı kfksl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
3 ayHiçbir şey gelmiyor aklıma gelse ben de denerdim doğrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayvajnanı at kılot üstünden fake IG üzerinden en az günde 2000 göbekli amcalar yazsın sana turkısh baklavalı ordumuz gururumuz.
04 Yorumla
Soran3 ayHahahjahah atmama gerek yok onsuzda yazan çok türbanlı resme bile yazıyorlar mesele bulusmak
Cevap sahibi3 ayyoh daha neler... abart sende... Deli gibi yürüyenlerin hepsi çöp. Adam olanın bir duruşu yoksa. amsalak adamla dışarı çıksanda 2 hafta belki de 5 gün 🤭 sonrası yok. Başka genel vericiler.
Soran3 ayOyuzden boş sanal dünya
Cevap sahibi3 ayGerçek hayatta da "düzgün insanlar " diye tanımlanan erkek kısmı hayat kadını ne güne duruyor. Bu normal kızlar alışmış amsalakların koşmasına, bu akbaba kılıklı tiplere. "hem düzgün adam olucam hem peşinde mi koşucağım 😛" diyor. Sonuç itibariyle ya abazan ya katil ya tecavüzcü ya da jigolo geliyor bahtına kızların. "düzgün erkekler" de bu pakizlerle ne uğraşıcam onca adam genel ev gibi kapısına yığılmış... Hepsine mendil sallıyo aklı sıra zeki kimse görmüyor sanıyor... düzgün bir escorta atar parayı basarım kornaya diyor. 🤭😛 En kral hareketi gene "düzgün adamlar" yapıyor.
3 ayO küçük ilçeyi merak ettim, ayaklarına gelirim 🎉🌹
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayTakıntılı exden kurtul önce yalnızsın diye dönme kendi başına mutlu olmayı öğrenmeden hemen yeni birinede atlama
07 Yorumla
Soran3 ayTek başına olmuyor insan sosyal varlık bir çay bile içmek istiyorsun birisiyle
Cevap sahibi3 ayTamam arkadaşın yok mu kardesin vs sosyal çevren olmasi lazim illa bir erkek gerekmez
Soran3 ayYok
Soran3 ayOlsa zaten erkek aramam
Cevap sahibi3 ayİyide bu şekilde kendini üzersin ancak yani hep ona muhtaçmış gibi hissedersin içindeki boşluğu doldurur ama uzun vadede işine yaramaz
Soran3 ayDiğer şeylerde uzun vadede yaramıyor zaten değişen bir şey yok
Cevap sahibi3 ayNe kadar çok istersen ararsan o kadar uzaklaşır istediğin şeyler oluruna bırak muhtaçlık enerjiisenden çıkmanı tavsiye ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. random insanlarla muhabbet edeceksin. kendini biraz anonim tut sonra bakarsın duruma göre
08 Yorumla
Soran3 ayBıktım ondan ya yıllardır ediyorum tatmin etmiyor artık beni fiziksel buluşup takılmak istiyorum artık sanaldan arkadaşım çok
Soran3 aySorumu anlamadın galiba ilçeden birisini istemiyorum diyorum yakın mesafedekilerle neden yoneleyim
Soran3 ayOkumadın galiba mesafeli olanlar istemiyor dedim 1,5 saatekide istemiyor gidip İstanbul'dan atıyorum Diyarbakır'dan aramıyorum örnek verdim yakın illere baktım zaten ilçelere baktim
Soran3 ayAma yoruyor günde bir 100 kişiyle konuşuyorumdur buda mentalimi etkiliyor bütün uygulamaları sildim
Gizli Üye(30-35)3 ayNerdesin ben gelicem ayağına kadar madem date uygulamasinda ayaklarına çağırıyorlar 🤣
03 Yorumla
Soran3 aytamam gel
Cevap sahibi3 ayAt takip gelicem
Cevap sahibi3 ayBekliyorum geldiğim gün yine paylaşım atarız buraya cidden gelicem
Gizli Üye(25-29)3 ayArkadaşın mı yok bence birkaç tane arkadaş edin ne kadar süredir böyle hissediyorsun
012 Yorumla
Soran3 ayBayagidir hissediyorum yok maalesef yollarımızı ayırdık kimisi taşındı kimisiyle uyussmadik yollarımızı ayirdik
Cevap sahibi3 ayKaç yaşındasın
Soran3 ay29
Cevap sahibi3 ayÜniversite mezunu musun çalışıyor musun
Soran3 ayEvet üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum maalesef malum ülke şartlarından dayin adamın yoksa zor
Cevap sahibi3 ayHaklısın bütün gün evde durmak sıkıyordur iş bulup çalışsan kafan dağılır
Soran3 ayOlsa oda yok maalesef bir tek arkadaşım exsim işte kopamama sebebimde o ya sadece bir ex değil bir arkadaş yoldaş olarakta görüyorum
Cevap sahibi3 ayAyrılma sebebin ne
Soran3 ayAldati ve toksik iliski
Cevap sahibi3 ayGörüştüğün tek kişi exsin olduğu için o da gidince kendini yalnız hissettin çocukluk yıllarından bahsedebilir misin ortaokul lise yıllarında nasıl bir öğrenciydin arkadaşlarınla aran nasıldı
Soran3 ayMaalesef öyle okul hayatım iyiydi ya arkadaş grubum vardı sonra yetişkin olunca hepimiz dağıldık kimimiz evlendi kimimiz üniversiteye gitti kimimis şehir degistirdi
Soran3 ayCogusu evlenince şehir değiştirdi zaten
Gizli Üye(25-29)3 ayBirebir bir şekilde birisini bulabilmektir başka türlüsü zor olur.
09 Yorumla
Soran3 ayBulamıyorum sorun orada herkesin derdi bel altı
Cevap sahibi3 ayDinî kuruluşlara (Tügva, İHH, Kızılay, Yeşilay vb.) gibi yerlere kayıt yaptırabilirsiniz ve orada bulabilirsiniz.
Soran3 ayGittim bulamadım aktif insan yok fazla duzenlemiyorlar
Soran3 ayAyrıca Yeşilay ile Kızılay dini kurum değil onu düzelteyim orası apolitik goruslulerin yeri Tugva ile ihh sadece dini kurum
Cevap sahibi3 ayBir anda olmaz zaten gözlemledikten ve bir süre geçtikten sonra şekillenir ve bir de bir kere olmamış diye bırakmak da olmaz.
Soran3 ayİyide 3 4 sene takıldım zaten orada iyimisin bir keremi gittim dedim senelerin orada geçti benim
Soran3 ayBen sana aktivite olmuyor diyorum sen bana bir kere olmamış diyorsun zaten benim telefonuma mesaj geliyor aktivite olduğu zaman kafan mı güzel senin ayrıca oralarda yaş grubu küçük kişiler oluyor üniversite öğrencisi filan oluyor oda geçici bir şey oluyor ben geçici istemiyorum kalıcı istiyorum ilk onu anla
Soran3 ayVe o artık orada takılma yasida geçtim kalıcı bir şey arıyorum oralar geçici ortam anlık tatmin verir sonrası devamı gelmez
Cevap sahibi3 ayFikir sordun fikir verdim anlayıp anlamamak ile zerre alakası yok iyi günler
- 00 Yorumla
uyygulamalardan sohbet edecek insanlar bul arkadaşlar edin
yakın arkadaş olur daha sonra telefondan görüşmeler falan çözülebilir biraz🤔02 Yorumla
Soran3 ayYukarıda okumadın galiba oralardan zaten 1000 kişiyle konuşuyorum zaten amaç konuşmak değil yüzyüze bir araya gelip çay icebilmek
Gizli Üye(18-24)3 ayEski sevgilinle hala niye gorusuyosun onu anlamadım ya
00 YorumlaTakıntılı ex bende de var ya. Aklımda başkası varken date’e bile çıkmak istemiyorum. Napcaaaz bacım
01 Yorumla
Soran3 ayBen çıkıyorum ama daha kötüsü çıkıyor 😂sonra yine exse dönüş
Gizli Üye(25-29)3 aybenimde bole bir kız arkadaşim vardi hata 3 4 kiz ilçedeydi hepside beni potansiyel kurtuluş yolu olarak görüyorlardi ondan cok yaklaşmadim birisi ile cinselik yaşadik sonra beni aldati o yetmedi peşime düştü sen beni kireltin diye
03 Yorumla
Soran3 ayHaklı kız niye kirletiyorsun sonra terkediyorsun cikmasaydin
Cevap sahibi3 ayben terk etmedim kendisi aldati
Cevap sahibi3 aysirf cinselik yaşandi diye sen olsan af ederimisin bole birşeyi
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Görücü usulü evlen madem ailene söyle en temizi o olur senin için
00 YorumlaSürekli sevgili değiştirme birinde sadık kal Bişiy olmaz
02 Yorumla
Soran3 ayMalmisin önüne gelenle çıkmışmiyim mi diyorum popondan uyduruyorsun bir tane sevgilim oldu
3 aybende aynı döngüden o şehri terk ederek kurtuldum ama 3 yılım çöp oldu
01 Yorumla
Soran3 ayNasıl oldu?
3 aySosyal çevre kanka ama düzgün insanları bulman önemli onların sayesinde dışarı adım atabilirsin
010 Yorumla
Soran3 ayKüçük ilçede sosyal çevre edinmek mümkün değil
- 3 ay
Sosyal medya
Soran3 aySosyal medyadan çok fazla arkadaşım var yüzyüze dönmüyor oyuzden yorucu
- 3 ay
Bende o yüzden önemli olan iyi bir arkadaş çevresi demiştim
Soran3 ayOda ilçede mümkün değil
- 3 ay
Yav sosyal medya üzerinden çevreyi geniş tut dışarı ya açıl iyi çevre bul düşünce tarzını değiştir değer veren insanlarla arkadaşlık et yalnız hissettiren insanlar dan uzak dur
Soran3 ayYılda bir veya 2 kez buluşuyoruz zaten ben sürekli istiyorum yanlış anladın beni galiba
- 3 ay
Anlamdım bende köyde büyümüş bir insanım dışarı çıkmak istemen normal
Soran3 ayHer yıl senede bir kere uzaktaki arkadaşımla buluşuyoruz ama 1 kere devamı yok
- 3 ay
Gel kanka ben seni şehirden cikariyim nereye gitmek gezmek istiyorsun
3 ayKüçücük ilçede yalnızlık hissini ben de yaşadım. Kurtulunmuyor 😁
10 Yorumlagit kendini geliştir en basiti spor yap kitap oku disiplinli ol
00 YorumlaAhbe kimse ayağına gelmiyor neredesin ben geleyim üzüldüm
00 Yorumla
3 ayBende senin gibiyim uzaktan bakiuo diye ulastm ters cvp aldın
00 YorumlaDate diye uygulama mı var
İstanbula gel kafa dagıtırız00 Yorumla
3 aySiz kadınlar neden böyle basit ve boş şeylerle kendinizi yoruyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayEx ten uzak dur ama ben eximle evlendim 3 çocuğumuz var kotüyse uzak dur iyiyse şans ver ne diyim
09 Yorumla
Soran3 ayBok gibi yeni birisinide bulamıyorum ki takılı kaldım ona istemiyorum ilçeden birisini ilçe dışındakilerde gelmiyor ben mi erkeğin ayağına gidicem
Cevap sahibi3 ayKatta yokmu
Soran3 ayNey
Cevap sahibi3 ayErkek öyle manita yap kendine
Cevap sahibi3 ayDiyorum ki katta erkek yokmu varsa kendine manita yap işte
Soran3 ayÖylede nasıl yapicam ilçeden istemiyorum ilçe disindakilerde gelmek istemiyor ne yapayım ben şimdi erkeğin ayaginami gideyim
Cevap sahibi3 ayKaç yaş istiyorsun
Soran3 ay25 ila 40 arasi
Cevap sahibi3 ayBenim kardeşim var bekar 33 yaşında sizi tanıştırabilirim eğer sende istersen tabiii
- Aşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı.
3 aySanaldan bir arkadaş bul
04 Yorumla
Soran3 aySanaldan arkadaşım çok
- 3 ay
Takıl gitsin küçük şehir iyidir ya da bendeki özlem bilmem ama senin yerinde olmak isterdim
Soran3 ayGelmiyorlar ki uzak diye
- 3 ay
Söyle bakayım neresi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 aySanaldan biri bul unut
02 Yorumla
Soran3 ayGelmiyorlar
- 3 ay
Nasıl ya bir sürü insan vsr
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
3 ayolduğun yer çok mu uzak
02 Yorumla
Soran3 ayEvet
- 3 ay
neredesin ki
- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem