Şu sitede 6 senedir varım ama hiç sohbeti saran birini görmedim. Ne isterdim biliyor musunuz?

Ne istiyorum biliyor musunuz? Şöyle biri gelsin bu siteden bana mesaj atsın. Ama ilk mesajında seçtiği kelimeler ve kurduğu cümle bile o farklı enerjisini yansıtsın bana ve cevap vermek isteyeyim. Cevap verince de ardından gelen cümlelerin hepsi beni ona biraz daha çeksin. Sohbeti aşırı sarsın. Kelimelerini özenle seçsin. Sohbetimiz akıp gitsin. Muhabbetlere doyamayalım istiyorum. Her cümlede onu tanımayı daha da isteyeyim, sıradaki cümleyi daha da merak edeyim istiyorum. Harika bir zihinsel bağ kuralım istiyorum. Bu imkansız mı, çok mu şey istiyorum? Biri gelsin ve hayatımı değiştirsin istiyorum. Aşık olmak istiyorum, sevip sevilmek istiyorum yeniden. İlişkimiz olmasın ama birbiri için çok özel iki insan olalım. O beni anlasın, ben onu anlayayım. Ne bileyim birini hem hiç tanımamak hem de zihnini çok iyi tanımak istiyorum.

Şu sitede 6 senedir varım ama hiç sohbeti saran birini görmedim. Ne isterdim biliyor musunuz?