Mesela onunla evlilik hayalleri kurar mıydınız? ya da evlenir miydiniz bu sizin için. Sorun olur mu
3 ay
Mesela onunla evlilik hayalleri kurar mıydınız? ya da evlenir miydiniz bu sizin için. Sorun olur mu
Her kişinin düşüncesi farklıdır bu konuda, kimisi olaya sadece ilişki odaklı yaklaşır, kimisi eğlence, kimisi ciddi yaklaşır kimisi yaklaşmaz.
Boşanan kadın da aynı şekilde tekrar evlenmek istemez gününü gün edende var erkeklerden uzak duranda, tekrar değer birini bulduğunda evlenmek isteyende, bazen akıldaki cevaplar çelişir bu durumda kadının ne istediği önemlidir ona göre yön alır ancak şunu diyebilirim ki,
Kadının boşanması hayatında bir eksiklik değil, karşımızdaki kişinin bir birey olduğunu, düşüncelerinden, hislerinden, duygularından bir şey eksilmediğini, boşanmadığı için hayatının bitmediğini, her tür yaklaşımda ona göre tepki vereceği unutulmamalıdır yani boşandı diye işte vurur geçeriz, fb oluruz, seks yapar işimize bakarız gbi şeyler de düşünülemez karşımızdaki insan yani
boşanmış biri olduğu için ona karşı farklı davranmazdım dimi? önemli olan kişinin kendisi, karakteri, nasıl biri olduğu, boşanmış olması değil. evlilik hayalleri kurmak ya da evlenmek kişiye göre değişir, sadece boşanmış olduğu için onu reddetmek veya evlenmeyi reddetmek doğru olmaz.
Her erkek farklı, bende misal hiç evlenmemiş ise benim yaş 36 onunda yaş 34-35 olsa sorun etmem, evlenip ayrılmışsa 30-32 ise sorun etmem, evlenip ayrılmış 1 çocuğu varsa yaşı 26-28 ise sorun etmem, 2 çocuğu varsa 24-25 ise sorun etmem. Neden diye sormayın bir mantığı yok yani. 😅
Oturur hikayesini sorarrdım kendi izni varsa. İşte yalnıs kişiymiş, heyecanım kaçtı vs vs diyen tiplerle sevgili dğeil flort olmam. Ama her evlenip boşananna da farklı gözle bakmam. Bazen melek gibi kadınlar deccal gibi erkeklere denk geliyor bazen de tam tersi.
Bu konu hâlâ insanların kafasında gereksiz bir tabu ya… Ama ben netim: Bir insanın boşanmış olması değil, o süreçten ne öğrenmiş olduğu önemli 💘✨ Genç yaşta evlenip boşanmak hata değil, deneyimdir. Eğer kalbi temiz, duygusal olarak hazır ve ne istediğini bilen biriyse neden evlilik hayali kurulmasın ki? 💍 Sen böyle bir durumda kendini mi sorguluyorsun yoksa çevren mi baskı yapıyor? 🌸
Cevap
44Cevap
Olabilir böyle şeyler, kötü gözle bakmamaları gerekir.
Her şey karakterine bağlı...
Boşanmış diyoruz ama bir sürü çeşit boşanma sebepleri var. Kadının da suçlu olduğu boşanma sebepleri var, erkeğin de... Kendisi hanımlık mı yapamamış, erkek kocalık mı yapamamış... Herkes bunun detaylarına göre değerlendirir.
Yanş ne dicek ki sana kocam kocalık yapmadı ben hanımlık yapmadım diyecek hali yok
Erkek de "Hııı, tamam" deyip geçecek zaten :D
Yokta nebilim
Tekrar evlenmek mi istiyorsun yoksa evlenmezsem sana nasıl gözle bakarlar diye mi merak ediyorsun?
Ikısnıde merak ettım
Bende evlenmiş boşanmış olsaydım sorun etmezdim ama henüz hiç evlenmediğim için sorun edebilirim..
Evlenmeden herseyi denemis ve artik onlari kendine huy edinmis kadindan 50 kat iyidir bence
Haklısın
Gelecek düşünmem. Evlenip boşanmış biri olsaydım olabilirdi.
Niye? Ne degiiyo ki? Duygular aynı? Sadece o şöza atmıs sen atmamıssın. Ya baglanırsan?
Geçmişi olan birine bağlanmam için kabul etmem gerek. Onu pek yapmam ya. Ama yaparsam kafam rahat olur. Kıskanmam pek çok umursamam mesela ne yaparsa yapsın ne ederse etsin benim için hava hoş olur. Çünkü hiçbir zaman ilk anlamda ilişki o kişiyle yaşayamayacağım için o konuda kendimi özel hissedemem buda beni ona karşı bağ kurduramaz. Dost gibi bakarım eşim gibi hissetmem.
Kimseye kanma kızım bu devirde kime güvenilir kimseye başta söyleme evlenip boşandığını direk başka gözle bakarlar yoksa seni seven peşinden koşar sen koşan kişi olma akıllı ol
Kız ben bekarım merak ettım sordum ama haklısın cidden insanlar kotu gozle bakar tabi yaçn soylemekte olmaz ama herkese de demek gerekmez
Kendini korumak için gerekiyorsa yalan söylenir kuzum karşındaki kişi sana o kadar dürüst olacağını düşünme hiçbir zaman
Herhangi gözle bakmaya gerek yok. Hayat tek cizgi degil.
Bende öyle biriyim o sebeple o yollardan geçmiş biri ile olurum ben
Sevdikten sonra hiç sorun olmaz bir erkek için 👍
Ben kotu gozle bakmam ınsan olusu yeterlı benım ıcın ıc dunyası onun hayatı saygı duyarım
Başta takılmak sonra tanıdıkça evlenmek olur yalan söylemiyim ben normalde de çok ciddi değilim.
Benim için olmazdı. Geçmişte sevgilisinin olması ile aynı durum
Niyeki
Bana farkını anlat. Aynı evde yaşamak mı. Nikah mı. Evlilik sevgililigin herkes tarafından tanınmış halidir sadece.
Ben sevgililik normal bulmuyom. Kş
Nasıl
Basbaya normal değil gunah
Evlenip boşandın mı
evlenip boşanmadan alakasız bakış açısı senin yaşantına hal haeketlerine davranışına göre değişir
Kendi gözlerimle bakardım 😂😂😂 evlilik hayali kurmuyorum. Evlilik zamanı geçmiş eski moda bir adet maalesef.
farklı bi gözle bakmazdım da ben hiç evlenmediğim için o düşünceyle yaklaşmazdım
Evleneceksem tek isteğim eskilerden bahsetmesi kötü bir gözle bakmam sorduğun bu ise
Genelde genç açık kapı olarak bakılır
Niye
Yani açık kapı dediğim şöyle bekaret sorunu yok. Tadını almış sever seks yapmayı olarak bakılıyor
Verir mi diye hep bir boşluğunu kollarım
Ne alaka
Dürüst bir cevaptı. Öyle ne bilim
Dul kadın çekiciliği
Genelde pek olumlu bakmiyorlar
Neden olmasın ya ne alaka
evlenmezdim hayal de kurmazdım
Nie
bana uymaz pek
herkesin hayat hikayesi farklı tabi ama mental hasarlıdır muhtemelen
Nıye ya
sıfır araba almak varken neden ikinci el alayım
Normal yani evlenip boşandı diye suçmu işedi
Suratımdaki gözlerle bakarım kendi gözlerim
Ne istediğini bilen şeftali
Kimseyle evlilik hayali kurmuyorum
Evlenirim. Çocuk ister mi peki bu kişi?
Evet
Evlendikten kısa süre sonra olur mu?
Niye
Bilmem, merak ettim ister mi diye
Ister ama direk degıl
Anladım
Evet oye
İsteği yüksek biriyle yapabilir mi bu kişi?
Yapar
Tanışmak isterdim
Kac yasındasın
36
Vurup geçerim gözüyle vakardım
Yazık
Ne için ayrıldığını bilmek lazım
Ne gözle bakıcaz ya hayırdır ne diyorsun
3 çocuklu bi kadın mı yoksa?
boşanmış gözüyle
Evlenirdim. Tecrübeli daha iyi olur
Niye
Yatakta iyi hareketler yapar hem de olgundur
Edepli ve ahlaklı birisi düzgün gözle bakar.
normal birsey
normal gözle bakarım nasıl bakayım
İki yürlü de bakılır
Evlenmexler takılmalık olur
Binlerce yıldır böyle evlilikler yapılıyor.
İnsansa sorun değil neden boşandığıda önemli
Normalll
Seversem neden olmasın?
Yoo neden olsun ki?
Senmisin
Çocuk var mı
Evlenirim elbette
Seversem olabilir
senmisin bu kiz
Kurmam evlenmem
Boşandın mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?