Hayırlı akşamlar 🤍 Kendi fikri olmayan devamlı sen bilirsin, tamam aşkım diyen bir karşı cinsle bir yerden sonra heyecan yerini bıkkınlığa mı bırakır?

Hayırlı akşamlar 🤍 Kendi fikri olmayan devamlı sen bilirsin, tamam aşkım diyen bir karşı cinsle bir yerden sonra heyecan yerini bıkkınlığa mı bırakır?

Açıkçası biraz sıkar. İlişkide iki insanın da kendi fikri, duruşu olmalı. Sürekli her şeye tamam diyen biri bir süre sonra yapay gelmeye başlıyor. Ben daha çok düşüncesini söyleyebilen, gerektiğinde karşı çıkabilen birini daha samimi bulurum. Çünkü gerçek uyum biraz da dengeyle oluyor.
Kaos sevmem dediğim dedik biriyim zaten ama fikirsiz olmasın fikirsiz insanla ne konuşucazki muhabbet bile yürümez yaptığım espriyi anlaması bile en az 10 dakika alır.
Iş bitiren olmalı , hallederim Hatun deyip sonuçla karşıma çıkmalı. Beni onaylayan birine gerek yok sürekli. Ben zaten biliyorum doğru mu yanlış mı olduğunu. Ben kararlarını kendi veren bir bireyim. Tavsiye dinlemem saygımdan yine bildiğimi okurum.
Sen gerçekten harika eş olursun çok mantıklı ve asil birisin düşüncelerini evliliğinde yaşayabilirsen çok daha kaliteli olur
@Fanidunya0702 Rabbimden herkes için hayatını dinliyorum.
Tkp isteğimi kabul etmeme sebebin nedir peki rica etsem söyler misin
Bir arkadaşım vardı her söylediğimde haklısın, evet şu bu derdi bir gün tepem attık görüşmeyi kesyim. Birde bunun sevgili eş ol a ihtimalini düşine iyorum
Nazende, ilk başta “uyumlu” gibi görünen o tavır bir süre sonra seni yalnız hissettirebilir 🌿 Çünkü ilişkide asıl çekim, iki ayrı dünyanın temasından doğar. Sen bilirsin diyen biri aslında sorumluluğu sana bırakıyordur. Sürekli yön veren taraf olursan bir noktada yorulursun 😅 Fikir ayrılığı, minik tatlı atışmalar bile heyecan yaratır. Dengeli itaat değil, dengeli karakter çekicidir 💫
Cevap
74Cevap
Erkek dediğin sözünü geçirmesi lazım, hiç sevmem öyle erkek
Bana sözünü geçirebilecek bir erkek istiyorum. İtaatkar sevmem, ıyy...
Erkeğin itaatkar olani prenses gibi bir şey olur ve istemem. Bana sözünü geçiremeyen erkek itici geliyor.
Merhaba,
Hayır itaatkar severim! 😅
Afferim! 😅
Biraz kaos olmalı yahu 😂
itaatkar insan sevmem. köle gibi
Kadın biraz zor olursa peşinden koşturursa değeri bilinir yoksa her şeye tamam diyen kızlar cepte görülür kıymeti bilinmez. Bence sen ilk bahsettiğim gruba dahilsin
Her şeye bir fikri olmadan sırf ben dedim diye evet diyorsa sünepedir ya asla haz etmem. Karşımda zeki adam görmek isterim
Beni sıkar.. Sürekli bir şeyleri benim organize etmemem lazım.. Benden yük alması gerekir..
✋
Sadece bu konu değil bütün konularda herseyin fazlası sıkar. Allah herseyi denge üzerine kurmuştur..
Cinsellikte ise o itaat değil sıkmak
Zevk alınır
Hayatta ise nerde ve nasıl olduğuna göre değişir
Mesela
Kırmızı çizgi ve erkekte olması gereken dominant yerlerde oldukça memnun eder
Lakin
Kendi fikirlerinin söylenmesi beklenilen yerlerde ise
Mutsuz eder
Kendi fikrini ve düşüncesini söylemekten kaçınan insan ister kadın , ister erkek olsun hep sıkar.
Tartışmak başka , kavga etmek başkadır.
Beni yönetsin diyen kadın o ilişkiyi tek taraflı yürüyeceğini gösterir.
Bu da adam olanı sıkar.
Çünkü adam yek olmak ister.
İki bireyin birleşimin yek olmak ister.
Hayır sıkmaz ama ben sevdiğim kadını geri planda bırakmam, fikirlerime dahil ederim. O sen nasıl istersen öyle olsun dese bile, birlikte adım atmış oluyoruz. Çünkü bilirim ki bana güveninden, saygısından..
Erkek olarak benim kararlarıma sadık birisini isterim. Muhalefet eden ve beni çiğneyen birisini istemem. Çiğnediğini gördüğüm an soğurum. Beni güvenli kol olarak görmeyen birisi macerasını başka yerde araması için bırakırım ne hali varsa görsün.
Özel hayat hariç emme basma tulumba gibi herşeye itaat eden kadın istemem.
Zeki, bilgili, şuurlu ve ne istediğini bilen, neyin doğru neyin yanlış olduğunu tespit edebilen ve bu yönden doğru karar veren kadın isterim.
bunu diyenin önceliği değilsin itaatkarlıkla alakası yok
tamam sen bilirsin vs diyenle fazla sürmez yani..
Herşeye evet diyen biri samimi değildir. Sırf karşındaki mutlu olsun ya da yaranmak için kendini arka plana atması çok sıkıcı olur.
Karşı cins konuları hariç))
Güçlü dominant bir kadin benim dediğimi yaparsa ona yaptirirsam mutlu olurum
Yoksa saf kiz itaat etse ne olacak başka çaresi mi var itaat etmeyecek
Ama güçlü kadın itaat ediyors seviyordur digeri mecburdur
Erkek itaatkar olmaz hanimci olur. Hanimci erkegide ben sevmem her şeye tamam aşkım olur aşkım dememeli
Ben desem ki şu saatte şuraya gidiyorum “ tamam aşkım iyi eglenceler” aşırı sıkıcı olmaz mı?
Evet bence itaat ilişkide kararında olmalıdır, fazlası olursa kendine saygısı kalmamış olur ve bu da onu gözümde basit gösterir. Herkesin kendine ait fikirleri ve doğruları olmalıdır.
Hayır. Asla ve kattaa. En sevdiğim kız tipidir tamam canım sen ne dersen canım. En sevdiğim duymaktan mutlu olduğum kelimelerdir. 😇
Biraz olsun ben onun sözünü dinliyorsam o da benim sözümü dinlesin zira yönetilmeyi sevmem karşılıklı itaat edelim isterim
Her şeyime evet diyen birini de istemem ama bununda bir dengesi var önemli olan dengeyi sağlamak ve nerede ne yaptığını bilmek
Baskın olmayı severim Gereken konularda partnerimin de fikrini alırım zaten
Ben itaat etmek istemesi yerine, ona itaat etmek isterim
kendi fikri olsun isterim tabi ki, ama tamam aşkım desin bol bol kendi de öyle istediği için.
İnsanın bi düşüncesi duruşu olacak. Kılıbıklık sevmiyoruum
konudan konuya değişir bazı yerlerde kadın dinler bazı yerlerde erkek
Sıkmaz da Kendi fikri de olsun isterim. Sadece bana bırakmasn
elbette sıkar karşı görüşü olmalı en azından yorum yapmalı ne o öyle herşeye sen bilirsin demek
Kadınlarda bu dediğin Çok zor aslında erkek olabilir de
Ovospu ruhluysa cinsiyetten bağımsız rahatsız eder doğru kişi
Hayırlı akşamlar ✨
Asla, bilakis hoşuma gidiyor...
Sıkar ya o ne öyle. Arada isyan etmeli.
Tam tersine Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben
Beni sıkmaz itaatkar olması hoşuma gider ben ne dersem o
Her dediğime itaat ediyorsa olmaz.
Mesela 1 milyon dolar getir desem şakkadan getiriyorsa çok iyi anlaşırız.
Sevmem. Kendi sınırları olması şart. Zaten her istediğimi yapan her dediğime evet diyen kız problemlidir. Ozguven problemi vardır
Hayırlı geceler. Kadinlari anlamak zor gerçekten, erkeğin fazla itaatkar olanını başlangıç olarak sevselerde , biraz despot olanı, kendi üzerlerinde hakimiyeti olanini daha çok isterler.
Evet beni yönetmesi lazım
Evet biraz çekişme olmalı, elektrik yüksek olmalı yoksa monotonlaşır ilişki..
Değil sevgili Bu modelin arkadaş olanı ile bile arkadaşlık yapılmaz ki
Sohbet edemezsin ki ama kimisi bunu seviyor işte.
İtaatkar sevgili asla istemem. Dominant olmalı
Ben kaos seviyorum hahha
Yerim onu, ne bıkkınlığı
sarmaz benim oyuncağım mı o
Eşim olacak kişi ise bu, bir şekilde bulurum ortasını ya da sıkmamasını sağlarım. Ezelden takdir eden bir rahmet koymuştur bu işe.
Kendi doğruları ve yanlışları olsun.
Ağırbaşlı olup kafası önü eğilecekse vertebraları sağlam olan tercihtir
İnsanın bir fikri kendine göre olgunluğu olmalı
Evet sıkar..
İnsan kendi fikrini savunabilmeli
Fazlasıyla sıkar
benim sozumu dınlerse ben daha mutlu olurum
Evet sıkar kendine ait fikirleri olsun biraz tartışalım
Tabi ki de tamamen bir karakteri yokmuşçasında değil.
Aşka flört ve kaos lazım ki
Sıkar, erkek biraz da karar veren olmalıdır bence
Arada aksiyon gerekir.. monoton sıkar.
Kesinlikle samimi gelmez
Aksine hoşuma gider, daha çok bağlar beni.
vardır onda da bı bit yenigi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?