Onu seviyorum çok iyi biri ama ikimiz de 1.70 boyundayız. ayrıca maaşı 50k, ben daha iyi bir yerde çalışıyorum ondan çok kazanıyorum.
İnsanlık olarak daha iyisini bulamam ama diğer özellikleri de böyle işte :/ napıyım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu seviyorum çok iyi biri ama ikimiz de 1.70 boyundayız. ayrıca maaşı 50k, ben daha iyi bir yerde çalışıyorum ondan çok kazanıyorum.
İnsanlık olarak daha iyisini bulamam ama diğer özellikleri de böyle işte :/ napıyım
Bazen hayatımız bu şekilde geçiyor ilişki yaşadığımız kişileri beğenmiyoruz daha iyisini buluruz düşüncesiyle ama daha iyisini bulamadığımız zaman da keşkeler arasında boğuluyoruz
İçindeki ikilemi çok net hissediyorum… Bir yandan kalbin “adam gibi adam” diyor, bir yandan zihnin detaylara takılıyor değil mi? 🤍 Şunu söyleyeyim; 1.70 boy dünyanın sonu değil, aynı boy olmak tatlı bile olabilir. Maaş konusu ise egosal bir meseleye dönüşmediği sürece problem değil. Sen onun yanında huzurlu musun, değerli hissediyor musun? Asıl soru bu bence 💭✨ Senin kafanı en çok kurcalayan şey boy mu, para mı, yoksa elalem mi?
Cevap
5Cevap
Sen iki gun sonra bu isten olup ondan dusuk maasla calisirsan peki? ya da tam tersi bir durum dusun o senin maasini dusuk bulup napim diye sorsa bir an hisset bir an
Popüler kültür mahfetmis sizi. Kötü özellikleri varmış gibi konuşuyorsun. Para kazanılır. Caliskansa onemsemezsin caliskan mı ona bak sen. Kusur olmayan şeyleri nasıl kusurmuş gibi gosterebiliyosunuz. Boyu da orta kısa değil.
Sen ondan çok kazanıyosan nolmuşkine. Birbirinizi tamamlayacağınız çok şey olur ilişkinizde. Adam 50K alıyo biz napak :D
Para her şeyin üstünde olmuş sizn için
Hiç çekilmez ya güzel değil misin ki öyle birini bulmuşsun
güzelim :/
Yok olsaydın fakir bir kişi karşına çıkmazdı seni kendine layık görmezdi heheh
Olabilir adamı maasa göre mi yargılıyorsun
Olsun kız her şey para mk
Bas nikahı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?