@66Zuzula66 evlilik seks demek değil ki. Çok çift ayrı odalarda yatıyor 👍 iki farklı yetiştirilmiş insanın birbirleri ile uyumu çok zordur , fedakârlık ister yani.. 👍
@66Zuzula66 cinsellik için evleniyorsan hiç evlenme daha iyi. Evlilik sorumluluk işidir çok çalışıp evine riskini getirmektir. Çocuk yapıp aile olmak demektir. Yoksa 3 - 5 ay sonra kadın açar davayı ve boşar hemen. Ve adlarınız dula çıkar böylelikle.. yazık olur her iki tarafa da yani..
@66Zuzula66 sen her evlinin birbiri ile devamlı yattığını mı sanıyorsun yoksa? Bütün mahkemeler kadının tarafını tutarlar. Ayak parmağının içindeki kire kadar alırlar vallahi neyin varsa neyin yoksa 😂 bir de aylık gelirine göre güzel bi nafaka 👍 ödemeyince de direkt hapis cezası var 👍
Erkekler Ne Diyor
boş ver , naapıcaksın evlenipte.. 👍 zor bişey o..
Ihtiyac yoksa istemeiyom
Ne ihtiyacı?
Yok bisi
seks istiyor işte mg
Eğer cinsellikse. Onun için asla evlenilmez 👍 evlilik , paylaşım ve hayat o değil çünkü.
Ne yapcaz damacanaya hallenelim evlilik dinselliktir aynı zamanda eğlenmeyi de bileceksin
@66Zuzula66 ayn😂😂😂😂😂😂😂😂
Zina istemiyom
Soran ekle beni 😄😄
@66Zuzula66 evlilik seks demek değil ki. Çok çift ayrı odalarda yatıyor 👍 iki farklı yetiştirilmiş insanın birbirleri ile uyumu çok zordur , fedakârlık ister yani.. 👍
O onların bileceği iş benim için evlilik cinsellikten de geçer
Cinsellik olmazsa ayrılırım
Evliligin bi parcasidir cinsellik
50% cinsellik 25% anlasmak 25% saygi
5 posta günde
@66Zuzula66 😂😂😂😂 düsünsene karin seks yok diyo
Ulan canım çekti senin sorucagın soruyu 🥹🥹
@66Zuzula66 essek siz fesatsinuz
O karıyı fena skrm😄
@66Zuzula66 cinsellik için evleniyorsan hiç evlenme daha iyi. Evlilik sorumluluk işidir çok çalışıp evine riskini getirmektir. Çocuk yapıp aile olmak demektir. Yoksa 3 - 5 ay sonra kadın açar davayı ve boşar hemen. Ve adlarınız dula çıkar böylelikle.. yazık olur her iki tarafa da yani..
Karım seks yok dicek ne şeyime aldım ben seni o zaman bu kadar zahmete girdim alooo esc mi orası geliyorum hemen gözünün önünde konuşurdum
Niye çok çalışıcam Allah’a şükür maaşım iyi benim işim de rahat masa başı ekstra gerek yok işe
Şirketimiz var bizim sence gerek var mı
@66Zuzula66 sen her evlinin birbiri ile devamlı yattığını mı sanıyorsun yoksa? Bütün mahkemeler kadının tarafını tutarlar. Ayak parmağının içindeki kire kadar alırlar vallahi neyin varsa neyin yoksa 😂 bir de aylık gelirine göre güzel bi nafaka 👍 ödemeyince de direkt hapis cezası var 👍
Dedigm gibi onların sorunu benim değil onlar yatmıyor diye bende yatmıcak değilim ama her önümle gelenle de evlenmem
Koy * gitsin zaten hiç bir zaman evlenemicem lanet olsun halka hepsi bozuk
@66Zuzula66 hayırlısı olur inşAllah 👍
Adınızı dula düşürmeyin de. 👍 o zaman o iş çok kötü olur işte.. büyük bunalıma girersiniz çünkü.. 👍
İhtiyaç olur
Evlenirsin dert etme bu kadarhem evlenince ne oluyor ki
Ihtiyac
Böyle de halledersin ihtiyaçları dert etme sırf bu yüzden evlenip mutsuz olup iki gün sonra boşanmaktansa doğru zamanda doğru insanı bul daha iyi
Hiç evlenemiceksin. Çünkü yakında 3. Dünya savaşı tam çıkacak. Savaşlarda pek erkek kalmaz.
Oh be
Erkekler karı gibi yorum yaptığı için. Birinin hiç konuşmadan alıp götürmesi lazım seni haha
Parmaklara kuvvet bebiş
😂😂
Öyle değil mi.😉
nasil olur erkek misin
Ne anlatiyon dede
gercekleri nine
Sen birine yürü
Doğru insanı bulana kadar bekle
her şey var ev araba karı yok.
-alo, efendim?
Nasılım sor bir sürü talibin çıkar
😃😃😃😃😃😃
Kocass
Canisssssss
Sende hep beyinsiz yobazlara denk gelmissin ki
Evet ya
Cabuk mu guveniyorsyn erkek milletine sen
Yok be onlar inandimi sansin jsjs
He
Nerde yaşıyorsun
Kriterleriniz var mi?
Evde kaldın
Kismet
Normaldir bence
Üç vakte kadar
Olur ya acele etme 😄
Evde kaldin
Yaşın kaç peki
Direk mevzu istiyor bu
Yanılmamışım ihtiyaç istek önemli tabi bizde senin gibiyiz tatlım. reel yoksada sanal ile idare ediyoruz zaman zaman. selam Can bn
Kriterlerin yüksektir
Evlenmeyecen
Normal.
Kaç yaşındasın
Neden