Arkadaşlar merhaba bir yıllık bir ilişkim var aşık değilim tipini de beğenmiyorum ama çok bağlandım ve anlaşamıyoruz fakat ayrılamıyorum o olmayınca kendimi eksik hissediyorum bunun nedeni ne olabilir
3 ay
Aslında sebebini anlamak zor değil, yalnız olduğun bir dönemde hayatına girdi ve alışkanlık yaptı sende. Psikolojik olarak kopamıyorsun çünkü her ne kadar itici de olsa yalnızlıktan iyidir diye kendi kendini bastırıyorsun.
Yani daha iyisi ya da bir şekilde beğenebileceği birisi çıksa vazgeçecek diyorsun
Daha iyisi olmasına da gerek yok, daha iyi hissettirecek birisi çıksa yeterli
ona bir şey olsa kıyameti koparırım ama bilmiyorum ya beğenmiyorum da ve delinin teki
Stockholm sendromu sanırım
Peki bir erkekte de aynı sorun olsa? Kadın hakkında bu şekilde düşünse yine başkasına gider mi
Cinsiyet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Kalbin tam aşık değil ama alışmış canım, mesele biraz da bu gibi duruyor 💔✨ İnsan bazen kişiye değil, onun hayatındaki yerine bağlanıyor. O boşluğu, o “biri var” hissini bırakmak zor geliyor. Eksik hissetmen onsuz kalmaktan korkman olabilir, yoksa gerçekten onu istemek değil. Kendine şunu sor bence: Onu mu istiyorsun, yoksa yalnız kalmamayı mı? 🌿💕
Bilmiyorum ayrılırsam yokluğuna alışırmıyım
Alışırsın güzelim, insan her şeye alışıyor 🌙💔 Şu an korkun konuşuyor, kalbin değil bence ✨
Cevap
3Cevap
Klasik kendini bir b... k sanıp sonra o nasil beni istemez tribiyle uçuruma gozleri kspali kosmak
Anlaşamıyorsunuz toxic ilişkiniz var ve bir birinizin hayatında büyük yer kaplıyorsunuz, bu yüzden ayrılmak unutmak zor
Bak şimdi aptal kişiliğin zeki kişiliğine ağır basmamalı şu an durum öyle hadi bakalım şutla onu hayatından sonsuza dek ve zeki kişiliğini konuştur
Erkek olsan eski sevgilim kesin derdim 😀 seninki alışkanlık uyumluluk var ama ihtiyaç gibi bir şey
Delinin teki dışarıya çıkmama bile laf ediyor geçmişimle kafayı bozmuş bir şey olmamasına rahmen ama onu aramadan da yapamıyorum
Aynılarını yaşadım. Sonra kendisi özgür olmak arkadaşları ile gezmek istiyor
Geçmiş sorgusu sürekli laf sokma olayları bizi soğutuyor aslında. Aşık olmama nedenin bu tamamen.
Seni rahat bıraksa biraz, sen nefes alacaksın ama seni sıktığı için beynin onunla olmanı tehlike olarak algılıyor yakın olamıyorsun duygusal geri çekilme var ama ilgisi de hoşuna gidiyor ancak yarım bir ilişki.
Geçmişimle tam anlamıyla kafayı bozmuş ya evlenince biri gelip daha önce seninle konuştuğunu söylerse diyor sırf bu yüzden evlenemiyoruz çok bunaldım ama bitmiyorda gidemiyorum
Takıntılı birisi elalem ne der bana da laf gelir mi diye düşünüyordur ağızlara düşmemek için tamamen kendi egosundan dolayı
Ne yapmam lazım sence
Sana yaptıklarını aklına getir. İyi olanlar ağır basmıyorsa zamanla için soğuyacak zaten. Gerçekten senin dilinden anlayan biri olsaydı seni bu kadar çaresiz bir duruma sokmazdı
Belki o deli dediğin seni tek sevendi
Beni sürekli yargılayan sürekli paranoyak olan adam mi beni seviyor
O zaman yenisini bul ya da ailene dön
Yalnız kalmaktan, ilgi bulamamaktan korkuyorsun.
Unut gitsin
Baglılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?