Bazı erkeklerin kalbi neden sürekli flört modunda¿

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı erkeklerin kalbi neden sürekli flört modunda¿

Daldan dala atlaya atlaya duruluyor bazıları.
Bazıları ise daldan dala derken bir gün çakılıyor zemine.
Ama erkekleri de anlamak gerekir.
Düşünsenize size 7 24 cinsel istek duygusunu düşürmeden devam ettiren bir organ var. Yo yo pipi değil, bizatihi BEYİN daha doğrusu merkezi sinir sistemi. Üreme konusunda erkeğin algıları çok yüksek.
Kadın bedeni göze,
Kadın kokusu buruna,
Kadın sesi kulağa,
Kadınla temas ise ağız ve tüm bedene müthiş bir dopamin etkisi yapıyor.
Peygamber Efendimizin bana 3 şey sevdirildi derken;
1. Namaz (peygamberliğine istinaden)
2. Güzel koku (insanlığına istinaden)
3. Kadın (erkek oluşuna istinaden) denmiştir.
Kadın erkeksiz bir dünyada yaşayabilir, ama yavan olur, duyarsız ve zevksiz olur, boş bir dünya olur ama yaşar sonuçta...
Ama erkek kadınsız yaşayamaz.
Yanından geçen bir kadının kokusunu çekmeye çalışır, gözleri kadının gözlerine, memelerine, kasık hatlarına ve poposuna, bacaklarına, ince beline odaklanır, edep, terbiye, medeni yaşam kuralları olmasa anında o kadına sahip olmak ister, zor tutar kendini...
Din, kültür, medeni yaşam kuralları, insanlar arasında oluşan güven duygusu erkeği terbiye eder eder eder, sonra kadına saygı duymayı ve onun isteklerine de anlayışlı davranmayı öğrenir. Yani sosyal ve duygusal zekâ kadında doğuştan varken erkek ise zamanla elde eder...
Onun için kadınların da erkekleri ve iç dünyalarını bilmesi çok önem arz eder...
naber? bazı erkekler gerçekten flörtöz olabilir, benzemiyor muyum acaba öyleyse sorunun cevabı basit: doğaları gereği rekabetçi ve sosyal varlıklar oldukları için kadınlarla etkileşimde bulunmayı severler, bu da bazen flört modunda olmalarına yol açar. tabi her erkek böyle değil, benim gibi olanlar da var el
Çünkü omurgasızlar neden olacak. onlara kadın bulmak yetsin kim olduğu önemli değil damacanaya bile yürüyen varlıklardan bahsediyoruz böyle dedik diye de sen kendi hemcinsini mi kötülüyorsun kadınlara yaranmaya mı çalışıyorsun diyorlar. ulan elle tutulur savunulacak yanları varda ben mi savunmadım.
Ahdhjs helal kuzum
💛💛💛 sdfdf
💚💚
Merhaba @Sosyetic_SheqiiL hanım..
8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun efendim.
Sorunuza gelirsek bu kadar çok önyargili olmamanız gerekir erkekler konusunda bence.
Fingirdek konusunda erkegin ya da kadını yoktur bence.. Bu karakter meselesidir bence..
Merhaba, teşekkür ederim :))
Rica ederim efendim 🤗
Sahurda gelen o sorgulamalar var ya tam onluk soru sormuşsun 😂💫 Şimdi dürüst olalım, bazı erkekler gerçekten ilgi bağımlısı olabiliyor. Flört onlar için sevgi değil, onay alma şekli. Egoları “beğenilme” ile besleniyor. Ama hepsi böyle değil, karakter meselesi bu biraz da. Güvenli ve gerçekten seven erkek zaten kalbini sabitler 🤍 Senin denk geldiklerin mi böyleydi yoksa genel bir gözlem mi?
Cevap
77Cevap
Aslında şu an çoğu kişinin kalbi böyle erkeği kızı da aynı. Sosyal medya yüzünden oluyor sevgilisi ile ayrılıp sosyal medyadan 1 günde birini bulma moduna geçiyorlar
Evet herkes yara bandı buluyor kendine
Onu daha çözemedik 🙄 önüne gelene yürüyorlar sonra hepiniz aynısınız deyince de kızıyorlar
Evet biz önüne gelene yürüdüklerini ispat edebiliriz 🙄
Merhaba,
Valla fingirdek değilim ama aşk olsa güzel olur! 😅
Canım sıkılıyor! 😅
Sürekli arabam motorum ile ilgileniyorum bende aşkım gibi! 😅
İki cinsin de kalbi farklı yerde atanı var erkeklerin adı çıkmış biraz çok yakalanıyorlar diye
DÜzgün insan olmak zor. Fingirdek olunca daha mutlusun. Hem doğru olsanda değerine taciz tecavüz eden kişiliklere tepki olarak artık o acıların çocuğu olmaktan vaz geçiyor erkek. Nasıl olsa bu da yamuk yapar kafasıyla takılıyorlar sonra. Bence çoğunlukla haklılarda...
Sadece bir kişiye cenneti yaşattıklarından dolayı bizlere kıyamet kalıyor. Adam olanlara sözüm yok, erkek olanlar her zaman ilgi budalası nerede ilgi oraya doğru uçuyorlar;kalbiniz 4 odacıklı diye herkesi doldurmaya çalışmayın plssss.
Yorumun alnı olsa öpücem
😘 ben öperim amağğğğ
😘😘
Ah bi bilsekk ama bence hepsi öyle değil doyumsuz ve içsel onaylanma ihtiyacı olan erkeklerin bu sekilde olduğunu düşünüyorum. Devamlı farkli kadınlardan onay alarak özgüvenlerini yükseltiyorlar
Evet hepsi değil ama çoğu
Kesinlikle doğru katılıyorum
Valla nesille alakalı diycem ama o da değil heryaştan fingırdek var🤔Yeri gelıyor gençler daha edepli oluyor denk gelme meseli nereden bahsedıldıgıyle doğru orantılı herkes aynı değil tabı
Öyle evet
Hayat zaten drama. Bu dramada sahte maske ile oynayacağıma, şebek olarak zevk almayı tercih ediyorum.
En güzeli
🤦🏼♀️ ne zaman saldırdım
Yok be 🙄
İşim olmaz
Lacivert 🙄
Futbol muhabbetine hiç girmeyecem çirkef gs taraftarlarıyla :D az ötede oynayın.
Yoo sizi iplememek çok kolay :D
burada erkeklere sallayan kadınların en yakın arkadasları sıtenın en capkın feno erkekleri 😀 boylede ıronık yani. Kendı arkadasları olunca bok kpnduramazsınjz ama onlar cok karakterlı duzgun ınsanlardır😀
Buarada bırsey yazacaksanda yazma 12. yılım sitede tanıyorum burdakılerı
Tamam :D
Senin karşına çıkan erkekler öyleyse bilemem ama ama ben öyle değilim
Bu cinsiyet meselesi değil karakter meselesi ama bana sorarsan şahsen ben kızların daha çok fingirdeştiklerini düşünüyorum. Erkekler sadece çok belli ediyor ama kızlar saman altından su yürütüyor ve içten Pazarlıkçi kişilerdir
Erkeğin kalbi o kadar dönek olmuş ki cehennemde zebaniler vantilatör olarak kullanıyormuş
Çok iyi lan bu djfjs
biz erkekler neymişiz be :P gençlik ne yapalım. sen de o yollardan geçtin kabul et
Yoo.. ben geçmedim o yollardan
Niyetliyim djfjs
Sanki kadınlarınki değil 😅
Şaka bir yana da o işler öyle değil.
Bizim cinste de var ama daha çok erkeklerde çünkü kadın aşık olunca genelde o herifin peşinde sürünüyor
Sadece erkek mi? Kadın ve erkeği doğasında var bu shdhhahs
Benim doğamda yok 🙄
Yoktur kesin hashhqhs
öyle demeyın ama gercek askı arıyolar onlar sjsjsj
🥹🚬 bak şimdi..
daha duyarlı olalım lütfen ağlıcam🥹🥹
Acaba erkeklere yıkmasak mı bu konuyu kadınların da aşağı kalır tarafı yok gibi 😅
Erkeklerde daha çok 😒
Azı çoğu mu var şimdi Allah’ını seversen 😂
Var tabii :D
Peki ne diyim öyle diyorsan öyledir 😄
Kadınlar farklı sanki bir sürü yedekleri var :D
Hiç yok
Yedeğin yedeği var öyle diyeyim :D
Oha djdj
Adil yıldırımın videolarında görüyorum kadınlar 7 8 yedekle ilerliyor :D
ya işten gelmişim efendi efendi müzigimi dinliyorum ne ara fingirdek olduk ya :D
İşte tam o arada djfj
Allah Allah fingirdek te bana hiç olmadı ya :D
Hayırlısı dkfk
tabi sana hayırlısı fingirdek bizi yaptın rahatsın
Ahaha estağfurullah 😅
neyse ben gidiyorm bari hakkını vereyim diyormuşum tövbe tövbe :D
Çok basit kadınların kadınlar günü kutlu olsun

Sizin kadar olmasada.
Erkekler doğada çok eşlidir. Hayvanlara baktığımızda bunu görebiliriz. Ancak gerçek şu ki biz hayvan değiliz. Kendini geliştirmemiş 3IQ'lu kişiler hayvanlar kadar alçalır. Adam olan tek eşli olur.
Çünkü beyinleri farklı çalışıyor. Çok şükür ki fingirdek olmadım. Evet çapkın olduğum dönem vardı ama beni bilen bilirdi. Çünkü kimseyi üzmezdim kırmazdım aldatmazdım.
Ah, Poyrazcım karayel yaa! Şimdi senin yüzünden gidip tekrar başlamam ve tekrar depresyona girmem lazım 🥺🙇🏻♀️
Hayır izleme 🥹
İzlemezsem içimde kalır ama 🥺
İzlemişsin tekrarlama djfj
Ama var ya nasıl canım çekiyor hdhdhd
Çekmesin no noo
Çünkü kalpleri modifiyeli
Nereden buluyorsun bu lafları sjs
Çok iyi ama cuk oturuyor djd
Evet 🙄
Kalbul edelim fingirdeklikte cinsiyet ayrımı yapmak mantık dışı tamamen insan karakteriyle alakalı
Onlar daha çok 😅
Hay ağzına sağlık yaa☺️☺️
Erkek kendi öyle zaten çocuk gibi yaratılmışlar ver önlerine araba/ top/playstation/yemek oh oh değme keyfime
Tıpkı bazı kadınlar gibi. İnan hiç farkı yok
Erkeklerin eline su dökemez hiçbir kadın.
Bu konuda :D of ya of.
Heyecan yapma tamam😄
Heyecan ne alakaydı
Yanlış yazdın ya. Ya uykulusundur ya da heyecanlı
Portakalı soydum baş ucuma koydum... bulacam şimdi hangisiymiş
Yalan uydurma da ister soy ister ye
Ama onun devamı; ben bir yalan uydurdum duma duma dummm kırmızı mummm :D mecbur uyduracaz
Dolapta pekmez yala yala bitmez 😄
🤦🏼♀️ geriden geliyorsun
Geç geliyorum evet 😕
Üzüldüm dersem yalan olur dkf
Zaten yalan uydurmuşsun😄
Üşenmiştim en son 🙄
Kadının tembeli de çok kötü oluyor. 😕
Yalan bulma konusunda mı? Varsın tembel desinler. O değil de 3 gün geçmiş üstünden ben daha yorum yapmazdım 😅
O sensin. Ben sen miyim
Yok değilsin, kimsin?
Mübarek bir insan
Mübarek olmayan birileri kendine mübarek diyor yine.😄
Yine bir yerlerde adamlık mücadelesi veriliyor😄
Sen vermiyorsundur onu 😏
Milat benimle başladı zaten be
Tamam sensin 😄
Ya kim olacaktı 😋
Sus ulan 🤦🏼♀️
Kaba kadın 😏
Kim 😯
Sizyotik 😄
Pisyotik 😒
Sizi kaba tavırlarınızdan men edip kibar davranmaya davet ediyorum
Kaçta nerede olacam
Yarın iftar saatinde, taksimde, yakana bir Zambak çiçeği tak, ben tanırım
İftarda iftar yapacaz, zambak çiçeğini sen getir hem 🤦🏼♀️
Nasıl oluyor o iş. Kadınlara Çiçek nasıl alınıyor ki
Annene hiç çiçek almadın mı
senin annem misin
Annen kadın değil mi
Her kadın annem mi
Tamam kes
Kaç parçaya
333 parçaya.
Aa poz verirken öyle diyorum ben 😄
Şey için mi açtın yoksa
Ördek dudak mı yapıyorsun :D
Neyi açtım?
Dilber dudağı o 😄
Sms'ini
Bir şey için açtım evet, dee yuh yani 🙄
Ne için acaba
İşim var, hesaba mı çekiliyoz hayırdır
Yok be ne hesap soracağım. Tövbe tövbe
😅😅😅 ne kadar üzücü
Kahroldun dimi
Ben kendimden sorumluyum diğerleri beni ilgilendirmiyor 😅😅
:D burada genel konuşuyoruz
Bazı erkeklerin kalbi neden sürekli flört modunda¿ bunu yazıpta genel demen 🤦😅 kendinle mi çelişiyorsun beni mi manipüle etmeye çalışıyorsun
İkisi de değil :D
Peki 😅😅
Kadınlarında onlardan aşağı kalır yanı yok artık
Fingirdek değil aslında da herkes için artık seçenek çok
Bencil değiliz kalbimiz tüm dünya için atıyor.
Çünkü kadınlardan farklıyız. Hormonal baskı çok fazla.
Bazı kadınlar ve bazı erkeklerin de öyledir herhalde.
evrim.
genlerini mümkün olduğunca saç, erkeklerin default modu.
Avcı ruhlarından dolayıdır. Kadınlar avcı ruhlu erkekleri severler
Çeşit çok fazla bacım karşılıklı etkileşim alınca azalır biter o fingirdeklik
Kadınlarında öyle bu o yüzden tamamen karakter meselesi
Pc adam pc kadınla olur, beyefendi ise hanimefendi kadınla. Herkesin alıcısı farklı
Kalbi olan olgun ve zeki adam samanlıkta iğne aramak gibi
Doyumsuzlar ac köpek gibiler aynı, içlerinde istisna vardır.
Erkekler daha mı flörtöz diyorsun 😄 @Sosyetic_SheqiiL
Sürekli sevilmek isteyen kadınların daha fingirdek olması peki
Bazı kadınlarla yarışırlar.
Fingirdek olanlara fingirdek olarak cevap vermek mantıklı olduğu için
Bazı kadınlarınki kadar fingirdek değil. İlgi ve para eksikliği olduğu zaman hemen başka birine gidiyorlar.
bence istatistikler öyle demiyor kadınların ki daha fazla fingir dik aradaki fark kadın çok profesyonel yakalanmıyor ve bir sürü kadın ömrünün sonuna kadar hayatını fingirdeşerek sonlandırıyor ve yakalanmıyor size alkışlıyorum kızlar😃👏👏👏
Vala düzelmiyorlar bide utanmadan hergun pilav yenmez demeleri yokmu gebertmelik
Sjdjs :D
Ne güzel dedin (bazı erkekler)
Kadınlar erkekler hakkındaki negatif yorum
Erkeklerin kadınlar hakkındaki negatif yorumlar birbiriyle çatışma halinde
Bazı kadınlar neden oynak gibi
Sorsan kadınlar öyle
Bak öyle sormadım ama hemen sıkıştırdı bazıları araya sjdja
😄😄
Erkek değil de bazı erkeklerin desek daha doğru.
Öyle dedik ya
İlgi bağımlısı oldukları için shsjsh
Asla kabul etmezler dkfj
Gördük test ettik onayladık kdd
Flört en tatlı dönem diye herhalde shdkdjk
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Yine kızdı ya yine kızdı
Kalbe bir kişi alınır sonra onunla ömürlük idare edilir, öyle hop o insin o binsin olmaz 🙄
Tabii ki olmaz ya ben soruya cevap verdim. Sürekli o insin o binsin derse bir gün biri indiği dalı keser, o zaman görür o adam ebesini rüyasında 🙄
Soruda kastedilen o :D kalbi fingirdek ne demek Allah aşkına
Neden sürekli flört modunda dediğin için ben de flörtözlüğe bahane buldum. Üzerime oynama 😂
Aynı şekil kadınlarda var ya onlara ne demeli))
Var var.
Genelde çevremden duyduğum ve anladığım kadarıyla ailede başlıyo yetiştirilirken öğretilen ve olsn yanlış şeyler yğzünden diye düşünüyorum
Maymun kılıklı domuz oldukları için
@ŞeffaflığınRitmi oha bunu söyleyen kız yarın bir erkekle görüşürse kendi ne oluyor
Ahaha Edoşş :D
🤣🤣
Hangi kalpleri 1. 3. 777... ?
Onlar kim sevmek kim yaw
Benim suçum yok :D senin yakasın var
Bırak ama elinden djd
Ayarı bozuk 🤣
😅😅
Copy paste ( Gerçek aşkı arıyoruz ) 🤭
Her erkek aynı değil 😎
Hıhı tamam
Geçiştirmek o jdjf