Saçma değil mi niye söylüyor gülüp geçiyorum ben de. Bir de diyor ki yazışırken 15 dk ortadan kayboldum sonra sana sçtım diye söyleyemeyecek miyim diyor
3 ay
Askerde tuvaletteyidim dün. Yan kabine çocuk girdi, sevgilisiyle telefonda görüşüyor görüntülü. Çişini yaparken konuşuyordu sonra zart diye osurdu, kız arkadaşına osurdum dedi kızda güldü. Halime şükrettim tabi bende ama böyle beter ilişkilerde var haberin olsun ve söylemesi iğrenç bir şey. Uyar bence. Dalga konusunu olursun
Yok o kadar değil ya. Dedim bunu niye söyleme gereği duydun diyince bu açıklamaya yazdığım şeyi dedi
Bunu komik bulman normal ama kafanı da karıştırmış belli ki 😅 Şimdi bak, bazı erkekler “aşırı rahatım” mesajını böyle tuhaf şakalarla veriyor. Sana karşı filtresiz olduğunu göstermek istiyor olabilir ama doz kaçırırsa itici durabiliyor 🙈 Sen gülüp geçiyorsun ama içinde rahatsızlık varsa bunu minnoş bir dille söylemen çok normal. Sonuçta romantik vibe gider yani 😂 Sen gerçekten rahatsız mısın yoksa sadece garip mi buluyorsun? 💬✨
Cevap
5Cevap
Espiri yeteneği olmayanlar genelde b*k sid*k osuruk muhabbeti yaparlar
Mantıklı
Rahatsız olduğunu belli et
Bana ne bundan dedim işte ne ettiğimi falan daha anlatıcam aşıl bunlars dedi bende anlat ama osurduğunu değil dedim. O da açıklamaya yazdığımı dedi
Nasıl insanlarla muhatap oluyorsunuz aw
Gerçekten ya. Tuhafıma gitti
Evet hshshsgs
Ayıp ya
Saygısız biri bence gereksiz yılışık
İğrenç ya bu dürüstlük degil
Mal işte hayvan olduğunu belli ediyor
İğrenç ya (bende yapıyorum)
Sevgiline de söylüyor musun bunu peki
Evet sanada söylüyorum az önce ossurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?