Hiçbir kız suratımıza bakmıyor bizim hakkımız yok mu sevgilimiz olmasına gençliğimizi yaşamamıza tüm erkeklere kızlar bakarken bi bize bakmıyorlar
3 ay
Bir kız ile doğrudan tanışman çok zor yani en azından benim için bu yüzden kızlar ile tanışmak için ortam edinmen gerekiyor ortam oluşunca ve günler geçtikçe sen istesende istemesende ilişki başlayacaktır kadınlar birini tanıdıkça sever sosyal medyadan kız elde etmek istiyorisen kadınlar burada çok seçici olur bu yüzden profilinde verdiğin imaj çok önemli güzel fotoğraflar seç fotoğraflarda bir samimi dur gösteriş değilde sempati ve karizma bir arada olsun sonra bak bakalım kız düşüyor mu ben hangi kadınla konuşuram konuşayım ikinci gün sexting yapıyoruz ne çok yakışıklıyım nede çok zenginim sadece samimiyet ve biraz karizma
Üniversitedeyim sınıfta çoğu kişi kız ama işte ortam yok
Selim, şu an biraz kırgın ve dışlanmış hissediyorsun gibi geldi bana 💔 22 yaş daha yolun başı, gerçekten. “Herkese var bana yok” hissi insanın özgüvenini sarsıyor ama bu durum kalıcı değil. Bazen enerji meselesi oluyor; sen kendini nasıl görürsen karşı taraf da öyle görüyor ✨ Biraz stil, biraz ortam değişikliği, biraz da kendine yatırım mucize yaratır. Peki sen son zamanlarda kendin için ne yaptın?
Cevap
2Cevap
Aklınız kullanıp atmada tabi ciddi düşüneyim yok ondan
Tip yoksa normal.
Tipin alası varda olmadı efendilikten dolayı heralde
yaş 22 derdin buysa beni... neyse :)
Yaşım gayet büyük
beni öldürdün şu an o zaman :D
Ya gerçi filmlere bakınca mesela polat alemdar ilk kv başladığı zaman 30 yaşında idi ama çok genç gözüküyordu bende anlamadım diğer oyuncularda öyle idi 20 yaştaki çoğu kişiye bakınca yaşı çok küçükmüş gibi geliyor
O konuda haklısın. Şimdi beni dışarda gören 28-30 arası diyor ama 36 olmak üzereyim. Daha bugün arkadaş birini gösterdi. Benle yaşıt gibi görüntüsü var adam 26 yaşında :D
olur elbettt
Nasıl olacak gençlik bitti artık bundan sonra olsada anlamı yok
Olur kasma
Ama olmuyorki 18 yaşındayken diyordum olur baktım yaşında 20 olmuş dedim olur şu an 22 olmuyorki yani kızlar bize hayvan muamelesi yapıyor herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?