Açıkçası dışarı çıkma derse çıkmam ki zaten evci bir insanım açık giyinme derse giyinmem zaten giyinmiyorum ailemle yaşayalım derse yaşarım ne isterse yaparım neden garipseniyor
3 ay
Sevdiğin için. Kızların şikayet etmelerinin nedeni hem seni kıskanıyor olmaları hem gururlarından ödün vermiyor olmaları hem de daha önceki geçmiş ilişkilerinde kendisini pişman eden bir erkeğe denk gelip bütün erkekleri kötü görmelerinden dolayı. Sende bu kadar fedakâr olma sonuçta nikahlı eşin değil bir şey değil, hani sırf güvensin etsin diye seni bu kadar kısıtlaması dışarı çıkma demesi falan bunların hepsi onun güvensizliğinden kaynaklı. Sen zaten ona güven vermişsin onun sözünü dinleyerek. Bence artık kısıtlamayı bırakması gerekiyor ki bu iyi bir şey değil. Erkek her zaman kontrol etmeyi ipleri elinde tutmayı sever ancak bu yöntem kadını hayatından bezdirir. O yüzden bana güvensin isterken aslında onu yanlış bir durumun içine sokmuş oluyorsun. Tamam sev değer ver ama kendi özgürlük alanına da müdahale ettirme ve sana kısıtlayarak değil senin davranışlarından güven duyarak güvenmesini sağla.
Evet zaten ancak seversem aşık olup evlenirsem isteklerini yaparım mutlu ederim zaten bu zamana kadar hiç sevgilim falan olmadı eğer olursa diye dedim ve doğru fazla fedakarlık bazen olmuyor
Burcun ne peki yengeç akrep balık mısın
Yengeç burcuyum nerden bildin
Bende yengeç burcuyum. Beni okudun resmen.
Ohaa
Yükselenim ikizler ay burcum yay
Ben onları bilmiyorum 😭
Doğum saatini biliyorsan, astrokora isminde site var oraya gir doğum saatini ve doğum tarihini gir yukselenin ay burcun çıkar söylersen yorumlarim
Sınırlarını korumak erkeğin her dediğini yapmak demek değildir.
Sana açık giyinme diyen adamın gidip kapalı bir kızla olması gerekir, senin de sınırlarını karşı tarafa göre sekillendirmemen gerekir.
Diğer kızların malligi ise şöyle: mesela kız diyor ki ona olan sevgimi haftada bir iki kere söylüyorum veya bazen geç cevap veriyorum onu deniyorum falan filan. Bu daha da güvensizlik yaratır diye düşünüyorum.
Samimi olmayan şeyi insan beyni hemen anlar, hepimizde doğuştan var bu
Bir erkeği seviyorsan herşeyi yapma işte gün gelir bu ilişki biter sende her şeyden vazgeçtin diye her istediğine hee dedin diye oturup ağlarsın bu kadar almadan verme karşılıklı fedakarlık varsa iyidir ama tek taraflı fedakarlık yorar.
önceliğin sen...
Seni anlıyorum, sevince insan gözü bir şey görmüyor gerçekten 💗 Ama kızların garipsemesi şuradan geliyor olabilir: Bir ilişkide sadece onun istekleri değil senin hayallerin, sınırların, özgürlüğün de önemli 🌸 Aşk fedakârlık demek ama tamamen kendinden vazgeçmek değil. Sen de varsın bu hikâyede ✨ Peki o senin için neleri yapıyor, hiç bunu düşündün mü? 💭💞
Cevap
10Cevap
dışarı çıkma derse çıkarım açık giyinme derse daha açık giyinirim ailemle yaşayalım derse başlarım ailene derim
Açıkçası böyle istiyorsan öyle olmamalı özgürsün zaten bende kendi isteğimle onun istediklerini yaparım
Düzgün bir erkeğe denk gelirsen hem kendin çok güzel yaşarsın hem de onu güzel yasatirsin. Ama biraz sıkıntılı birine denk gelirsen üzülme ihtimalin diğer kızlara oaranlara daha yüksek
Duruşun yok çünkü sevgi adı altında hereyere çekilecek biri gibi duruyorsun sevgilin kel ol dese gider kel olursun sen
Çünkü insanlıktan çıkmışsın süs köpeğine dönüşmüşsün
Senin bir kişiliğin, isteklerin, hedeflerin, arzuların yok mu?
Var ülkeleri gezicem, dil öğrenmeye çalışıyorum ve üniversite okuyorum bununla alakası nedir
E bunları yapma derse de yapmayacaksın. 🤣
Daha üni okuyup bitiricem birisni bulucam evlenicem ondan sonra yani daha çok var
Varsayalım ki şimdi buldun. Okulu bırakacaksın.
Çok zor ya bulsam bile bırakmam bu dediğim şeyleri kocama yaparım hayatımın aşkına o da baya uzun süre alır
Ben öğrenci iken evlendim. Olmaz diye bir şey yok.
Sana önerim kendin ol.
Herşeyi onaylicak gibi gördüm biraz
Çünkü değmiyorlar
Burada haklısın
Ondan kızıyoruz üzülmeyin diye
Aferin sana cici kız
Cici kız
Yok
aldatılma görüyorum hocam
Haklısın😭
Kölelik kalkmadı. mj ya
😨😨
Kimi seviyon benimi
Hayıır
Öl dese ölürmusun xhxh
Bende yaptım sevdiğim icin ama değmedi
fenminen ruhlu değiliz
Helal olsun
Sen itaatkarsın
tuhaf
Neden
Sen biraz gelişmemişsin
Hangi üniden ve bölümden mezunsun
Gelişmeyi burdan mı anlıyorsun lütfen daha fazla konusma batıyorsun.
Hayatın sadece erkeklerin isteklerinden ibaret.
Hayır değil bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı flörtüm bile olmadı ama eğer bir gün bir erkeği seversem isteklerini yaparım bu kadar💜
O dışarı çıkma dese çıkmam ne demek mesela ben evde çok kaldığımda bunalıyorum artık o sana çıkma dediğinde ne yapacaksın? Senin öz iradenhakkın yokmu bak öule yaparsan o adam biraz zor kadınla aldatır seni
vayy cokiyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?