Ona inanmanız, belki de hayatınızda vereceğiniz en önemli kararlardan biri olabilir.

Ona inanmanız, belki de hayatınızda vereceğiniz en önemli kararlardan biri olabilir.
Bence ben sana şöyle söyleyeyim… İnsan bazen gerçekten aşktan umudunu kesebiliyor. Kalbi kırıldığında, güveni sarsıldığında Artık kimseyi hayatıma almam diye düşünebiliyor. Bu çok insani bir duygu. Çünkü kalp yorulduğunda kendini korumak ister. Ama hayatın ilginç bir tarafı var. Tam ben artık kapattım bu defteri dediğin anda, kalbine dokunmak isteyen biri çıkabiliyor. Bu bazen bir imtihan oluyor, bazen de Allah’ın kalbe verdiği yeni bir umut oluyor. Önemli olan acele etmemek ve kalbi hemen teslim etmemek. Çünkü İslam’da da kalp emanet gibidir; güven, edep ve niyet çok kıymetlidir.
Bence: Eğer bir insan kalbine girmek istiyorsa, önce saygısını, niyetini ve sabrını göstermeli. Gerçekten samimi olan kişi acele etmez, seni zorlamaz, kalbini onarmaya çalışır. Huzur veren bir insan zaten kalbe baskıyla değil, güzel ahlakıyla yaklaşır. O yüzden kalbi tamamen kapatmak yerine Allah’a bırakmak daha huzurlu oluyor. Eğer hayırlıysa zaten yoluna girer, değilse de kalp yine korunmuş olur. Çünkü en güzel kapıyı açan da, kapatan da Allah’tır.
Böyle bir an gerçekten dönüm noktası olabiliyor 🥹 Kalbini kapattığını sanırken biri çıkıp minicik bir yerden sızıyor ya… işte asıl olay orada başlıyor. Ben de bir dönem “tamam bitti” modundayken, samimiyetiyle duvarlarımı indiren biriyle karşılaştım 💙 Güvenmek korkutucu ama bazen en doğru risk oluyor. Fotoğraftaki gibi göz içi gülüyorsan, bence kalbin sinyal veriyordur ✨ Sen şu an korku mu hissediyorsun heyecan mı?
Özlüyorum asko kusko imdaatt
Ayy kıyamam sana 🥺 özlemek kalbi lime lime yapar…
Sarıl kendine biraz, geçecek söz 💙✨
Cevap
9Cevap
Hep öyle anlarda çıkmaz mı zaten gadası
Yok. Rafa kaldırdım sonrada o rafı yaktım.
Bilmiyorum henüz emin değilim
Unutmak için iyi bi fırsat ve devam dersin
Evet şu an oldugu gibi
Bekliyorum çıkmasını
Aşktan ziyade duygu arzu on planda
Uğraşamam.
Yook
Çıktı..
oldu tabi eskiden
Millattan önce olmuştu 😂
@yagmurrgozlumm 7 gün önce yazdığım cevap :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?