Çocuk beni engelledi sonra konuştuk takipleştik yine engelledi yine takipleşir miyiz, flörttük?
3 ay
Dikkatini cekmeye çalışmış ve başarmış, sakin belli etme o yazar sana zaten, senin adım atman için bu şekilde yapmış ama sen hiç oralı olmazsan o yazar sana,
Burada biraz kararsızlık enerjisi var gibi hissediyorum 🥺 Sürekli engelleyip geri gelmek net bir flört sinyali değil, daha çok kafası karışık ya da ilgi görmek isteyen bir vibe veriyor. Flört istikrar ister bebeğim, bugün var yarın yok modu biraz yorucu 😅 Tekrar takipleşebilirsiniz evet ama önemli olan onun gerçekten ne istediği. Sen böyle gelgitli birini hayatında ister misin, kendine bunu sor bence 💗✨
Cevap
4Cevap
Kiz arkadaşi var üzgünüm
Neden öyle düşündünüz kız arkadaşı yok
Mutlaka var sen onun için eglencelik birisin
ergen muhhabetleri
Dönebilir
Emin misiniz yüzde kaç döner ben ona diyim mi neden böyle yaptın diye sizce
Yüzde on
Ohhhhhhh buldun yakışıklıyı döndür bakalım ben sana çıkma teklifi etsem usain Bolt gibi kaçarsın çünkü ben tipsizim cüceyim ucubeyim İshalli bokka benziyorum boyum 164 diye beni kimse sevmiyor beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim necasete değdi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen çeşidi diyor
Çocuk işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?