Lütfen dürüst olun, anonim olarak da cevaplayabilirsiniz sanalı da sayın
3 ay
Sevgili olduğum 3 kişi oldu. Teki 9 ay sürdü. Diğeri 2,5 ay. Sonuncu 2,5 yıl. Bir günlük internetten görüştüğüm 3 kişi daha oldu. Onun dışında sanalda 1-2 hafta mesajlaştığım 10-15 kişi olmuştur mesajlaşıp engelledim hepsini. En dürüstü benim bu sitede 🙂
Sanalda konuştuğum kız oldu ama sevgili değildik sadece tanışma amacıyla hatta deneme gibi bir şey. Yol verdim sosyal medyadan bir BK olmaz reelde tabiki hiç olmadı
33 yaşına kadar nasıl hiç olmadı ki
Antalya da yaşıyorum orrspu ve kşr çok fazla denk geliyor ve ben temiz ariyorum
Ben aşk kadınıyım ama öyle koleksiyon yapar gibi ilişki yaşamam canım 😅💘 Hayatım boyunca 4 ciddi ilişkim oldu, flörtleri de sayarsak sayı biraz artar tabii ki, sonuçta gençliğimizi yaşıyoruz 😂 Ama her biri bana bir şey öğretti, kalbimi büyüttü. Şu an sevgilim var ve enerjim full ona akıyor 🧿✨
Peki senin sayı kaç, yoksa kalbin daha yeni mi çarpıyor? 💕😏
Cevap
27Cevap
sevgili 0 benim o taraklarda bezim yok.
takılmalık flört normalde 10 dan fazla da hepsiyle işi sonuna kadar götüremedik imkan olmadı sabrım yetmedi vs.
Kadınların verdiği cevabı 3 ile çarpın gerçek sonuç çıkar. Erkeklerin berdiği cevabı da 2’ye bölün sonuç çıkar. Ben soruya yanıt vermek istemiyorum.
Neden böyle dusunuyorsun
Kadınlarda kabul edilme hissinden dolayı daha çok insanla konuşur bence yani erkekler daha çok temiz kadın istiyor
Etrafımdaki erkekler sürekli sevgili değiştiriyor netten de herkese yazıyor.. Evli erkek daha beter bence sen hemcinslerini hiç tanımıyorsun😂
Erkekler evlilikte bile zincirlenemiyor bekar erkek hiç durmaz
Bence sen ne yazdığını bilmiyorsun erkeklerin ortalama kadınlar ne derse 3-5 katı diyorsun. Kıvırma şimdi
Beni dinle bak yazdığını oku... Şimdi saçmaladığını göreceksin... Ama sonuna kadar inkar dimi... Erkek işte yazdığını bile kabullenemiyor
Yok yaw olmadı hepsi daha tanışma aşamasında patladı sapık çıktı o yüzden olmadı şu an konuştuğum var ciddi düşünüyoruz kısmet
Dürüst olayım 2 tane oldu sanalı sayarsak 4 diyelim onlarda flörttü ben flörtü sevgiliden saymıyorum sevdiğinle sevgili olursun.
Flört tanışmaktır zaten kafalar uyuşursa bir adım ileriye taşır sevgili olursun.. O yüzden birden fazla kişiyle konuşmak yanlış değil. Tabi karşılıklı haberleri olması lazım
Dört dördünde de Allah razı olsun kullanıp karaktersizlik yapıp gittiler
Yakın şehirdeydi ama uzak mesafeydi. Sanal gibi düşünebiliriz 1 tane oldu.
37 yaşına gireceğim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Bilmiyorum 10 15 felan
Ciddimisin yaşın kaç
Ya hepsi sosyal medyadan
Bilmem 5 ya da 6 galiba
Peki hayatına yeni alcagin insana bu sayıyı söylediğinde ne düşünüyorlar
Baya oldu ya saymadım
Evleneceğin kadının da aynı olmasını istermisin
Hayır bana kullanılmış mal lazım değil temiz mal isterim vâkıâ şuanda sevgilim var tek aşkıda benim
Ama bu o kadına haksızlık olur bence oda temiz mal isterdi
Biliyo biliyo hadi işine bak asap bozma
Bereketi kaçmasın diye saymadım hiç
O zaman evleneceğin kadında aynı olur
On taneden fazla
10!=3.628.800 tane
Real 1 tane var suanda
sanal onlarca real bir
sanal olanlar sayılıyor mu
Günü birlikler dahil mi?
Hepsi
Ohoo sayamam o zaman :)