Modern erkekle sevgili olmak?

Arkadaşlar benim bir sevgilim var ilişkimizin 1. yılındayız ve ilk defa evine gittim erkek evlerini bilirsiniz dağınık kargaşa siyahın beyazın darma duman olduğu bir yerdir sevgilim tek başına kalmasına rağmen tıpkı bir yuva gibi dizmiş evini hem bohem hem de renk uyumu harika olan bir yer orta sehpada vouge magazin dergisi vardı o masada kahveler içtik akşam da şaraplı bir masa kurdu etrafta mumlar falan sevgilim banyoya girdi ben de biraz etrafa baktım odanın bazı köşelerinde dünyaca ünlü victoria secret meleklerinin olduğu tablolar var sevgilim moda dünyasının pek çok ünlü ismi bilen hiçbir victoria secret showunu kaçırmayan biri çocuğun uyuduğu oda bile tıpkı filmden çıkmış gibiydi çok zengin biri değil orta halli baştan diyeyim bunlar benim için sorun değil ama kendimi biraz cahil ve gerilmiş hissettim benim evimde bunlar yok ve ilk defa karşılaştım cilt bakımına falan da çok dikkat ediyor aslında sevecen ve saygılı biri ama bir an laflarımı seçerek konuştum çok gerildim kızlar ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum 3 saat önce döndüm eve çocuk mesaj attı hala bakmadım

Modern erkekle sevgili olmak?