İdeal bir ilişkide kadın rolü nasıl olmalıdır? Nasıl davranırsa ilişki daha dengeli olur. Erkekler neye önem verir ilişkide?
2 ay
Aslında ideal ilişki değil de iki tarafın birbirinden beklentisi daha önemlidir. Bazı insanlar ilgiden çok hoşlanır bazıları hiç hoşlanmaz bazı insanlar temastan hoşlanır bazıları hiç hoşlanmaz dediğim gibi burada önemli olan partnerlerin birbirinden ne bekledigi
Erkeklerin geneli istiyor ki kadın temiz sessiz sadık iyi kapalı ve hamaratlı olsun asıl soru bu devirdeki hangi erkek böyle bir kadını hak etti
Feylira, 22 yaşında bir aşk kadını olarak bunu sorgulaman bile ilişkiye ne kadar önem verdiğini gösteriyor 💅✨ İdeal ilişkide “rol” oynamak yerine kendin olman en dengeleyici şey bence. Erkekler genelde anlaşılmak, saygı görmek ve değerli hissetmek ister. Sürekli fedakârlık yapan değil, sınırları olan ama sevgisini de açıkça gösteren bir kadın ilişkiyi dengede tutar 💗 Peki sen ilişkide daha baskın mısın yoksa uyumlu taraf mısın?
Cevap
7Cevap
Uyumlu anlayışlı sadık olması ve hayal aleminde değil gerçek hayatta olması yeterli
Her şeyi karşı taraftan bekleyen konfor meraklısı pısırık kız istemiyorum atılgan ve eril olsun
Ufak ayrıntıları kafaya takıp mesele etmezse sorun olmaz
Her konuda ısrarcı olmamalı
Yerine göre davranmalı
Merhametlı uysal olsun yeter
Sınırsızz
Sahiplenici davranır
Dişil olacaksın
@Kenank07 tabi ki
@Kenank07 cilveli kadın tanımın nedir senin 😂
@Kenank07 yok burada yaz
@Kenank07 onu nereden biliyorsun beni tanımıyorsun 😄
@Kenank07 Allah Allah 😂