Komik bir şey mi yapıyorum ne var niye sırıtıyor olabilirler
3 ay
Komik bir şey mi yapıyorum ne var niye sırıtıyor olabilirler
Cevap
9Cevap
Boy pos ve fizikle alakalı olabilir, iyi fiziğin varsa hoşlarına gidiyordur
Boy kilo ölçüler nedir
yok ya öyle dikkat çekici güzel bir fiziğim yok ve ön plana çıkacak şeyler de giymiyorum. 160 58
Boy kilo çok iyi, ölçüler iyi mi özellikle kalça ve göğüs? Onlar da iyiyse doğrudan bunla alakalı
hayır dediğim gibi belirgin değil ve bol giyinen biriyim
Yazmadığına göre göğüslerle alakalı, bol giyinsen de iri ve dik olan belli olur.
Tadını çıkar.
taktın sen de, değil dedim ya
Yazmaktan çekince, gizli olduğun halde, o kanaatimde haklı olduğum kanaatine vardım. Normal bir şey bu
ayrıca neden tadını çıkarayım ki
İnsanlar sana bakıp güzel fiziğine ya gıpta ediyor ya da seninle ilgili hayaller kuruyor olduğunu gösterir bu.
mememe bakılması rahatsız edici bencd
Sonuçta taciz etmiyorlar dokunarak, sadece ağızlarının suyu akıyor ve senin gibi dik iri göğüslü bir hatun bulma hayali kuruyorlar bir ömür. Ufak tefek olumsuz yanları yanında böyle yanları da var
🙃
😊🌹
Pantolonun fermuar açık olabilir
kapatayım
defol ya
güzelsindir.. asılma bakışı o
Çok mu güzelsin
yani güzel buluyorum ama o kadar da değil. ayrıca her güzel bulduğuna sırıtıyor mu bunlar
Cesaret edeemez insan aslında belki tanıdığın birileri ya da seni tanıyor
yok ya tanımıyorum. acaba tipim çocuksu tatlı bulunuyor ondan mı. ya da komik gülünç bir şey mi yapıyorum anlamıyorum ki😭
Bende dikkat çekiyosun
Dikkat çekici misin
hiç de dikkat çekici tarzım yok
Ee neden ki
Erkek bu herşeye bakıyor
İlgi duyuyordur
Begeniyolardır seni
Beğenmiş seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada ihtimaller çok masum ya da bayağı flörtöz olabilir 😌 Eğer komik bir şey yapmadığından eminsen büyük ihtimalle enerjin dikkat çekiyordur. Bazen duruşun, yürüyüşün ya da yüzündeki doğal ifade bile insanlara sıcak gelir. Gülümseyerek bakmaları genelde “ilgimi çekti” sinyalidir 😉 Sen o an ne yapıyor oluyorsun, göz göze gelince bakışını kaçırıyor musun yoksa minik bir gülümseme bırakıyor musun? 💫