İsteyerek değil ama illa flörtümsü bir şeyler oluyor, abi karşı cins arkadaşım olsun istiyorum yine duygusal ilişkiye falan gidiyor ben napıcam sorun bende değil bence erkekler saptırıyor
2 ay
Akışına bırak nasıl rahat ediyorsan öyle davran abartılı şeyler olmadığı sürece ne olabilir ki anlıl duygu degişimleri olur bazen hiç konuşmak istemezsin bazende için kıpır kıpır eder yerinde duramazmazsın anın tadını çıkar .
Kral en son biriyle cok cok uzun sure flort olduk sonra oturttu beni ciddi konusalim diye ciddi iliski yapalim diye hani onu nasil toparliycagimi bilemedim, ama iyi tarafi ben adamdan hoslaniyordum
Abi ne diyoj
Yuhhhh
Sen nasil kaldirdin kii
Bunun gibi averelleri görmek istemiyorum seçeneği var ona basiyosun s. olup ortadan kayboluyolar
Bilmiyodum, ckk sagolll
Sknti yok böyle işte kimse takmazsan sorunda kalmaz
Seni çok iyi anlıyorum, bu gerçekten yorucu bir durum olabilir ❤️ Sen sadece samimi, enerjik konuşuyorsun ama karşı taraf “burada bir şey var” diye algılıyor olabilir. Bu tamamen senin suçun değil ama bazen minik sınır sinyalleri vermek işe yarıyor. Konuşma tarzında bilinçli olarak arkadaş vibe’ını netleştirebilirsin. “Seni arkadaş olarak seviyorum” mesajını araya serpiştirmek gibi 😉 Peki genelde hangi cümlelerinden sonra işler romantikleşiyor, fark ettin mi?
Cevap
21Cevap
Biraz elektriğin yğksek bundan dolayı da süreç biraZ buraya götürüyor. aslında böyle insanşarı severim
Niye
Sohbet edilebilir oluyor bence. ayrıca libidon da yüksek bence senin
Yükseksede böyle mi olucak illa
Anlamadım
Ya kelimeyi uzatarak tamamm yaziyosun flort ediyosun falan saniyolar
evet evet
Bence sen arkadaşlık dozunu ayarlayamıyorsun ve yanlış anlaşılıyorsun
Sana aynısını hissettirecek biriyle tanıştığın zaman karşı da senin gibi tepki vermez umarım
Flört eder gibi konuşmasan belli bir sınır mesafe koysan o çizgiden pek aşılmaz aslında
Bende şöyle bir sorun var.
Modum iyiyse ve bazende gevşek olacağım kadar iyiyse o an çizgi mizgi kalmıyor konuşuyorum ama sonrasında devam etmek istemiyorum
Ama kapıyı aralık bırakırsan içeri dalan çok olur
💔💔 bilerek birakiyorum sanki
İstekli misin atesli gibisin sanki
Alakasi var mı
Olabilir hormonlarda etkili olur bazen
Hiç düşünmemiştim 😔 napıcam
Gizlisin ya :/
Biliyorum ya
Hmm önüne gelenle flörtleşen kadın çok müko zaten 😄 haklısın
Neyse böyle söyleyince benimde midem bulandı şimdi bak İyi geceler
Reddedilince erkolar hsjdshjd
Önüme gelenpe değilmiş işte bak
Vallah keyfin bilir seçenek çok kimse için yas tutmuyorum 😄
Etkilemek için zaman harcamaya değmeyecek birisin bak O yüzden teklif var ısrar yok
tamam haber edersinnn💋💅🏻 jdkskjsj
Neyse hadi rahat bırakıyım reelde tatmin edemediğin egonu buralarda et mutlu ol az. d
Bugünde site sakinlerine yakıyoruz🥺🥺
Yani Talibim çok yazan dolu diye çok sevinmezdim yerinde olsaydım 😄
Abi bagirtma ya sende pxhskskjdhdksksk
Abimm harcalar seni dikkat et 😄
Harcarlar yalan ederler 🙈
Niye gizledin ki hesabini jsjsjsjs
Sen gizlisin diye 😂
Sen neden gizliden sordun ki 😄
Empatik erko🫠🫠
Erko diyen kız 🤢 tiksinme geldi şu an Az önce seni dm ye çağırdığım için kendimden özür dilerim Seviyeyi fazla düşürmüşüm
U mu r mi bu 🤣🤣
Farkındalık Zararın neresinden dönersen kar bu 😄
sanat felsefe din bilim gibi konularda konuşmayı seviyorsan arkadaş olabiliriz
Olur
Ama sende çok sıkıcı bi vibe veriyosun kusura bakma
Sen bilirsin yüzeysel yavşamalarla geçici üç beş mesajlık şeyleri banel buluyorum birini tanımak ve keyif almak için zaman gerekir bence pek bana hitap eden ilgi alanlarına sahip değilsin
Evet evet
Keyifli vakit diliyorum sana bir gün içindeki boşluktan kaçmak yerine kendi döngülerinden bıkıp o boşluğa bakmak istediğinde konuşabileceğn türden bir insanım ben
Abi bu kadar felsefeye ne gerek var arkadas olalim dedimde eglenelim sakalasip gulelim diye dedim. Sen çok ciddi ben muhtemelen depresif birisin
Çıkarımlarının hepsi yanlış kardeşim bence sadece sen önyargılı birisin hayatımı , beni hatta adımı bile bilmiyorsun sadece bir sitedeki mavi kimlik kartı altında senin için ciddi konumlandırdığın kavramların yakıştırmasını yapıyorsun :) insanlık tarihindeki en deli dolu eğlenceli sohbetler ve kişiler bu alanlar etrafında toplandı, istekli mısın yanıyor musun diye soru soranlarla bastırdığın ilgi açlığınsa eğlence değil düpedüz sakilce. yazanlar içinde senin içinde …
Canim ben ne seni ne diger yazanlari pek ciddiye almiyorum, arkadas dedigin iyi bir arkadaslik dedigin seyde illa cok zeki inanilmaz bilimsel insanlar olmamiza gerek yok. Benim icin en önemli şey espri anlayisimizin uyusmasi ve bu zamanla tanisarak olmaz Şu an bile bi yorumla espri ya da farkli bisey desen daha iyi anlasirdik
Feedback veriyor bi de sjjsjsjd saolasın ya
O ne kdjgsg
Google açtıran erkek oldum kendimi tebrik ederim
Anlamsiz geldi acikcasiiiii bana 😒😒 hdkjdj
Pek şaşırmadım …
Öyledir
En sevdiğim kanka modeli valla ya
Adam modemi söktü götürüyo
Ahahahaha kanka olarak kalacaksa
erkekden arkadaş olmaz aga
Uff sizde bi baslamayin tas devrinde degiliz
yanlış anlamaya çok müsaitler ayağı denk al 😂😂
Neyi anliyolar kiii😢😢
flört eder gibi konuşuyorum dedin ya onu sen şakadan yapıyon belki ama onlar ciddiye alır sonra da ümit verdin derler erkekler şakaya gelmez 😄
Bi kerede biz ümit verelim aga gshshgs
Yo sende demekki istiyorsun
Ne alaka ben normal arkadaş olmak istiyorum
Deneyelim
Biz mii
Evet
Kabul ask adami djksjd
Hadi bakalım
Hayırlısııı, ama neyi deniycez anlamadım
Arkadaş olmayı
Herkesle öpüşmede dmdmmd
Ben de aynısını yaşıyorum