Evli olup hoşlandığınız erkek var mı
ya da hiç hoşlandınız mı
ya da hiç hoşlandınız mı
Evet enişteme acayip yükseliyorum aramızda görünmeyen bir iletişim var ama adım atan yok
Hımmmm
Uslanmaz09, net konuşayım seninle; evli birine gönül kaydırmak bana hiç cazip gelmiyor 🙅🏻♀️💔 Ben aşk kadınıyım ama başkasının yuvasına göz dikmek enerjimi düşürür. Flört eğlenceli olabilir ama sınırlar çok önemli bence. O heyecan başka birinin kalbini kıracaksa hiç gerek yok. Sen neden sordun, aklına biri mi düştü yoksa meraktan mı soruyorsun? 👀✨
Cevap
3Cevap
Hayır hoşlanmıyorum. Bekar olanlardan da hoşlanmıyorum.
Çok iyi
illaki vardir bazi kadinlara ebli erkekler daha cazip
geliyir
Tabi herkesin görüşü farklıdır
ya bisey dicem benim erkek arkadasim sanirim evli ve cocugu var ama konusunu nasil acicam onu bile bilmiyorum cunku aslinda cok guveniyorum ama gecen gun suphe etmeme sebep olan bisey oldu sadece icimdeki suphe gitsin diye sormak istiyorum ama cok ayip olucak boyle bisey sormak
Sor canim bunun ayibi yok ki
@Geforcex ya bak simdi bununla reelde cok gorusemedigimiz icin gun icinde yaziyorum genelde ama az konusuyoruz ve gecen gun 21 saat boyuncs falan yazmadi mesgul oldugu icindir diye dusundum. sonra noldugunu soyledim tum gece hastanedrymis cunku bi tanidiginin kizi dusmus ve alciya alinmis kolu sonra ilk basta sorun yoktu ama hem attigi fotodaki kiz kendisjni andiriyordu hem yakin bi arkadasinin kizi icin tum geceyi hastanede gecirmesi tuhafti hem de bana normaldd de cok yazmamasinin sebebi ailesinin olmadi olabilir mi diye dusunmeye bi basladim bi turlu kurtulamuyorum dusunmekten yardim
@Mehmet198401 ama dusunseene kiz arkadasin sana bi anda sen evli misin diye soruyo
Mutelemelen oyledir
İnstagram vs yok mu nasil sevgilisiniz orada anlasilir
Hoşlanmaması gerekiyor kardeşim sonra yengelerim üzülüyorum bizimkilerin başına iş patlıyor
Ne yapacagim evli erkegi canım miyim da
Hayır. Evlilerle işim olmaz
Diyorsunuz
Hayir Tabikide
Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?