Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Selam , aradan 5 ay geçmiş neden hâlâ takip ediyorsun ki? 5 ay kısa bir süre değil uzun bir süre şimdiye kadar çoktan unutmuş olman lazımdı ve eski sevgilinin bir amacı yok seni unutmuş yoluna bakıyor
11 Yorumla
Soran4 ayBen önceki ilişkimi yani sevgili olamadık hoşlandığım kişiyi 3 sene unutamadım
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an içinde hafif bir kurcalanma var gibi hissediyorum, normal bu 💔 5 ay sonra yeni kızlar eklemesi büyük ihtimalle yoluna devam etme çabası. Tanımıyor olması flört merakı, ego tazeleme ya da “bak ben iyiyim” mesajı olabilir. Ama dürüst olayım, bu onun motivasyonu; senin değerini değiştirmez 💅✨ Asıl soru şu: Onu hâlâ önemsediğin için mi takıldı aklına, yoksa sadece merak mı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
4 ayBeş ay tebrik edilmesi gereken bir süre
04 Yorumla
Soran4 ayCidden mi ya
- 4 ay
Evet iyi bir insanmış
Soran4 ay5 ay kısa bir süre
- 4 ay
Bence değil hiç değil hem de
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
4 ayUlan bu erkeklerde hep aynı , erkeğin kendisinden sonra hiçbir kadınla Temas kurmayacağını zanneden kadın ise apayrı
02 Yorumla
Soran4 ayTamam da insanın biraz saygısı olur bir diğer karşı cinsten uzak durur
- 4 ay
Demek ki bu ve bunun gibiler saygısızın önde gidenleriymiş hanımefendi
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. la 5 ay geçmiş napacak rahibe teresa gibi mi takılacak yürür mürür bişey yapar.
04 Yorumla
Soran4 ayNeden yürüyecek ne gerek var
Soran4 ay2 buçuk yıllık ilişkiden çıkıp mı? Lütfen şu or***pu çocukluğunu normalleştirmeyin
- 4 ay
ya kızım psikopat mısın sen? ayrıldınız bitti gitti geçmiş üzerinden nerdeyse yarım yıl millet öleninin arkasından yası bile bu kadar uzun tutmuyor napacak kalan hayatını eli şeyinde mi geçirecek? ya da hadi sizin anladığınız aşk meşk mecradan konuşayım bu çocuk kalan hayatını yalnız mı geçirecek?
Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. 5 ay geçmiş senin amacın ne, niye hala takip ediyosun, istersen yüzbin kız takip eder
03 Yorumla
Soran4 ayOna geri döneceğim
Soran4 ayİsteyecek istemiyorsa belli eder zaten engeller ya da bir şey yapar
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Aradan 5 ay geçmiş yani artık sanane eskiyi neden eskide bırakmıyorsun
02 Yorumla
Soran4 ayÇünkü tekrar yazacam ona
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayTanıyıp tanımamanın bir önemi yok bazıları için kız olması yeterli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ay5 ay gecmıs ama normal degılmı
04 Yorumla
Soran4 ayAslında 4 ay geçti de ayıp olmasın diye 5 ay dedim
- 4 ay
Sen hala ayrılık acısı cekıyorsun bellı.. uzun bir ılıskımıydı sızınkısı
Soran4 ayEvet 2 buçuk yıldı
- 4 ay
Pusta bak ne cabuk unuttu senı.. ben flortsunuz falan sandım hanı 2-3 ay takılıp ayrılanlardan
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yeni kişiler tanımak istemiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
4 ayBabayla zor yarışır lar diyo bam bam bam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay5 ay geçmiş sevmiyorsa niye arkandan yas tutsun
01 Yorumla
Soran4 ay5 ay kısa bir süre kendine odaklandın biraz. Niye tanımadıklarını takip ederek or***pu çocukluğu yapıyor sanki evlenecek onunla
4 ayboş ver kanka onuu exin o senin
02 Yorumla
Soran4 ayYok yine yazacam ona
Soran4 ayBir şekilde olduracam
e hayatina devam ediyor
01 Yorumla
Soran4 ayTekrar arayacam onu sadece zamanını bekliyorum
Knka 5 ay geçmiş koskoca 5 ay bırakta eklesin
06 Yorumla
Soran4 ayYok sadece gururlu çünkü ben onu sildim terk ettim
Soran4 ayÇünkü onda iz bıraktım ama bıraktığımı sanıyordum görünen o ki öyle değil neden erkekler böyle niye bir ay duramıyor
Soran4 ayDiğer erkekten kastın ne
Gizli Üye(30-35)4 aySen erkek eklemiyormusun
088 Yorumla
Soran4 ayBir iki kere ekledim sonra çıkardım zaten
Cevap sahibi4 ayInsan hayatina birini almak isteyebilir hala onu takip etmis olman.
Senin takimtili oldugunu gosterir bittiyse bitti.
Soran4 ayTakıntılı değilim ama biraz daha zaman geçsin arayacam çünkü ilk seviglimdi
Soran4 ayTamam da ilişkinin üzerinden 4-5 ay geçti insan bekler
Soran4 ayİstemiyorum
- 4 ay
Biraz daha beklersen arasanda açmayacak gibi. Gönlün varsa vakit kaybetme git ara. Sonra çok pişman olma
Soran4 ayAma o başkalarına yazıp takipleşmeyi biliyor yok biraz daha yokluğumla onu terbiye etmem lazım ancak terbiye olmamış yeni kız eklemesinden belli
- 4 ay
Bence senin psikolojik sorunlar var. Özellikle narsistlik bozukluk
Soran4 ayNeden peki neden böyle düşündün
- 4 ay
Adam kurtarmış kendini. bence bulaşma yazık o adama
Soran4 ayHaydaaa kendin ilgisizdi, kendi umursamazdı, kendi uzak mesafeden yanıma gelmiyordu ben terk edince mi suçlu oldum
- 4 ay
Yokluğumla terbiye etmem lazım diyorsun. Diğer yorumlara baktım. Üzülmesi ağlaması lazım diyorsun. Terk ettim onu travma bıraktım iz bıraktım diyorsun. Karşındaki insan böyle bir muameleyi hak eder mi? Gerçekten seven biri acı çektirir mi? Sen onun senin için acı çekmesinden zevk alıyorsun. Egoistsin çünkü sevgi değil senin ki egosal beslenme
Soran4 ayHak ediyor o benim için hiç çabalamadı
- 4 ay
Ve çok acınası. Umarım o adam yoluna bakar. Karşısına onu gerçekten seven, değer veren biri çıkar mutlu olur
Soran4 ayBen onu köpek gibi seviyordum ancak bana ilgi göstermedi hiçbir şey yapmadı ben onun en zor zamanlarında ona destek oldum ancak benim için çabalamadı
Soran4 ayBeni o noktaya getirdi çok seviyordum aslında ama bazı şeyler beni katılaştırdı
- 4 ay
Sen onu terk ederken duruma razı oldu mu? Hemen kabullendi mi
- 4 ay
Çabaladı mı seni kaybetmemek için
Soran4 ayZaten bu saatten sonra onu ikna edip konuşup görüşüp evlenmem mümkün değil fakat bir zamanlar onunla evlilik hayali kurmuştum şimdi de kimseyi sevemiyorum evlenmek bile işkence gibi geliyor başkasıyla
Soran4 ayHayır keşke çabalasaydı
Soran4 ayİlk bir buçuk yılda çabalıyordu da sonra bıraktı çabalamayı hep ben çabaladım
- 4 ay
Uzun süre sevgili miydiniz
Soran4 ay2 buçuk yıl diyorum sana ve bittikten 4-5 ay sonra biriyle takipleşmiş diyorum
- 4 ay
Gitmene razı olduysa sevmemiş ki zaten. Belki de ayrılmanı bekliyordu senin. Onun ekmeğine yağ sürdün
Soran4 ayEvet zaten öyle sırf ayrılayım diye kendinden soğutmaya çalıştı ilgisiz bıraktı ama neden benim ayrılmamı bekliyordu da kendisi ayrılmadı. Bu or***pu çocukluğu değil de ne? Sırf kendi vicdan yapmamak için bana bıraktı yükü şerefsiz
Soran4 ayŞey demiştim zaten engelleyim de bir rahatla demiştim sonra o da “aynen iyi olurdu” dedi zaten onu demesi üzerine engelledim ulaşmaya da çalışmadı
- 4 ay
Sorumluluk, suçluluk hissetmemek için. O ayrıldı zaten diyebilmek için vicdanen rahat olmak için
- 4 ay
2,5 yıl berabermişsiniz hiç sevmese durmazdı o kadar sonradan mı bozuldu?
Soran4 ayVe İnstagramda başka kişiler takip etmeye başladı eskiden olsa çabalardım onu elde etmek için elimden geleni yapardım ama onun bu hareketleri çok yıprattı beni halim yok yeniden elde edip çabalayacak dermanım yok
Soran4 ayEvet sonradan bozuldu çünkü uzak mesafe olduğu için sorunlar çıktı çok özlemekten kaynaklı. Uzak mesafede olmasak çıkmayacak sorunlar uzak olmamızdan kaynaklı problem oldu ben çok çabaladım daha ne yapabilirim bir kız olarak
- 4 ay
O zaman sal çayıra gitsin. Otlansın bir süre belki değerini anlar da gelir
Soran4 ayAynen o yüzden biraz hevesini alsın zaten durduramam onu istesem de. O yüzden değerimi anlamasını bekliyorum
- 4 ay
Uzak mesafe maalesef zor ve sevgisi yetmeyen kişi ayrılıyor sen ne yaparsan yap lanet olası erkekler çabalamayınca olmuyor
Soran4 ayAma çok gururlu bir tip ben onu engellediğim için zannetmiyorum döneceğini yani yine benim dönmem gerekiyor çünkü
Soran4 ayİşte 2 yıl onun çabalamasını bekledim hep ben çabaladım
- 4 ay
Aşkta gurur olmuyor canım inan bana. Gururu sevgisinden büyük demek ki. Zaten en başta ayrılmana izin vermezdi. Direkt kabullenmesi de çok şey söylüyor
Soran4 ayİşte yorduk birbirimizi ilk bir sene olsaydı illaki dönerdi çabalardı ancak yorulduğumuz için ikimizin de hlai kalmadı aslında ayrılmak en iyisi oldu çünkü artık birlikteyken bile düzelmiyordu hiçbir şey
Soran4 aySon birkaç ay benim zorlamamla ilerledi yani öyle söyleyim
- 4 ay
O zaman önüne bak canım. Nasipse döner dolaşır gelir yemenden, değilse ne gelir elden
- 4 ay
5 ay boyunca kız eklememesi de takdire şayan bu arada. Benimki ayrılır ayrılmaz eklemişti de
Soran4 ayİşte kızla konuşmadan duramıyorlar neden acaba
Soran4 ayBen bir kişiyle konuştum sonra onu takipten çıktım zaten midem kaldırmadı zaten yorulmuşum
Soran4 ayİşte ilişki uzun sürdükçe SORUNLAR çıkmaya başladı ben bu soruların çıkmasını istemezdim tabii ki elimde olmadan çıktı anladın mı uzak mesafede olduğu için onun getirdiği bir yıpratma olayı vardı yani
Soran4 ayAncak o bunların hepsini yanlış anladı halbuki ben onu çok sevdiğim için özlem duyduğum için istemeden bir şey çıkartıyordum esastır onunla daha çok konuşmak için ancak o bunu yanlış anladı kızdım ona bağırdım ancak bana karşı yapmadıklarını ben ona haykırıyordum yani elimde olmadan asabi yaşıyordum yine çok sevdiğimden çok bağlı olduğumdan Ancak kendimi yanlış ifade ettim sanırım o da onu kaybetmeme sebep oldu ve onun en zor zamanlarında ben vardım atandı atanmadan önce markette çalışıyordu yanında ben vardım ehliyetini aldı arabasını aldı hep o zamanlara ben şahit oldum ve onun en zor zamanı en yalnız zamana karşına çıktım aramızda çok güzel bir ilişki vardı ancak işte dediğim gibi uzak mesafe bizi çok yıprattı ve bana son zamanlarda şey demeye başladı işte ben de diyordum zaten de bir laf yapıyordumuzak mesafe olmaz zaten diye ancak o gerçek söylemeye başladı gerçekten bizden olmaz demeye başladı ve şu anki Instagram’dan takipleştik kızın profiline baktım kız kendinden uzakta bir yerde yaşıyor yani ve ona rağmen istek atmış konuşmuş ayrıca kız Ankara’da yaşıyor kendi Erzincanda ve 5.06 gün geçmiş hala takipleşiyorlar
Soran4 ayTakipleştiği kızın diyececektim yanlış oldu
Soran4 ayYani elimde olmadan onu çok özlediğim için ve bunalttım için kaybetmeyi bunalttım kısaca bunu olmayan adam böyle davranmaz çabalar eder ama işte çok sıkmışım farkında olmadan ve bir şeyi çok sıkıp bıraktığında iyi olmuyor dengemiz şaştı yani dengeleri biraz da ben bozdum açıkçası onun üstünden ilgisini çektiği zamanlarda ben onu çok üstüne gittim nefes aldırmadım yani aslında normalde de o abartıyordu nefes aldırmıyorsun diye ve bu söz beni aşırı kırdı sana anlatamam yani şu an ben ayrılarak eşit hani dengeleri eşitlemiş oldum anladın mı hani normalde şey olur ayrılınca sen değere binersin hani senin değerin üste çıkar çünkü kaybettiği şey kıymete biner ya bizde değerler dengelendi ayrılınca ben
Soran4 ayBizim biraz da inancımız kalmadı ben biz zaten en başından beri uzak mesafedeydik o atandı kendi memleketine yine uzak mesafede olduk hani artık bu noktadan sonra sürekli sürekli uzak mesafe insanı yıpratıyor diyoruz hani bir araya gelmek istiyorsun bir de aranda SORUNLAR çıkınca karşındakinden de sogumaya başlıyorsun sana karşı ilgisi azalınca da sogumaya başlıyorsunbunların hepsi üstüste gelince hani artık görüşmek bile istemiyorsun normal şartlarda ben bir yıl öncesine kadar hani bu kadar uzun süre konuşmadan duramazdım ancak demek ki durabildi göre ben de bir şeyler demiş ama hala acısını çekiyorum yani
- 4 ay
Çok tanıdık geldi benim hikayeme benziyor. Uzak mesafe olmuyor sana karşı duygularım da azaldı diyerek bitirdi ilişkiyi. Ben çok seviyordum. Erkekler öok nankör körün gözü açılınca ilk bastonunu kırarmış
Soran4 ayBu kadar uzun süre konuşmadan durabildiğine göre bende de bir şeyler bitmiş hala acısını çekiyorum
Soran4 ayBen bitirdim ilişkiyi o değil
- 4 ay
Sorunlarınız çok mu üsün sürdü kaç defa tartıştınız meseka bu konudan? Birde nefes aldırmıyorsun diyecek kadar naptin ki adama
Soran4 ayİşte beni sevseydi öyle düşünmezdi sevmediği için nefes aldırmadığımı düşünüyor
- 4 ay
Erkekler sevse bile bazen bunaldığında gerçekten böyle düşünebiliyor. Bizim gibi değiller bende bunu sonradan anladım.
- 4 ay
Napıyordun mesela sürekli tartışma mı çıkarıyordun sürekli mesaj mı atıyordun gerçekten bunalttın mı o mu öyle hissetti acaba
Soran4 ayŞimdi güzelce detaylı anlatacam ama yemek yiyorum
Soran4 ayEn son bir çıkarımda da bulunacam ve haklı olduğumu düşünüyorum senin de hak vereceğine inanıyorum
- 4 ay
Tamam ye bakalım
Soran4 ayŞimdi şöyle izah edeyim her ilişki güzel başlar başta insana çok iyi hissettirir harika hissettirir zamanla vakit geçirirsin uzak mesafe de olabilir bu değişmez birlikte olmaktan mutlu olursun dersin ki ben artık bundan sonra kimseyle tanışmam ve bu kişiyle evlenirim diyorsan o kişi gerçekten sen de bir şey bırakmıştır ve çok değer vermişsindir hani çünkü kolay kolay Kimseyle evlilik düşünülmez normalde çünkü evlilik öyle basit bir şey değil zaten ki daha önce hiç sevgilin yoksa ve gerçekten senin için harika olacağını düşündüğün kişiyle tanıştıysan ve bu kişi sana evliliği hatırlattıysa o zaman çok güzel oluyor ancak ilişki ilerledikçe birtakım sebeplerden dolayı uzak mesafe okul atanamama gibi durumlardan dolayı Bir araya gelemeyince Özlem’in de getirdiği duyguyla beraber SORUNLAR çıkıyor tartışmalar çıkıyor zaten ilk o kırılma noktaları ilk tartıştığın zaman oluyor eğer ondan sonra güzelce öpüp barışıldıysa eğer, güzelce açık iletişimle konuştuysan sıkıntı olmuyor çünkü iki tarafta çözüyor olayı kafasında soru işaretleri kalmıyor ve kaldığı yerden devam edebiliyor ancak SORUNLAR tartışmalar çözülmedi ise hep halının altına itildiyse o gün geliyor birikiyor birikiyor birikiyor ve öyle bir noktaya geliyor ki artık patlıyor bizde de aynısı oldu ve o patlama olduktan sonra ilişkide sen bir daha eskisi gibi olamıyorsun çünkü o ilk hissettiğin duyguları hissedemiyorsun çünkü karşındaki de eski insan değil ilk tanıştığın insan değil sen de ilk tanıştığın insan değilsin evet ilişkiler zamanla değişir sevgiyle FİLİZLENİR fakat bizdeki filizlenme sevgiyle değilde tartışmayla ilgisizlikle filizlendi Haliyle arada soğukluk ve kopuklara sebep oldu ve buna rağmen ilişkiyi sürdürünce aynı olay şuna dönüyor elini ilk ilk başta soğuk suya tutarsın sonra çekersin sonra tutarsın ancak sürekli tutarsan yani elinle ya sıcak suda soğuk suda sürekli tutarsan bir noktadan sonra o acıyı o soğukluğu sıcaklığı hissetmezsin çünkü uzun süre onun içinde kaldığın için artık acı vermez
Soran4 ayİlişkinin başında ben de tartışma ilgisizlik olacağını düşünmezdim ancak ilişki süresi uzadıkça bunlar oluyormuş onu fark ettim ben ilişkide yaşanılanlardan ziyade şuna inanıyorum o insan senin zor zamanlarında sana destek oldu mu sana destek çıktı mı bu insan sana laf da etse küfür de etse sen o insanı başında taşıyacaksın çünkü kimse yokken senin yanında o vardı buna rağmen o insanı bırakmayacaksın sırf bu şekilde sana destek olduğu için. ne madem üstüme geldi bana nefes aldırmadı olaylarını bile düşünmeyeceksin çünkü o insan sana destek çıktı sen onun yanında olmayı bileceksin anladın mı bir insanla uzun süre görüştüysen o insana sahip çıkmasını bileceksin işte benim eski sevgilim bunu yapamadı bunu beceremedi hem iki yıl buçuk yıl 2:30 yıl benimle gönül eğlendirdi ama soğumasını da ilgisiz davranmasını da beni de beni kaybetmeyi de göze aldı şuna açık söyleyim o bana yaşattığın aynısını komple yaşayacak ama ne zaman olur bilmiyorum şu an olmaz diye düşünüyorum sana dedim ya beş ay sonra yeni kız ekledi işte konuşmaya başladı falan onunla da bir şey olmaz çünkü şu an can sıkıntısından konuşuyor hani gerçekten bir şey olacağından değil çünkü ne kadardı birileriyle konuşsa ben hep onun aklına geleceğim biliyorum çünkü o da benim aklıma geliyor ve beş ay uzun gibi görünse de aslında çok kısa bir süre sonuçta bir yıl olmamış yani ara sıra illaki akla gelecek ama yıllar geçtikçe tabii ki unutulur yani 2.03 yıl geçsin tabii ki o zaman yeni kızlar ekler bunda biz buna lafım yok zaten
Soran4 ayDiyorum ya hani beş ay sonra kız ekliyor filan insan neyi düşünüyor biliyor musun ben mesela bir ilişkiyi yıllarca unutamıyorum bir başka ilişkiye hazır olana kadar eskisini unutmam yıllarımı alıyor çünkü her bir insanla aramdaki bağ koptuğunda mesela bahar ayındayız Mart Nisan Mayıs ayları hep onunla geçirdiğim zaman aklıma geliyor sonra yaz ayı oluyor onunla konuştuğum görüştüğüm güldüüm zamanlar aklıma geliyor o her dönem her mevsim bana onu aklıma getiriyor yani ilk onsuz baharı ilk onsuz yaz ayı ilk onsuz sonbahar ayı ilk onsuz kış ayı şeklinde böyle böyle benim yıllarımı alıyor bir insanı unutmak çünkü geçen yıl yaz ayında o vardı onunla konuşuyorduk ama artık bu yaz ayında yok ben bunları bile düşünüyorum
Soran4 ayAma bir insanla alakalı ya ben bundan sonra artık başka bir insanı tanımam ben artık bununla ömrümün sonuna kadar birlikte geçiririm çünkü ben bana göre insanı buldum dediğin insan sen de iz bırakan insandın ve bunu unutman gerçekten çok zordur çünkü kimse onun seviyesine erişemez kimse onun gibi olamaz kimse onu hissettiğin duyguları bir başkası sana hissettir Emas vebunları hissederken bir başkasına aynı gözle bakamazsın onunla evlilik düşünemezsin hele üzerinden beş ay geçmişken
Soran4 ayHissetittiremez diyecektim hepimiz geçmişte birilerini sevdik hoşlandığımız kişiler oldu onları da öyle böyle unuttuk ama hissettirdikleri hala aklımızda dediğim gibi bir ilişkinin içindeyken o anın kıymetini bilmek gerekiyor çünkü ileride dönüp baktığında keşke şunu yapmasaydım dememek lazım çünkü insan çok pişman oluyor ki ben şunu düşünüyorum hani az önce de örnek verdim ya elini sürekli soğuk suya tutarsan ilk başta o soğukluğu hissedersin ancak elin soğuk suda kaldıkça artık hissetmezsin ya eline aynı onun gibi oluyor yani bir noktadan sonra sürekli aynı tartışma sürekli aynı acı sürekli aynı üzüntüyü yaşadıkça insanın böyle beyni yoruluyor böyle hissedemiyorsun artık böyle kafan yoruluyor psikolojin kaldırmıyor artık ne olacaksa olsun yeter ki benim moralim bozulmasın psikolojim bozulmasın diyerek çok sevsen bile ilişkiyi bitirmek zorunda kalıyorsun çünkü artık kendini düşünmen gerekiyor ilişkinin de bu noktaya gelmemesi gerekiyordu fakat benim ilk ilişkim olduğu için maalesef bilinçsiz davrandım vermemem gereken ilgiyi verdim belki önceden ilişkim olsaydı ve bu kişiyle tanışsaydım ben yine bu kişiyle evlenirdim ancak daha önce bir ilişki tecrübem olmadığı için hep yanlış davrandım karşımdaki insanlara gereksiz ilgiye boğulduğum bazı hatalar yaptım fakat payımı aldım ancak keşke o kişi benim ilk sevgilim olmasaydı keşke ben başka başta ilişki tecrübesi yaşayıp bu kişiyle tanışıp evlenseydimancak olmadı
Soran4 aySonu çok iyi anlatamadım umarım anlamışsındır dedim ya beş ay geçti şimdi biriyle takipleşti belki onunla konuşuyordur ne olduğunu ne yaptığını bilemiyorum ancak benimle olamadı o ilişkisini yaşayamayıp bir başkasıyla evlenmeye kalkacağını çok zannetmem ya şu an biraz da maksat zaman geçirmek bir karşı cinste konuşmak yalnız kalmamak amaçlı konuştuğunu düşünüyorum çünkü gerçekten evlilik niyetinde olsaydı uzak mesafeden birisiyle yine konuşmazdı çünkü şu anki konuştuğu kız kendisinden şehir olarak uzakta bir yerde yaşıyor şöyle söyliyim o kadar da karaktersiz değil bazı insanlar vardır uzun ilişkisi 6.07 yıllık ilişkisi biter 3.04 ay sonra bir başkasıyla evlenir ya onu yapacak olsaydı yapardı şimdiye yani ben öyle düşünüyorum yapacak olsaydı yapardım ama yapmadığı o kadar da demek ki karaktersiz değilmiş tabii birini bulsaydı bilemiyorum artık kendi şehrinden birini bulamadığı için belki de böyle zaman ilerledikçe böyle yeni insanlarla tanışma gerçekten zorluyor insan ama fark ettim yani bundan 3.04 yıl önceki o tanışma hevesinle şu anki tanışma Hevesin aynı olmuyor biz de şu an ben insan tanımak istemiyorum artık ancak bundan dört yıl önce 19:20 yaşındayken böyle insanları çok seviyordum insanlarla konuşmayı onları eğlendirmeye çok seviyordum hayatımdaki kişilerle alakalı ona karşı duyduğum sevgi insanları da sevmeme neden oluyordu çünkü bana bu hayatı sevdirmişti o yüzden etrafındaki her insan benim için özel geliyordu demek ki diyordum ki hayatta böyle insanlar da varmış içimden böyle insan sevgisi taşıyor
- 4 ay
Çok iyi anlıyorum seni tartışma he en ilişkide oluyor önemli olan o sorunları çözebilmek. İki insanın birlikte kalmaya gönlü varsa eğer her türlü şey geçiyor aşılıyor. Ama iki taraftan birinin o kadar isteği yoksa gönlü yoksa sen ne yaparsan yap o olmuyor. Tek başına çabalasan da durum değişmiyor. Evet tartışmalar ilişkiyi soğutuyor ama tartışmasız ilişkide yok yani. İlla bir yerde yaşanıyor. Önemli olan kişinin seninle kalmaya gönlü olması
- 4 ay
Bizim de ilk başta iyiydi fakat sonra iletişimden dolayı tartışmalarımz çıktı. 6-7 kes tartıştık gün içinde yazmıyordu çünkü. İşi olsa da olmasada. Genel olarak ilgisizdi canı isteyince duyularını gösteriyordu. Bende hem özlediğim için hem de merak ettiğim için iletişim istiyordum. 6-7 defa tartıştık bu aynı konuyu. Daha sonra o soğudu. Duyguları azaldı biraz. Hemen ayrılmadık ama 1,5 ay geçti eski hisleri gelmedi ayrıldı. Her şey ters gitti o tartışmalardan sonra
- 4 ay
Bu yüzden anlıyorum seni. İnsan geriye dönüp baktıgında keşke demesi çok kötü bir şey. Keşke diyeceğim bir şey olmasaydı o tartışmaları çıkarmasaydım içim daha rahat olacaktı. O rahatlık da en büyük teselli zaten
Soran4 ayBilmiyorum ya onunlayken ki kendimi bile çok özlüyorum
Soran4 ayama şimdi tartışmaları sen çıkardıysan senin üstüne yıkmıştır kesin senin yüzünden böyle soğudum demiş olabilir sana
- 4 ay
Hayır demedi.
Soran4 ayBilmiyorum ya istediğin kadar kendini yırt ağzınla kuş tut her türlü emek ver yatırım yap erkek senin kadar istemiyorsa senin kadar çabalamamışsa olmuyor gerçekten olmuyor ben inanmıyordum hayır olacak diye direniyordum ama gerçekten olmuyormuş etrafındaki herkes beni tembihledi senin kadar uğraşmıyor senin kadar çabalamıyor sen daha neyin derdindesin niye elde etmeye çalışıyorsun diye çok söylediler ama benim içimde böyle sebebini açıklayamadığım elde etme arzusu vardı Bir tutku vardı ona karşı içimde yani onu benim bir şekilde elde etmem lazım sevsem de sevmesem de onu benim bir şekilde elde etmem ona sahip olmam gerekiyordu maalesef bu konuda çok şeyim kimseyle paylaşmak istemiyorum ileride aramız bozulur başkasına giden başkasıyla evlenir diye hep korkuyordum ve korktuğum başıma geliyor yani başkasıyla konuşmaya başlamış ve öyle Instagramında çok takip ettiği kız yok yani bir tane kız var şu an hesabımda önceden kime istek atsa ya takipten çıkarıyordu kızlar ya da engelliyordu onu ama bu sefer karşılıklı takipleşiyorlar ama uzak mesafeler acaba aralarında bir şey olurlar mı diye düşünmüyor değilim bilmiyorum artık
Soran4 ayHesabında bir tane kız var diyecektim
- 4 ay
Sana tavsiyem ne biliyor musun. Sen de ondan soğuyana kadar git onunla ol. Bu yarım kalmışlık duygusu pişmanlık duygusu insanı içten içe tüketir.
Soran4 ayBöyle içimden tam yazma isteği geliyor böyle yazasım geliyor onu o kızdan uzaklaştırmak için onunla eski zamanlardaki gibi olmak için tekrardan arayıp konuşma isteğim geliyor ama sonra yine aynı şeyleri yasayacagiz hani onu düşünmek bile insanı yıpratıyor evet onunla olmak istiyorum ama onunladayken son zamanlarda onunla hissettim o duyguları hiç özlemiyorum onunla ilk 1 buçuk yıldaki hissettiğim şeyleri çok özlüyorum ancak o artık o kişi değil yani onu ilk tanıdığım haldeki gibi değil o da değişti ben de değiştim ben mesela ilişkinin ilk başlarında çok böyle deli dolu çok hayat dolu bir insandım enerjimi sömürdü yani eski enerjim kalmadı ama onunla her şeyi yaşadığım hissettiğim o duygular o kadar fazlaydı ki ve ilk sevgili olmanın da etkisi çok fazla ama ben onun ilk sevgilisi değildim işte
- 4 ay
Çok pişmanım ben de. İlişkiye zarar veriyorsun diyordu. Ben düşünemedim duygularını bu derece etkileyeceğini. Akşama kadar yazmıyordu ama arıyordu veya mesaj atıyordu. Şimdi diyorum ki keşke yine yanımda olsa da yine akşam arasa. Yazmasa da olur diye.
Soran4 ay
Demişsin ki ondan Soğuyana kadar onunla birlikte ol hani uzak mesafedeyiz ya yine olamıyoruz ve ben eğer onunla konuşursam soğumayacağım aksine daha da bağlanacağım onunla konuşmam beni daha da ona bağımlı hale getirecek ama şimdi 4.05 ay geçmiş ya hani bende de biraz ilerleme var zaten soğumasam zaten hani 4.05 ay durmazdım hani ben de bir şeyler demek ki yavaş yavaş bitmiş ancak şimdi benle hiçbir şey olamadı ya hani uzak mesafedi zaten doğru düzgün görüşemedik bitti falan şimdi bir başkasıyla benle işte yaşayamadığı şeyleri yaşaması beni korkutuyor hani sırf bu yüzden bir başkasıyla olmasını istemiyorum bu yüzden takıntı yapmış durumdayım yani Sanki biz her şeyimiz mesafeden gelseydi böyle daha fazla gelseydi biz çoğu şeyi yaşasaydık ben çok da umrumda olmayacaktı ama hiçbir şeyin daha da Yaşayamamadan bitince insana çok koyuyor diyorsun ki bir başkasıyla mı yaşayacak her şeyi bir başkasıyla mı evlenecek bu kadar birbirimize yatırım yaptık şimdi hiçbir şey olmamış gibi nasıl hayatımıza devam edeceğiz diyorsun ve bu şekilde devam ediyorsun ama hani hani böylebomboş geçiyor hayat hiçbir anlamı yok yani
- 4 ay
İkinci sevgilisi miydin. İlk sevgilisni unutamamıştır belki. Bu erkekelr ilk aşkını unutamıyor. Bakma böyle olduklarına her erkeğin gerçekten istediği bir kişi hep vardır. Maalesef o kişi biz değilmişiz. çok üzülüyor insan nasıl geçecek onu bilmiyorum günden güne eksiltiyor insanı bu his
Soran4 ayAynı bana da aynı şeyleri söyledi böyle davranırsan ilişkiyi yıpratırsın aradaki aradaki bağları hasar veriyor dedi ama ben bunun farkına varamadım çünkü beni her koşulda bırakmaz benden soğumaz diye düşündüm o yüzden zaten rahat et hareket edebiliyordum bu kadar fakat ilk ilişkim olmasından kaynaklı çok toydum yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum ama çok seviyordum tek bildiğim şey bu çok seviyordum yani kendimden bile çok seviyordum onu her sabah onunla uyanıyordum her sabah onunla yatıyordum ancak son birkaç aydır zatenbendeki etkisi azalmaya başlamıştı yani özlemiyordum artık zaten o zaman ben de anladım ben de bir şeylerin koptugunu ama böyle olması bile çok zoruma gidiyor hani böyle kopmuş halinde olmak bile beni acıtıyor canım
Soran4 aybiz henüz sevgili olmamışken o ilk 19 yaşında aşık olduğu kişiyi rüyasında gördüğünü söyledi işte rüyasında kız demiş ki kız nişanlanıyormuş o da gel sen beni al benle nişanlandı rüyasında😃 öyle rüya gördüm falan demişti sonra ben buna tavır almıştım böyle eski hoşlandığın kişiyi rüyasında gördüğünü bana anlattığı için uzak durmuştu falan kıskandığını belli etmiştim zaten ondan sonra bizim aramızdaki ilişki başladı ancak bana hep şunu diyordu kendisi 31 yaşında bu arada ben diyordu 19:20 yaşındaki halimle eğer senle birlikte olsaydım her şey daha farklı olurdu falan diyordu o 19 yaşındaki halinle muhtemelen birisini çok sevmiş ama onunla sevgili miydi hoşlantı mıydı platonik miydi artık uzun bir iş miydi onu bilmiyorum ancak dedi ki bana 19:20 yaşlarında eğer tanışmış olsaydık bizim harika bir ilişkimiz olurdu falan diye anlatıyordu banaama bana o şekilde rüyasını anlatması hoş değildi yani bayağı üzmüştü beni sonra zaten bir daha öyle yapmam falan dedi ama anlamıyorum 19:20 yaşındaki o yaşı hissettiği şeyleri bir insan neden hala hatırlar 31 yaşına gelmesine rağmen
Soran4 ayKız gel beni al benimle nişanlan demiş
Soran4 ayUzak durmuştum
Soran4 ayİkinci sevgilisi değilim bir 19 yaşındaki haliyle işte unutamadığı biri var bir de bundan yaklaşık 5.06 yıl önce zaten iki yıldan uzun süren bir ilişkisi olmuş sonra kız yine bunu terk etmiş sonra işte aradan yine birkaç yıl geçmiş şimdi de işte ben vardım ben de iki yıl kadar ilişkisi oldu şimdi benle de bitti
- 4 ay
Aşık olmuş işte ilk aşklarını unutmuyorlar bir daha da kimseye öyle bakmıyorlar demekki
- 4 ay
Özele gelsene burada zor oluyor yazdıklarını bulmak
Soran4 ayTamam
Soran4 ayİstek attım
- 4 ay
Sizin tsrtışmalar ne kadar sürdü yani çok mu tartışıyordunuz
Soran4 ayTartışma oluyordu sonra bir şey olmamış gibi davranıyordum ama kırgın uyuyordum ona karşı ancak yinede çok sevidğim için tolere ediyordum önemsemiyordum
Soran4 ayTartışma her ilişkide olur diye düşünüyordum ancak yanılmışım yani ben öyle yaptıkça onu daha çok gözüne battı ve neden oluyor biliyor musun mesela ilk ilişkisi olsaydı daha farklı olurdu hani daha çok sahiplenirdi anladın mı ancak ikinci üçüncü olunca o ilk zamanki hissettiği duyguları belki de ikincide üçüncüde kişi de tekrardan hissedemiyor belki bilmiyorum artık neden
4 ayNe olacakti ya
02 Yorumla
Soran4 ayÜzülecekti kimseyle konuşmayacaktı beni düşünüp ağlayacaktı
- 4 ay
Oyke bir dubya yok maalesef
Yeni iilişki kurcak
02 Yorumla
Soran4 ayOnun beynini si**yim
4 ayUnutmak
04 Yorumla
Soran4 ayZannetmiyorum
- 4 ay
Neden olmasın
Soran4 ayTek tek ekliyor kız onu eklemeyince takipten çıkıyor ama aynı anda bir sürü eklemiyor gerçi geçen bir kızla takipleşti ve karşılıklı
Soran4 ayUnutamayan insanın midesi kaldırmaz bir başkasını istemez konuşmak bile irrite eder
4 ayAyeıldın sana ne
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aysevgili yapmak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım