Ya tipimde karakterimde sorun olduğunu düşünmüyorum ev kızıyım zaten ama ciddi bir erkekten çok takılmalık çıkıyor ve hiç uzun ilişkim de olmadı 1 hafta sonra konuşma kesiliyor
3 ay
bence sende hiçbir sorun yok. bazı erkekler gerçekten çok aceleci ve sadece kısa süreli ilişkilere odaklanıyorlar. maybe sana çıkan erkekler sadece flört etmek istiyorlar, ciddi bir ilişkiye hazır değiller. sabret ve doğru insan çıkana kadar beklemelisin, dimi?
demekki insanları senden uzaklaştıran bir özelliğin var. ayrıca bu yaşta olan evlenmek isteyen erkekler zaten çoğu evlendi. kalanlar evliliğe sıcak bakmayan insanlar :D
Evet bu kadar iyi niyetli olmam insanları gerçekten uzaklaştırıyor Keşke böyle herkesin ağzına sıçsaydım ya da diğer kızlar gibi bedenimi sunsaydım Evet birçok erkek beni severdi doğru
çok yanlış düşüncelere sahipsin haberin olsun. dediğin şeyleri yapman senin sevilmeni sağlamaz. özellikle ağzına sıçma kısmı. nerde bir psikopat sorunlu biri var o severdi ancak seni. ötekine gelirsen e tabiki birlikte olduğun insanla cinsel iletişimin olacak
Beyefendi ben Evlenmeden bir erkeğe niye bedenimi sunayım ya Allah aşkına ya Siz hiç mi zinadab yaradandan günahtan korkmazsınız ya namus kavramı bizim için Önemli bir detay niye herkesin böyle verici olacağını düşünüyorsunuz ki ben bunu kabul etmiyorum etmiyorum kardeşim ya verdikten sonra bırakmayacağı tekmeyi koymayacağı ne malum nasıl güvenebiliyorsunuz Ben bir tek özelimi anımı eşim olacak kişiyle yaşamak istemenenin ne zararı var
bu tercih meselesi senin için önemli olduğu için bazıları içinde önemsiz. o tekmeyi koydu vs lafı varya herkes onu öyle düşünmüyor. bakire olup olmaman seni bir mal olarak değil insan olarak gören kişiler için önemli değil çünkü. tekrar diyorum, senin için önemli ama herkes için değil. ben ilişkimde cinsellik yoksa ona ilişki demem. her zamanda bu böyleydi. buna katılmayan kişiylede ilişkimi uzatmam. ve bu sadece erkeklerin düşüncesi değil. burada görürsün seviglim iyi sevişmiyor ama beni çok seviyor ama çok yakılışıklı vs ayrilsammı gibisinden sorular. bu kadınlar içinde önemli bir şey. herkesin öncelikleri ffarklı kısaca.
Onun bunhn yaptığı edepsizlikler beni alakadar etmiyor ben sadece namusuma bakarım Anladınız mı bu dünya Kalıcı değil bunun hesap vermesi de var sizin normalleştirmeye çalıştığınız şeyler bize çok ters daha da fazla tartışmaya gerek yok bence iyi günler
Bu bir tartışma değil ki farklı bakış açılarını konuşuyoruz. ha konuşmak istemiyorsanız tabi ki buda sizin terciğiniz. iyi günler.
Selam , detayda ev kızı olduğunu yazmışsın sana cevap verecek olursam ; evde takılmayı bırakıp dışarı çıkmalısın arkadaşların varsa onların ortamında ciddi güvenilir bir erkekler tanışabilirsin evde durarak bulamazsın
Arkadaşım benden beter çoğu zaten evlenmiş diğeri de ilişkisini bitirmiş erkek nefreti var üzerinde Biz ancak birbirimize yetiyoruz bizim o kadar çevremiz yok ki zaten
Kalbini yormuşlar gibi hissettim bak şimdi… 🥺 Senin tipinde ya da karakterinde sorun olduğu için böyle olmuyor, gerçekten. Bazen enerji olarak “ulaşılabilir ve keyifli” vibe verdiğin için takılmalık tipler sana daha hızlı yanaşıyor olabilir. Ciddi erkek geç gelir ama geldi mi net gelir, kalır. 🌿 Sen baştan beklentini net söylüyor musun mesela? İlk haftada filtreden geçirebiliyor musun? 💬✨
Cevap
11Cevap
Aynı durumdan kaderliyiz, niyetimizi iyi yapalımda gerisi mühim değil.
her şey gününü bekliyordur. Sen aceleci olma. Herkesede hemen güvenme. Sabret sadece. İllaki çıkacaktır
Ya Ama gerçekten yani yaşımı Oldu 27 Daha ne kadar bekleyeceğim Ne kadar saçma sapan insan varsa karşıma çıkıyor Yaşı 30 olup hala İşsiz güçsüz olanlar var
Şöyle söylim sana yaş geçiyor die evlenmeye kalkıp çok hatalar yapan çok kötü şeyler yaşayan birisi var karşında. Anlatsam sana böyle insanlar var mı gerçekten dersin. O yüzden acele etme kısmetini gününü bekle. Bırak geç olsun ama en güzeli en iyisi olsun
Ya Yani bilemedim inanırım tabii ki de ama işte Sanki bir şeylere geç kalma hissiyati yani o aşkı sevgiyi bu yaşlarda yaşamak istiyorum hani
Seni çok iyi anlıyorum ama böyle kıymetli ve özel duyguları herkes hak etmez. Hak edenle yaşa mutlu yaşa güzel yaşa ve asla hiç pişman olma. O yüzden sabret 😉
Karşıma düzgün çıksa tanımaya çalışacağım ama hepsinin kafası ayrı bir yerde hiç eş olma potansiyeli yok çoğu zaten takılmalık geliyor anlayacağın üzere ya da bana yazarken aynı anda 10 tane kıza yazıyorlar Hangi birine güven olur ki
Herkes bir değildir. Örneğin huyu karakteri bozuk kadınlar yok mu eşini aldatan sevgilisini aldatan sen onlarla bir tutulabilir misin mesela tabiki hayır. O yüzden herkesi öyle düşünme görme. Tanı emin ol güven ondan sonra bir adım at
Konu seninle ilgili değil. Erkekler sorumluluk almak istemiyor.
Nasip bu işler. Aramayla olacağını düşünmüyorum. Kaderinde varsa Allah karsılastırır.
Acele etmemelisin böyle konularda hata yaparsın sonra
Bunu deyip de karşıma çıksn ilk malla evlilik yapıp mutsuz olan ben
O ne demek ya
boş ver askim ya kimse zaten simdi dogru duzgun birini bulamiyor🤣
Kekolara ilgini azalt
Kekolarla takıldığımı nereden biliyorsun
Yarın çıkacak
Allah mı söyletti be keşke
İyi Yarın karşıma biri çıkarsa onu doğru Sanarsam var ya senden bilicem 😂
Mesela neye dayanarak yarın çıkacak dedi
Nerde yaşıyorsun?
Nerede yaşadığımı söylesem zaten kaçarsın Yani hep böyle oluyor
Yinede merak ettim
Boş verin sanki öğrenip de ne olacak
Ankara olsa iyiydi 😌
Çok beklersin
😌😌
Bak mesela böyle oluyor işte ilerlemiyor konuşmalar Neyse iyi akşamlar
Emin ol bende tam senin bahsettiğin gibi biriyim. Bir kızla sabaha kadar konuşabilirim ama artık uzak mesafe yordu beni ya
Yoksa direkt şans veriridim
İyiyiz ama uzağız diyorsun yani hep karşılaştığım bir şey benim şehrimden de kafa dengi biri yok Hepsi hanzo'nun teki yani doğuda ne düzgün adam çıkacak
Haklısın maalesef bende doğuluyum az çok tahmin edebiliyorum
Hem İşsiz güçsüz var hem de tuhaflar yani neyse anlatmama gerek yok Zaten sen de biliyorsun
Öyle valla
Yarın sabah
Şimdi 1 milyon tane çıkar
Şimdi çıktı
Cıkar azbi dakin
Nerde yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?