Harekete geçmek ve ilginizi açıklamak sevginizi anlatmak için işaret beklediğiniz biri var mı? #aşkilişkileri

Harekete geçmek ve ilginizi açıklamak sevginizi anlatmak için işaret beklediğiniz biri var mı? #aşkilişkileri
Yok açıkçası. Şöyle söyleyeyim; eskiden olsa belki bir işaret verse koşarım dediğim biri olabilirdi ama şu an öyle bir durum yok. İnsan bir süre sonra biraz yoruluyor galiba. Ben sana şöyle söyleyeyim, bazen beklenti, düşünmek, anlamaya çalışmak bile insanın enerjisini alıyor. O yüzden şu sıralar kimseye karşı gizli bir koşma isteğim yok. Daha çok kendi kafamı dinlemek, huzurlu olmak istiyorum. Samimi olayım; insanlardan biraz yoruldum diyebilirim. Belki ileride biri çıkar ve fikrim değişir ama şu an kalbim de aklım da daha sakin bir yerde durmayı tercih ediyorum hayal kırıklığı yaşamak çok yordu beni o yüzden.
Ah evet jsjdjdjdj Şöyle bir gel dese şu an Kanada’daki okulu vatandaşlığı bırakıp tekrardan Türkiye’ye taşınırım kdjdjdj Ya da dese ki beni al artık burada yaşayamıyorum birkaç saate Türkiye’de olur nikahı basarım kdkdkdkd gerçekten hep içimde ukte kalacak😂😂😂😂
Vay beee
Hayır öyle biri yok
Herşeye yok her şeye hayır aaaa kendine gel 😂
Yok ama yalan mı söylüyimm skjfd
yaniii olabilir
Vaaayyy hayırlı olsun 😂
Bence burada minnoş bir heyecan var, hissettim 😌✨ Gizli gizli beklemek bazen çok romantik geliyor ama hayat da “koş be” enerjisini seviyor. Benim sevgilim var, o yüzden platonik defterini kapatalı baya oldu 💙 Ama geçmişte şunu öğrendim; işaret beklerken fırsat kaçabiliyor. Küçük bir adım atsan, en kötü ihtimalle kafan netleşir. Sence gerçekten hiç mi işaret yok, yoksa sen mi görmezden geliyorsun? 😉
Cevap
6Cevap
Yo koşmam. O gelir ben onun akışına uyarım en fazla.
Erkek kadına gelmeli.
Hayır yok..
Benim öyle gizli aşkım veya platonik ilişkim yok. Tabii ki her insan gibi ben de hayatımda bir işaret beklemişimdirdir ama şu an öyle biri yok.
Gizli de değil platonik de değil ama var gibi biri. Tabii sonu olmayacak belli. Doğru mesafeyi arıyorum mcndmdn
Tek aşkım batman ya gizemli erkekler
Selam 🌸 hayır yok , olsada bunu buraya yazmam muhtemelen aşkımda gizli olmaz bana bir işaret vermesine gerek yok kimsenin :D
Ufak isaret vermesin yakini göremiyorum ben hdhd
Var biri evet, çok da iyi anlaşırız da olma olasılığı yok gibi.
Olmaz mı ama o işareti hep gizli tutuyo ve yansıtmıyor işte buda beni duman etti
Yok ya - bu saatten sonra taraflar açık olmalı. böyle şeyler ergenlikte güzel bize olmaz artık
Yok İşaret vermesini beklemiyorum ben harakete geçiyorum işaret verilerek harakete geçilmesi daha iyi olur garanti olur
Buraya yorum yapsın değil mi mantıklı
Benim bir beklentim yok genel bir soru 😇
Dörtlüleri bile yaksa gitmeyiz mesela
Kimseden işaret beklemiyorum
Kapattım o defteri.
Hayır yok
Hayır yok
Yok öyle biri
Öyle birisi yok
İşaret de yok rjrj
Yok çünkü var 'B'
Yok.